『NOT』

1.5K 60 4
                                    

Herkese selam... Kısa bir aradan sonra yine ben!

Görenler olmuştur hikâyenin adının yanında (Düzenleniyor) yazısını. Önceki bölümlerde ki yazım hatalarını düzenlemek amaçlı bunu yaptım ve şimdi de bitirdim. Sizden ricam hikâyeyi güncellemeniz ve kaldığınız yerden devam etmeniz... Bilginize Berke multimedyadaki çocuk yani Matthew Espinosa olarak değişti. Kylie Jenner'la daha iyi uyuyorlar.

Ayrıca bu cuma 15 günlük bir tatile gideceğim için belki orada bölüm yayınlayamayabilirim. Ama şu an 29. Bölüm bitti, sadece perşembeyi bekliyorum. Cumaya kadar bir bölüm daha yazabilirsem gitmeden önce hemen yayınlarım ve 30. Bölüm kısa bir ara olmuş olur.

Şu anda final bölümü için çalışmalarımı yapıyorum. Hikâyeyi ona göre devam ettireceğim. Öncelikle ikinci kitap yayınlamamı isteyenler var mı merak ediyorum. Sonunu ona göre getireceğim. Eğer ikinci kitap olmazsa 50. Bölüm de filan bitiririm ama, eğer olursa da 40. Bölümde son olacak. Kısa bir aradan sonrada ikinci kitap çıkacak ne dersiniz?

Her neyse... Okuduğunuz için teşekkürler, sizi seviyorum... Bol öpücükler. Bölümlerden vote ve yorumlarınızı eksik etmeyin canımcımlar^_^

Bay Şebek (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin