19.

1.5K 87 7
                                    

*Lisa's POV*

~Week later~

Nog nooit zo blij geweest dat mijn wekker gaat voor school. Vandaag mijn eerste schooldag. Naja gewoon op mijn oude school met mijn oude vrienden, maar met andere ouders. Ik mis Louis en zie nu pas hoe veel ik eigenlijk op hem lijk. Ik spring op en loop naar de kast en haal er zuchtend een setje kleding uit. Kakkerige kleding die ik moet dragen van mijn ouders. Ik trek het aan en borstel mijn haar. Ik kijk in de spiegel en slik. Ik zie er niet uit. Ik ben weer terug bij af. Ik mis Louis zo veel. En Rosa. En Matthew. En Demi. En alle anderen! Maar Louis... Ik kan gewoon niet zonder hem. Ik mis hem zo erg! Ik heb honger. Maar Lisa ga dan wat eten! Denk je dan. Nou nee! Gadverdamme. Dit eten hier is echt goor. Afgelopen week heb ik amper wat gegeten. Enkel wat wortels en muesli. Ik hoop dat ik iets lekker mee naar school krijg. Vast niet maar oke. Ik loop naar beneden en pak een bak muesli. Mijn ouders zitten al aan de keuken tafel. Ik ga erbij zitten en eet in stilte mijn eten op. ''Zo een beetje zin in school?'' Vraagt Simone en ik haal mijn schouders op. ''Ja...'' Mompel ik en ik ruim mijn bakje op.

Ik loop over het schoolplein en zoek Kim en de rest. ''LISA!'' Gilt Kim die op me af komt gestormd met de rest achter haar aan. Ik glimlach zwak en sla mijn armen om heer heen. ''Hey schatje!'' Zegt Dani lief en mijn ogen worden groot. ''DANI!'' Gil ik en ik val in zijn armen. ''Wat doe jij hier?'' Vraag ik voorzichtig. ''Nou ik hoorde wat er was gebeurd en blijf thuis tot dat alles weer normaal is!'' Zegt Dani lief. ''Dat is super lief!'' Zeg ik blij en Dani drukt zijn lippen op de mijne. ''T is wel een chaos met 3 kleine rennende kinderen waarvan er twee te veel energie heeft!'' Zegt Dani en iedereen schiet in de lach. ''Wanneer heeft Zayn drie kinderen gekregen?'' Vraag ik en Kim en Dani schieten in de lach. ''Nee sukkel! We zijn verhuisd. Louis, Rosa, Liam, Danielle, Niall, Yrza, Niall, Chinouk, Kim, Demi, Matthew, Nuna, Zayn en ik wonen met zijn allen in een groot huis!'' Zegt Dani blij. ''Hoe gaat het met Louis?'' Vraag ik zacht en ik bijt op mijn lip om de tranen binnen te laten. ''Ehh... Weet ik niet. Die ligt al een week in zijn kamer te rotten!'' Zegt Dani. Het is dan Hans en Peter er zijn anders was ik nu naar Louis gerend. Ookal weet ik niet waar hun huis is maar oke. Als je je afvraagt wie Hans en Peter zijn. Als je dacht dat het mijn bodyguards zijn had je het goed. Mijn ouders vertrouwen me niet. ''Maar vanuit zijn kamer vecht hij! Hij vecht voor je Lies! Maak je geen zorgen binnenkort ben je weer thuis! Ik meen het Lisa! Hij vecht voor je, hij gaat alle rechten af en in plaats van dat Louis naar de advocaat gaat komt de advocaat naar Louis want ja... Hij komt zijn kamer niet uit. Dat maakt niet uit ik probeer alleen te zeggen dat hij voor je vecht!'' Rateld Kim en ik glimlach zwak.

*Louis' POV*

Ik zucht. Misschien, heel misschien is het tijd dat ik mijn kamer uit kom. Vandaag is Lisa's eerste schooldag weer. Vanmiddag zullen Dani en Kim eindelijk vertellen hoe het met haar gaat. Ik mis Lisa. Ik mis mijn kleine prinsesje. Ik kan niet zonder haar. Ik heb het niet eens door maar de tranen stromen alweer over mijn wangen. Ah joh dat gebeurd wel vaker. Zayn komt de kamer in gelopen en gaat op bed zitten. ''Hey bro! Kom je eindelijk eens je kamer uit? Mattie en Deem missen hun vader. Dani en Kim komen ook zo thuis.'' Zegt Zayn en ik knik. Ik zie dat Zayn verward is door mijn antwoord. ''Oh oke...'' Zegt Zayn droog. ''Niet goed dan?'' Vraag ik en Zayn schud snel zijn hoofd. ''Nee... Jawel... Ik bedoel nee... Ik bedoel... Ik bedoel heel goed dat je je bed uit komt Louis! Maar ik had niet verwacht dat het zo makkelijk ging!'' Zegt Zayn en ik grinnik. ''Sukkel!'' Zeg ik en ik sla de deken van me af en ga rechtop zitten. ''Ik ben trots op je! Je hebt je deken los gelaten!'' Zegt Zayn en ik kijk hem droog aan en loop naar de badkamer eerst maar even douchen...

Ik loop naar beneden. Ik heb me niet geschoren wat eigenlijk wel nodig is want nu ben ik behaard.... ''Zo holbewoner verlaat zijn hol!'' Zegt Liam lachend en ik grinnik. ''Holbewoner moet alleen nog scheermesjes uitvinden!'' Zegt Rosa lachend die een kus op mijn wang drukt. ''Ha-ha-ha!'' Zeg ik droog en ik pak wat te eten. ''Kijk je kan alweer lachen! Ik ben trots op je!'' Zegt Rosa blij en ik rol met mijn ogen. Ik plof neer op de bank en steel de zak chips van Niall die me beledigd aankijkt. ''Dat is van mij!'' Zegt Niall met een pruillipje. ''Wat is de verleden tijd van is?'' Vraag ik en ik kijk Niall aan. ''Was?'' Vraagt Niall twijvelend en ik woel door zijn haar. ''Bravo!'' Zeg ik en ik eet verder uit de zak. Chinouk komt aangelopen en gooit een zak chips tegen Nialls hooft. ''100 punten voor Chinouk!'' Zeg ik blij en ze kijkt verrast op. ''Hey welkom terug in de bewoonde wereld!'' Zegt ze en ik steek mijn tong uit. Ik hoor de voordeur dichtslaan en kijk afwachtend naar de deur. ''HOME!'' Gilt Kim vrolijke en Dani en Kim komen vrolijk binnen gelopen. ''Wow! Ik dacht dat holbewoners uitgestorven waren!'' Roept Kim blij. ''Je begint te veel op je vader te lijken!'' Mompel ik en Liam schiet in de lach. ''Huh hoezo?'' Vraagt Kim verward. ''Ik zei ook al dat onze lieve Lou een holbewoner lijkt!'' Zegt Liam en hij woeld door mijn haar en ik mep zijn hand weg. ''Lisa ziet er slecht uit!'' Zegt Dani ineens en alle ogen zijn op Dani en Lisa gericht. ''Vond jij dat ook? Omg ik durfde het niet te zeggen!'' Zegt Kim. ''Ja, alsof ze afgevallen was. In de pauze keek ze wat voor eten ze had en gooide het daarna weg.'' Zegt Dani en ik slik. ''Ze heeft nu ook twee bodyguards mee naar school zodat ze niet kan weggaan.'' Zegt Kim. Oke dat is wel heel erg gemeen... Mijn ogen vullen zich met tranen. Niall slaat zijn armen om me heen en ik slaak een diepe zucht.

---

Weer een nieuw chapter! Ik hoop dat jullie het leuk vonden, naja leuk.... Wat je leuk noemt!

Asap een nieuw chapter natuurlijk!

Lots of love! x

Daddy's Girl|L.T|Dutch|Voltooid.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu