25.

1.6K 86 8
                                    

*Lisa's POV*

Het voelt zo verschrikkelijk fijn om weer thuis te zijn! Ik bedenk me ineens wat en loop naar de achtertuin waar iedereen in de lounge zit. ''Daaaaaaniiiiii?'' Roep ik en ik zie hem samen met Kim op de trampoline zitten. Ik loop er heen en ga er bij zitten. ''Dani?'' Vraag ik zacht. ''Ja babe!'' Zegt Dani blij en ik bloos. Elke keer wanneer Dani iets liefs zegt doe ik dat. In het algemeen bloos ik snel. ''Nou je zei: Ik blijf tot dat alles weer normaal is en... Nu is alles weer normaal...'' Zeg ik zacht en ik slik en kijk naar mijn handen. ''Ik weet niet wanneer ik terug ga...'' Zegt Dani zacht. ''Maar voorlopig nog niet! Ik wil er zeker van zijn dat je weer in orde bent en geen gekke dingen meer doet!'' Zegt Dani snel en hij kijkt me doordringend aan. ''Wat voor gekke dingen?'' Vraag ik terwijl ik snel de andere kant op kijk. Kim staat op en loopt weg. Okeee... Dani pakt mijn arm vast en schuift mijn mouw om hoog. ''Die gekke dingen!'' Fluisterd Dani zachtjes. Ik bijt op mijn lip. ''M-ma-'' ''Louis zag het gister toen hij je naar bed bracht. We zijn bezorgd over je Lisa! Ik ga niet weg voordat we de oude Lies weer terug hebben!'' Zegt Dani lief en hij drukt een kus op mijn voorhoofd. Ik glimlach zwak. ''Dankje Banani!'' Zeg ik zacht en Dani grinnikt. We lopen naar de rest bij de lounge en ik plof naast Zayn neer. Zayn staart met een enge wazige blik naar zijn mobiel. Een grijns van hier tot Tokio (Hier zijn we weer!) Versierd zijn gezicht. ''Wow dude wat is er mis met jou?'' Vraagt ik aan Zayn en hij typ gewoon verder. Ik probeer mee te kijken en zie alleen dat hij typt naar iemand die in zijn contacten staat als een smiley met hartjes ogen. Wow wacht wat!? ''ZAAAAAAAAAAAAYN IK HEB JE SPIEGEL VAN HET BALKON GEGOOIT!'' Gil ik in zijn oor. ''WAT!?'' Gilt hij hysterisch en ik grinnik. ''Grapje maar je keek zo eng en skipte me!'' Zeg ik en iedereen schiet in de lach.''ha-ha-ha!'' Zegt Zayn sarcastisch. ''Zayn waarom kijk je zo eng? En wie is gelukkige waar jij verliefd op bent?'' Vraag ik en Zayn bloost. ''Niemand...'' Zegt hij snel en hij kijkt weg. ''Oh nee? Waarom staat ze in je contacten als een smiley met hartjes ogen dan?'' Vraag ik en Zayn kijkt me boos aan. ''Hoezo kijk je mee?'' Vraagt Zayn. ''Omdat je zo eng keek en ik wou weten waar t vandaan kwam! Vertel nou wie is ze en hoe ziet ze er uit?!'' Vraag ik en Zayn zucht. ''Oke! Toen in het ziekenhuis toen we pizza hadden gehaald kwam ik op de gang een meisje tegen. Ze was helemaal in paniek. Ze had net te horen gekregen dat haar moeder overleden was. Ik gaf haar een glaasje water en hielp haar weer te kalmeren. Zo hebben we elkaar leren kennen. Ik kreeg haar nummer. Het klikt wel tussen ons en ik denkt dat ik haar leuk vind. Ik durf het niet te zeggen, maar dit is haar! Ze heet Quinta!'' Zegt Zayn blozend en hij laat een foto zien. Een selfie samen met Zayn. Super cute. ''Aww zo cute!'' Zeg ik en Zayn bloost weer.

We zitten aan het eten. Ik heb nog niet eens een kwart op van wat ik vroeger altijd at op. Ik zit nu al super vol. Hoe kan dat? Louis kijkt me bezorgd aan en ik zucht. ''Ik moet maar weer eens trainen!'' Zeg ik zacht en Louis schiet keihard in de lach. ''Niall wilt vast je personal trainer wel zijn!'' Zegt Louis lachend en Niall kijkt vragend op. ''Ik moet weer trainen met veel eten. Ik mis het!'' Zeg ik en Niall grinnikt. ''Ik wil inderdaad je personal trainer wel zijn!'' Zegt Niall vrolijk.''Deal!'' Zeg ik en Niall steekt zijn hand uit. ''Deal!'' Zegt hi. Ik neem zijn hand aan en grijns.

We zitten met zijn allen op de bank film te kijken. Het is een best leuke film. Ik bedenk me ineens dat ik nog niet eens op twitter heb gekeken. De film is al bijna afgelopen dus tja... Ik haal mijn mobiel tevoorschijn en open twitter.

@Lisa_Smith: Wow need to change my name back! 0.o! It feels good to be back! :) Love Lisa

Tweet ik en ik scroll door mijn timeline. Allemaal smekende berichtjes of ik terug wil komen en beterschap. Al een paar dagen oud dus. Ik krijg honderde reacties op mijn tweet.

@MissyouLisa: Welcome back!

@Directioner2010: Wow yes you really need! Tomlinson is much better! Welcome back! Hope you wil get well better soon! xx

Ik glimlach. Ik heb dit ook gemist. De fans. ''Wat is dat voor enge lach?'' Vraagt Harry die me met grote ogen aankijkt. Ik grinnik. ''Welke enge lach?'' Vraag ik droog. ''Je kijkt met een enge lach naar je mobiel! Wat ben je aan het doen?'' Vraagt Chinouk lachend en ik grinnik. ''Niks ik at gewoon even op twitter alles lieve welkom terug berichtjes te lezen!'' Zeg ik en ik glimlach breed. ''Ohhh dat verklaard een hoop!'' Zegt Liam grinnikend. Ik ga naar mijn instellingen en verander mijn naam terug naar. Lisa_Tomlinson.

@Lisa_Tomlinson: Better?

@Deetjuh_X: Noooo! Lies you miss the _x! Remembah? :'(

@Lisa_Tomlinson: How dare you to use my smiley? >:-(

@Louis_Tomlinson: Ehh what? U mean my daddy's smiley? @Lisa_Tomlinson.

@Lisa_Tomlinson: Nope....

@Deetjuh_X: Haha!

@Louis_Tomlinson: Well... Than i steal your phone voor a week!

@Lisa_Tomlinson_X: But that's meen! OUR smiley?

@Louis_Tomlinson_X: Okay :)

@Lisa_Tomlinson_X: Dad! remove that _X!

@Louis_Tomlinson_X: Nevaaah!

Ik kijk een grijnzende Louis boos aan. Hij grinnikt en steekt zijn tong uit. ''Kleuter...'' Mompel ik en Louis lacht. ''Ik hou wel van je!'' Zegt hij en hij drukt een kus op mijn voorhoofd. ''Ik ga slapen. Ik ben super moe!'' Zeg ik zacht en ik zeg iedereen gedag en loop naar boven.

---

HEY HEY! Ik ben vet blij ik heb samen met mijn vriendin een hoesje gekocht. Het is zo een duo hoesje die je moet delen met een vriendin. Ze zijn net binnen gekomen en zijn super tof!

Oh en nog even iets: Ik dacht dat het aan mij lag maar dat doet het dus niet! Op een of andere manier kan je in die groeps gesprekken de berichten van Dani niet zien! Zodra ik op bewerken druk staat het er wel! Ik snap niet hoe het komt! Ik heb alles geprobeerd... Sorry voor dat...

Asap new chappie!

Lots of Love! X

Daddy's Girl|L.T|Dutch|Voltooid.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu