37.

1.4K 85 13
                                    

*Lisa's POV*

Ik word wakker door een klein handje die aan mijn arm trekt. ''Lisa?'' Vraagt een zacht stemmetje. Ik open mijn ogen en zie Matthew met tranen in zijn ogen. ''Mattie wat is er?'' Vraag ik en ik til hem bij mij in bed. ''Ik durf papa niet wakker te maken maar ikke heb au!'' Zegt hij en er rolt een traan over zijn wang. ''Maar je weet toch dat dat gewoon mag! Dat heeft papa toch gezegd! Tegen ons alle drie! Kom al ik een piraten snoepje pakken?'' Vraag ik en Matthew knikt. We hebben paracetamol gekocht met een smaakje en in de verpakking van piraten snoepjes gestopt want anders eet Matthew ze niet. Ik til hem op en loop slaperig naar beneden. ''Zo jij komt rechtstreeks uit bed!'' Zegt Zayn lachend en ik zucht. ''Jups... Dat krijg je met broertjes die pijn hebben maar papa niet durven te storen tijdens zijn schoonheidsslaap!'' Zeg ik en iedereen schiet in de lach. ''Mag ik nou een snoepje?'' Vraagt Matthew ongeduldig. ''Jaha rustig aan!'' Zeg ik zuchtend. ''Het is tien uur in de ochtend!'' Roept Chinouk geschrokken en ik leg mijn vinger op mijn mond en sein dat ik het later wel uitleg. Ze knikt en ik pak een 'piraten snoepje' en geef hem aan Matthew die hem blij opeet. ''Kom je nog even bij me slapen?'' Vraag ik en Matthew knikt en legt zijn hoofd op mijn schouder. Ik leg Matthew in mijn bed. ''Ik ga nog even naar de wc kom er zo aan Matt.'' Zeg ik zacht en ik loop terug naar beneden. ''Zozo snoep om tien uur in de ochtend!'' Zegt Harry en ik zucht. ''Matthew wilt niks weten van paracetamol dus hebben papa en ik paracetamol gekocht met een smaakje en in een doosje van piraten snoepjes gedaan. Matthew is er van overtuigd dat het wonder snoepjes zijn!'' Zeg ik en ze knikken. ''Dat verklaart een hoop!'' Zegt Liam en ik zucht. ''Ik ga nog even slapen!'' Zeg ik en iedereen knikt. ''Slaapkop!'' Zegt Niall en ik steek mijn tong uit. Ik ga bij Matthew liggen en val weer in slaap.

''Shhhh zachtjes... Ik tel af oke!'' Hoor ik Louis fluisteren en ik hoor gegiechel naast me. ''3...2...1... Snel!'' Zegt Louis zacht en er begint iemand op mijn bed te springen. Ik open mijn ogen en zie Demi vrolijk op mijn bed springen. Ik glimlach en kijk naar de beteuterde Matthew. ''Matt wat is er?'' Vraag ik en Matthew kikt me sip aan. ''Ikke ook springen!'' Zegt Matthew sip. ''Aww.'' Zeg ik en ik sta op. ''Dus waarom ben ik nu wakker?'' Vraag ik aan Louis. ''Omdat wij zo gezellig met zijn drieën naar het strand. Heb je naar buiten gekeken?'' Vraagt Louis en ik schuif het gordijn opzij. Ik knijp snel mijn ogen dicht. ''God ik kan niet meer kijken!'' Zeg ik en Louis schiet in de lach. ''Gaat mama niet mee?'' Vraag ik en Louis schud zijn hoofd. ''Nee geen zin in... Eventjes met zijn drietjes genieten!'' Zegt Louis en ik knik. ''Pak jij je spullen dan doen wij dat ook!'' Zegt Louis en ik knik. Ik doe mijn bikini alvast aan en prop een handdoek, zonnebrand en nog wat noodzakelijke spullen in een tas. Een simpele korte broek en crop top gaan aan over mijn bikini en ik kijk hoe ver Louis is. Ik help hem met de spullen voor Demi en hij glimlacht. ''Dankje.'' Zegt hij lief. ''Waar gaan jullie heen?'' Vraagt Rosa chagrijnig. ''Naar de mosselman!'' Roept Demi blij en ik schiet in de lach. ''Oh ik pak de piraten snoepjes nog even!'' Zegt Louis en ik knik. ''Nou krijg ik nog antwoord of wat?'' Vraagt Rosa opnieuw en ik rol met mijn ogen. ''Papa heeft eindelijk weer eens tijd om samen met zijn niet chagrijnige familie leden een stranddag te houden. Aangezien jij nogal chagrijnig bent ga jij niet mee!'' Zeg ik bot terug. ''Lisa! Het is wel je moeder!'' Zegt Danielle boos. ''Dat is ze niet! En trouwens als ze zo doet tegen papa kan ze het terug verwachten!'' Zeg ik bot en Louis komt aangelopen met de 'snoepjes'. ''Let's go!'' Zegt Louis en we lopen naar de auto. ''Wat heb je tegen Rosa gezegd?'' Vraagt Louis. ''Dat we een stranddagje houden met alle niet chagrijnige familie leden en dat mama daar dus niet bij hoort!'' Zeg ik en Louis schiet in de lach. ''Dat is een goede!'' Zegt hij lachend. Volgens mij komt er geen 'hoera Louis en Rosa 5 jaar getrouwd' vakantie tripje dit jaar maar een 'hoera eindelijk na 5 jaar van haar af' feestje...

--

Krakaka! Voila! Een nieuw chapter! Ik ben helemaal in mijn sas. (met badedas) Oke ik ben fck hyper wnat vandaag de dag 29 April 2015 heb ik de 20K op Adopted by Louis Tomlinson gehaald! Ik ben zo blij! Dit betekend echt super veel voor mij! Dus super bedankt iedereen!

Lots lots lots lots of love!



Daddy's Girl|L.T|Dutch|Voltooid.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu