Capitolul 54

4.7K 328 69
                                    

CAPITOLUL 54

Inca o data Ama-mi dadea lumea peste cap. Imi oferea o speranta, insa una amara. Ma facea sa trec de la maxima fericire la o tristete goala care imi lasa sufletul pustiu... Nici macar nu era nevoie sa fie langa mine.

Mesajul lui ma panicase putin, iar instinctul ma anunta ca ceva nu era in regula. Dar de ce imi spusese ca are sentimente pentru mine ? De ce se mai deranjase? Erau intrebari la care nu aveam cum sa aflu niciun raspuns. Nu puteam sa il intreb acum. Partea buna era ca urma sa il vad.

M-am uitat la ceas, mai aveam cateva ore buna la dispozitie, sa ma ocup de surpriza ce urma sa i-o fac si eu. Speram ca merita timpul meu.

***

M-am dus in spatele lui Marius si mi-am pus mainile pe umerii lui. Ma uitam fascinata cum se juca cu o imagine si o transforma intr-o poza excelenta. Lucra la lumini, la umbre, pozitie. Unele erau alb-negre, altele prindeau viata, erau colorate. Era foarte talentat artistul meu.

-Ce zici de imaginea asta? M-a intrebat Marius in timp ce a miscat cursorul pe ea. Imi tot selecta nuante din paleta de culori... Colora lejeria..

-Eu nu pot sa am o parere obiectiva, sunt indragostita de acel specimen. Orice poza in care apare el e perfecta...desi el e departe de a fi...

Pe fata lui Marius a aparut un zambet superior. Nu l-am intrebat de ce, nu aveam stare si nici nu voiam sa il intrerup. Chiar eram grabita.

-Atunci ne poate da o idée Dana macar despre pozitia ideala..?

Aha! Marius avea chef de glume cu Dana. Eram in plus, dar in acelasi timp pretextul lui la faza acesta.

-Pozitia excelenta e cand..a replicat si Dana. Nu ca-n poza aceea, si a facut un semn spre monitor. Prefer patul meu si un pahar bun de vin alaturi....de ...a ridicat nepasatoare din umeri lasand fraza intentionat neterminata..

-De? A intrebat intrigat Marius?

-De el! a spus si a inceput sa rada. Acel EL.

-Deci exista un el?

-Tii tu neaparat? A spus Dana.

Replica ei si fata aceasta nevazuta ma uimea. Nu o vazusem niciodata flirtand cu un tip. Era chiar intepata.

-E o invitatie la cina? a spus Marius uimit.

-Probabil...Eu aleg locatia, tu faci cinste.

-S-a facut! a spus multumit de el amicul meu.

Asistasem la prima lor discutie despre o intalnire. Erat atat de simple lucrurile pentru unii. De ce in cazul meu simtea nevoia Ama sa le complice atat de mult ?

***

Dupa trei ore am pecat de la studioul lui Marius incantata peste masura de ideea mea si de cadoul ce il tineam in mana ca un bun fara de prêt. In acelasi timp speram sa nu fie ultima bucurie din relatia noastra. Ultimul bal...oare ce insemna?

Aveam ce imi doream- cartile de joc si doi jokeri. In 50 din ele aparea Ama in diverse pozitii. La toate alesesem fundalul alb. Singura pata de culoare era parul lui negru si ravasit, iar in altele buzele lui frumoase ce erau contrurate incat sa iasa si mai mult in evidenta. Ama arata ca un print nesuferit si arogat care credea ca orice i se cuvine.

Cat depre cei doi jolly joker...nu aveam cuvinte. Pozele aveau fundalul negru iar eu apaream ca o regina in mijocul lor. Erau spectaculoase imaginile. In una apaream in dublu exemplar, imaginea era prelucrata de asa natura incat sa nu se vada ca existase o oglinda in cadru. Conturul corpului meu desi aveam fundal negru se vedea foarte clar, lumini , umbre...era geniala poza. Eram misterioasa, sexy in poza, iar privirea era ce a unei femei sigure pe ea. Eram eu. Iar cea de-a doua poza, avea in plus masca ce imi acoperea ochii si rujul care ramasese colorat, fucsia. Le tiparisem, totul era gata. Lucrase impecabil Marius.

Eram foarte curioasa sa ii vad reactia lui Ama. In acelasi timp mi-era teama de intalnire cu el.

Am strans la piept si mai tare cutiuta minune si m-am grabit spre masina mea. Am lasat-o pe Dana la serviciu sa-si ia geanta si sa inchida calculatoarele.

-Gata! Fugi, i-am spus eu Danei..Si, apropo! Daca dai de Sorin ii spui ca am avut un interviu...vad eu cum rezolv, ok?

-Ok. S-a facut..a spus si ea, dar ramasese lipita de scaun.

-Ce e Dana ?

-Ce imi spui de Marius?

-Iti place?

-Da, dar nu stiu daca e ce trebuie...

-Nu cataloga, iesi cu el si vezi apoi...E foarte important sa dai omului o sansa, atat, o sansa, o intalnire.

-Mha, asa am sa fac a inganat ea zambind. A coborat.

Eu am plecat spre casa mea. Norocul meu era ca déjà fusesem machiata si aranjata la par profesionist chiar de la shooting. Trebuia sa fac un dus si un refresh, si eram gata pentru intlnirea cu Ama. Pregatita fizic pentru ca psihic eram stresata. Mai aveam o ora la dispozitie.

Acasa mi-am cautat sandalele preferate, le-am asezat tacticos langa dressing, unde trona si rochia de la Ama. Am atins-o usor si mi-am spus ca trebuie sa arat ca o printesa pentru el. Sexy atat cat trebuia, discreta si eleganta. Dupa dus mi-am tapat parul si l-am prins cu agrafe intr-o coafura lejera, neglijenta insa totodata bine gandita. Mi-am pus o lejerie sexy si nude ca si sandaua si am imbracat in cele din urma rochia de la el. Nu imi placeau bijuteriile in mod special, le purtam foarte rar, insa coafura mea cerea o pereche de cercei. Am ales unii un diamant mic, dar de efect. Mi-am retusat machiajul. Am ales un ruj in nuanta marsala, iar parfumul Chloe ce il adoram, completa perfect tabloul. M-am admirat si am zambit usor. Eram eu, aceeasi Ella la suprafata, insa in interior cu griji, ganduri si multa iubire.

Ticaitul ceasului era acelasi cu inima mea. Respiratia imi era precipitate iar emotiile revederii si incarcatura ultimului sau mesaj incepeam sa le resimt.

AMA: ''Iti voi spune tot adevarul. Probabil va fi ultimul nostru bal....vorbim cand ne vedem. ''

Probabil va fi ultimul bal...incercam sa inteleg mesajul lui, dar in acelasi timp mi-era teama sa ma gandesc prea mult. Avea aceeasi stare pe care o are un om aflat in sevraj, mi-era rau de teama, ma juram ca nu mai vreu, ca e pentru ultima oara cand gresesc insa nu ma pot abtine. Ama era ca un drog, excelent dar cu repercursiuni. Si totusi, trebuia sa fiu puternica in acel moment.

Stiam ca puterea insemna momentul acela in care desi sufletul urla in tine, tu poti sa taci. Asta aveam de gand sa fac. Ultima oara...ultima oare e cand se intampla ceva iremediabil, ireparabil..oare ce facuse asa grav? Sau poate nu facuse nimic ci pur si simplu intelesem eu gresit.


Pentru tine killtheduck!!! Iti spun atat : Adora-l pe Ama !!! Bucur-te , sper sa iti placa, te astept aici !!


SIII !!!! un nou capitol pentru voi! Va multumesc fffoarte mult ca cititi, ca ma laudati, ca ma votati! va astept cu ale vostre comentarii aici !!!!!

siiiii, cei care nu ati citit, va las aici link si cu interviul meu. Nu uitati, vi-l datorez si vi-l dedic !!! http://goodread.ro/de-vorba-cu-si-despre-o-carte-buna/

Pup's

OCarte



Umbre la apusUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum