31.

1.6K 81 9
                                    

*Lisa's POV*

Ik zwaai de jongens en meiden uit en gooi de deur dicht. Ik draai me om en plof neer op de bank. ''Het was gezellig neem ik aan?'' Vraagt Niall lachend en ik knik. ''Ja hoezo?'' Vraag ik droog. ''Jullie waren hier nog te horen schat!'' Zegt Zayn lachend en Quinta kijkt hem beledigd aan. ''Hey! Kwetsend!'' Zegt ze lachend en Zayn geeft haar een kus. ''Awwwww cuteeee!'' Zeg ik blij en Zayn kijkt me rood aan. ''De rest is net gestopt met dat zeggen! Lisa was het toch?'' Zegt/vraagt Quinta en ik knik. ''Ja klopt!'' Zeg ik blij. ''Zullen we maar pizza bestellen dan?'' Vraagt Chinouk ineens en iedereen begint door elkaar te gillen welke pizza ze willen. ''En welke wil jij?'' Vraagt Louis ineens.''Ik hoef niet. Ik heb geen honger.'' Zeg ik zacht en Niall kijkt me beledigd aan. ''Zeg dame we waren vreet maatjes toch?'' Vraagt hij beledigd en Quinta schiet in de lach. Ze moest is weten dit is half nog niet hoe gestoord we hier zijn... Arme meid... ''Ja maar ik ben misselijk...'' Zeg ik zacht. ''Lisa je moet wel wat eten hoor. Zo schiet het niet op he! Je weet wat Selma heeft gezegd. Trouwens ik wou vroeger ook nooit eten als ik misselijk was, maar dan gaf mijn moeder me wat eten en zei dat het daarna beter zou zijn. Guess wat: Het was waar ook. Soms helpt het om wat te eten. We bestellen gewoon een pizza voor je en anders geef je hem aan je coach!'' Zegt Louis en hij knikt naar Niall die hevig knikt. Ik zucht diep. ''Oke dan...'' Zeg ik zacht. 

Terwijl we op het eten wachten praten we wat. Ik ga in een rustig hoekje zitten en pak mijn mobiel. 

@Lisa_Tomlinson: Let's do a follow spree! Tell me a joke! :)

Ik lig binnen no-time dubbel van het lachen en iedereen kijkt me raar aan. ''Oh! Oh! Oh! Ik wil ook lachen!'' Gilt Kim hyper en ze ploft naast me neer. Samen hebben we de grootste lol. Ineens word ik gebeld door een onbekend nummer. ''Who cares? Neem gewoon op!'' Zegt Kim simpel. Ik haal mijn schouders op en neem op. ''Hallo met wie spreek ik?'' Vraag ik voorzichtig en er klinkt luid gegil aan de andere kant van de lijn. ''OH MY GOOD! LISA TOMLINSON!'' Ik hou mijn mobiel een stukje van mijn oor. ''Euhh... Mag ik vragen hoe je aan mijn nummer komt?'' Vraag ik droog. ''Oh my god het is gewoon Lisa! Omg Lisa ik hou zo veel van je!'' Zegt een ander meisje dan net. ''hallooooo! Ik vroeg wat!'' Zeg ik geïrriteerd. ''Euhhm.... Een meisje tweette het!'' Zegt weer een ander meisje.''Wat!? Wie?'' Zeg ik half gillend. ''Euuh... Chay_Haai geloof ik. (Beste twitter naam ooit! XDD) ''Oke uhm bedankt! Doei!'' Zeg ik half in paniek. Ik hang op en open snel Twitter. 

@Chay_Haai: Hellooooo! Thank you for all the jokes. Lisa and i having a lot of fun! Call us for some more fun! 06******** 

Holy shit! That bitch! ''Lisa wat is er?'' Vraagt Kim droog. ''Chayenne.... Ik... Ik... Die domme slet!'' Zeg ik boos. ''Papa ik ga even een luchtje scheppen...'' Zeg ik zo onverschillig mogelijk. ''Oke schat. Niet te lang het eten komt zo!'' Zegt hij en ik knik. ''Ik blijf in de buurt.'' Zeg ik terwijl ik mijn jas en schoenen aan doe. ''Lisa wat is er nou?'' Vraagt Kim weer. ''Niks behalve dat ik even mijn excuses ga aanbieden aan Chayenne. Ik voel me schuldig!'' Lieg ik. Het voelt slecht om tegen Kim te liegen, maar het moet. Ik loop naar buiten. Het is koud. Gelukkig woont Chayenne een paar huizen verderop. Ik bel aan bij haar huis en haar moeder doet open. ''Hey Lisa!'' Zegt ze blij. ''Chayenne is boven in haar kamer!'' Zegt ze blij en ik knik beleefd en loop naar boven. Ik zie dat Chayenne schrikt als ik binnenkom. ''Oh hoi!'' Zegt ze droog en er verschijnt een valse lach op haar gezicht. ''Jij stom rot kind! Ik word alsmaar gebeld!'' Zeg ik boos en ze grinnikt. 

Ik loop naar huis. Ik ben misschien Chayenne net in de haren gevlogen en heb een wond op mijn arm. En nog een wond ergens in mijn haar, maar dat maakt niks uit. Mijn privacy is weg! Helemaal weg! Ik bel aan thuis en Louis doet open. Ik hoop dat hij niks merkt. Toch wel... Zijn ogen worden groot. ''LISA! Wat heb je gedaan?'' Vraagt hij geschrokken. ''Ik euhmm... Ben omgevallen in het park. Er kwam een rukwind en ik viel om tegen een bank.'' Lieg ik en ik kijk naar Louis' schoenen. Cool die zijn nieuw! ''Och meisje gaat het?'' Vraagt Louis lief terwijl hij me tegen zich aandrukt. Ik duw hem van me af en hij kijkt me onbegrijpend aan. ''Nee, want ik lieg! Ik ben niet omgevallen door de wind!'' Zeg ik boos en ik stamp naar boven. Ik hoor Louis nog wat roepen maar negeer het en ga naar de badkamer. Verdomme het doet pijn...

---

Wooow nieuw chapter! Whoohoo! Okay geen leuk chapter maar oke!

2e voor vandaag! Omdat ik aardig ben en me verveel! XD

Vergeet niet te stemmen en te reageren! 

Love y'all!

Lots of love x

Daddy's Girl|L.T|Dutch|Voltooid.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu