Capitolul 24

5.7K 297 61
                                    

CAPITOLUL 24

Ajunsa acasa m-am demachiat pentru ca folosisem fond de ten. Vanataile facute de Ama nu erau vizibile, dar fiindca stiam ca fusesera acolo ma machiasem mai mult ca de obicei. Chiar nu imi permiteam sa apar la serviciu cu semne.

Intre timp, mintal, mi-am facut planul si pentru interviurile ce trebuie sa le fac saptamana acesta pentru serviciu. Aveam cateva gata, dar spre deosebire de viata de zi cu zi, unde-mi permiteam sa fiu dezorganizata, la job nu se aplica aceeasi regula. Mi-am pornit laptopul, am setat pe repeate Sexual Healing. Era luni, era seara deja, era toamna. Ce puteam sa fac. M-am decis sa o sun pe Stefania.

-Hei..

-Buna. Ce faci?

-Beau un pahar de vin, ma ajuta sa adorm.

-Sau sa faci sex..

Am zambit.

-Sau nu. Am vrut sa te pun la curent cu noutatile.

-Te ascult.

I-am povestit cele intamplate dupa plecarea ei de la mine de ieri.

-Da, trebuie sa apreciezi ca iti da el voie sa iti imaginez...

Am fost ironice, am ras pe seama lui Ama, mi-am descarcat nervii. Am inchis si dupa dus m-am gandit sa incerc sa aflu cate ceva despre Ama. Google era prietenul meu bun. I-am tastat numele si mi-am amintit ca imi spusese ca avea cateva business-uri, deci de acolo trebuia sa incep. Dupa jumatate de ora aflasem ca era unic importator in Romania a unei marci de motoare, avea ateliere auto in toata tara si construia un cartier rezidential in Brasov. Nu era rau daca erai interesata de aspectul acesta. Trebuia sa spun ca nici eu nu stateam rau cu finantele, desi nu ma apropiam de nivelul lui. Am adormit cu gandul tot la el.

Era deja joi si nu stiam cand trecuse saptamana. Avusesem foarte mult de munca si ma bucuram intr-o oarecare masura. Imi era distrasa atentia de la Ama caruia inca nu ii dadusem niciun semn. Planul era sa ii dau azi un mesaj, dar banuiam ca imi va plati cu aceeasi moneda si ma va igonra. Speranta mea murea ultima. Eram totusi datoare moral sa imi tin promisiunea, sa ii dau mesaj, sa il anunt unde si cand sa ne vedem.

Nu eram sigura ce sa ii propun. M-am gandit ca o cina la un restaurant linistit ar fi in regula.

ELLA: ''Vineri, orele 20:00, restaurant Cucina, Marriot. Imbraca-te sexy, baby.''

I l-am trimis si speram ca va prinde umorul meu. Nici nu am pus telefonul pe birou ca deja imi vibra.

AMA: ''Buna si tie. Sunt bine, acum ca mi-ai scris tu sunt deja in al noualea cer. Pupa-ma!''

Autoritar si ironic in acelasi timp. 

ELLA: ''De data acesta iti dau voie sa fii tu primul ! ''

AMA: ''Te sarut... iubito. Pe vineri.''

ELLA: ''Te pup...Ama! ''

Si de la distanta noi tot ne tachinam. Era iremediabila relatia?

Am decis sa port o rochie rosie pana la genunchi, stramta pe corp si fara bretele. Mi se parea foarte sexy si de bun simt pentru un restarant select. Bine si pentru intalnirea cu el... Mi-am pus un pantof cu toc, iar parul l-am aranjat intr-un ‘’coc nearanjat’’. Bijuteriile nu imi placeau deci, fara. Eram nerabdatoare sa il vad, mi-era un dor nebun de el. Stiam ca nu era atitudinea ideala, dar incercam sa ignor constiinta care ma tragea de maneca. Ama urma sa vina sa ma ia. Asteptam sa ma sune.

Si..suna dar nu la telefon, ci la usa. Specific lui. Am mers spre intrarea apartamentului emotionata. Am deschis. Ama purta un costum negru si o camasa alba. I-am remarcat siragul de perle ce mi-l arata cand zambea. Ha. Avea un dinte stramb, mereu radeam cand ii vedeam defectul perfect.

Umbre la apusUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum