39.

1.4K 86 18
                                    

*Lisa's POV*

De tranen rollen over mijn wangen. ''E-en M-matt en D-eem d-dan?'' Snik ik en Louis haalt zijn schouders op. Louis trekt me tegen zich aan en Rosa speelt ongemakkelijk met haar handen. Het is nu wel officieel dat Louis en Rosa gaan scheiden. Verdomme. Het is beter, maar ik wil het niet! Oh my god nee! Nu hebben Danielle en Chinouk nog meer redenen om me te dwingen om met Dani te praten. Ja Danielle en Chinouk wouden het zo graag dat ik dat deed. Het is ze nog gelukt ook. Iedereen komt de kamer in en kijkt ons vragend aan. Ze waren naar het park. Louis en Rosa hebben hun kans gegrepen om het nieuws te vertellen. Ik begraaf mijn hoofd dieper in Louis' borst. ''Wat is er aan de hand?'' Vraagt Yrza voorzichtig. ''W-we gaan scheiden.'' Zegt Rosa zacht en ik begin weer hard te huilen. ''Och jezus!'' Zegt Quinta en er valt een stilte. Ik sta op en loop naar boven. Ik loop de studio in en pak mijn gitaar. Eventjes alles weg schuiven...

~Next day~

Ik zit met Dani in de achtertuin. Allebei op een schommel. De rest zit in de lounge. We hangen stil. ''Dus... Je wou me spreken? waarover?'' Vraagt Dani en ik slik. ''Mijn ouders gaan scheiden...'' Zeg ik zacht en Dani kijkt op. ''Echt?'' Vraagt hij en ik knik. ''Het spijt me voor je!'' Zegt hij en we belanden in een knuffel. ''Het is moeilijk, maar je moet je sterk houden. Jij al helemaal. Ik bedoel je hebt een broertje en zusje.'' Zegt hij lief en ik knik. ''Ik weet het, maar Rosa betekende zo veel. Ze was als een moeder voor mij. En misschien neemt ze Demi en Matthew wel mee!'' Zeg ik zacht. Er rolt langzaam een traan naar beneden en Dani veegt hem weg. ''Hey niet huilen. Het komt goed. Louis heeft het recht om zijn kinderen te zien. Jij ziet ze dus ook!'' Zegt hij lief. ''Matthew en Demi weten het nog niet eens...'' Zeg ik zacht. ''Ze zijn 3 wat denk je? Die snappen dat niet?'' Zegt Dani en ik zucht. ''Het is zo ingewikkeld allemaal!'' Zeg ik zacht en Dani trekt me tegen zich aan. Lekker comfortabel met een schommel. ''Kom we gaan op de trampoline. Zit wat lekkerder!'' Zegt Dani lachend. Ik knik en we ploffen neer op de trampoline. ''Maar waarom gaan Rosa en Louis eigenlijk scheiden? Ze zijn juist zo'n leuk stel!'' Zegt Dani en ik zucht. ''Ik denk dat ze uit elkaar gegroeid zijn...'' Zeg ik en Dani knikt. ''a er was inderdaad wel veel onrust tussen die twee!'' Zegt Dani. ''Lisa? Wat betekend scheiden? En uit elkaar?'' Vraagt Demi zacht en ik draai me om. Matthew, Demi en Nuna staan naast de trampoline en ik slik. ''Niks. Ga maar lekker spelen!'' Zeg ik snel. ''Maar ik wil het weten!'' Zegt Demi drammerig. ''Mag je niet! Ga weg!'' Zeg ik boos. ''Lisa...'' Zegt Dani en ik zucht. Demi zet het op krijsen en ik slaak een kreun. ''Godver...'' Mompel ik en ik til Demi op. ''Godver?'' Vraagt Matthew. ''Hihi Godver! Godver Matthew! '' Giechelt Nuna en ik zucht. Wat heb ik nou weer veroorzaakt? ''Nee dat mogen jullie niet zeggen!'' Zegt Dani snel en ik knuffel Demi. ''Sorry Deem zo bedoelde ik het niet!'' Zeg ik en Demi stopt met huilen. Uiteindelijk zijn we met zijn vijven op de trampoline aan het stoeien.

We zitten aan tafel en Chinouk laat haar vork perongeluk vallen. ''Godver mama!'' Giechelt Nuna en Chinouk veert overeind. ''NUNA!'' Roept Harry boos en hij pakt waarschuwend haar armpje vast. Ik kijk Dani benauwd aan. ''Wat zei je daar!?'' Roept Chinouk boos en Nuna haar onderlip begint te trillen. ''Van wie heb je dat geleerd?'' Vraagt Harry streng. Ik bijt om mijn lip. Hopend dat ze niet naar mij kijkt of mijn naam roept. ''Van mij! Sorry ik was vanmiddag boos en ik kon me niet inhouden. Ineens stond Nuna daar...'' Zegt Dani en mijn ogen worden groot. Waarom doet ie dat? ''Oh. Lief dat je het eerlijk zegt Dani!'' Zegt Chinouk en ze glimlacht lief. ''Nuna zeg nu sorry tegen mama en beloof dat e het nooit meer zegt!'' Zegt Harry streng en Nuna knikt verdrietig. ''Sorry mama...'' Zegt ze zacht en Chinouk knikt. ''Is goed schat!'' Zegt ze lief. Als we van tafel af mogen sleur ik Dani snel mee. 'Waarom deed je dat?'' Vraag ik snel en Dani glimacht. ''Lies je hebt al genoeg aan je hoofd. Trouwens we weten allebei dat jij het zelfde zou doen voor mij!'' Zegt Dani. Waarom is hij ineens zo lief?

--

Zo zo zo... Sorry maar ik heb Rosa en Louis toch uit elkaar gehaald... En waarom doet Dani ineens zo lief tegen Lisa? Wtfff! Zien jullie volgende hoofdstuk!

Lots of love!

XXX

Daddy's Girl|L.T|Dutch|Voltooid.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu