Ona

13.8K 578 27
                                    

Patrick
Opětovala mé obětí. Cítím se hrozně, že jí lžu o mé minulosti, ale nejsem si jistý naší budoucností pokud by znala pravdu. Nechci ji ztratit. Potřebuji ji cítit u sebe, její hebkou kůžu, teplo a krásnou vůni. Potřebuji ji držet a už nikdy nepustit. Potřebuji ji. Je moje.

Opustila mou chatku s úsměvem na tváři, takže si to snad nerozmyslí. Domluvili jsme se, že si pro ni potom přijdu. Mezitím jsem vyřešil nějaké pracovní záležitosti a převlékl se do košile a džínových kraťasů.

Čekal jsem na ni u ní na verandě a nemohl se dočkat až znovu uvidím její úsměv, budu se ji moci dotýkat a mít ji jen pro sebe. Nervózně jsem přešlapoval sem a tam a zase zpátky ze strachu z toho, že změní názor.
Nezměnila.
Otevřela dveře a vyšla na verandu.
Byla nádherná, ostatně jako vždy. Na sobě měla šortky, které zvýrazňovaly její krásný zadeček a já si jen přál ji přes něj plácnout nebo se jí jakkoliv dotknout. Vzal jsem ji kolem pasu a políbil ji.

Za chvíli jsme se procházeli po pláži, povídali si a smáli se. Miluju její smích, je to ten nejkrásnější zvuk spolu s křičením mého jména na světě. Udělal bych cokoliv abych ho slyšel.

Zrovna jsem jí vyprávěl jednu historku z mé puberty a ona nevěřila. Smála se a šťouchala mě svýma malýma ručkama. Začal jsem ji lechtat a obkročmo si na ní sedl, ne úplně. Prsty jsem ji lechtal všude po jejím těle a nemohl se jí nabažit. Měl jsem co dělat abych si ji tady a teď nevzal.

Uznala můj smysl pro humor a mně bylo trochu líto opustit její tělo, ale nakonec jsem povolil a pomohl jí na nohy. Podívala se na mě a usmála se. Ona je to nejkrásnější stvoření na světě. Vážně.

Právě teď hrajeme volejbal do kterého nás zatáhl John. Jsem proti Emmě a docela si uživám svůj výhled. Vždy mířím míčem na ní, ale tak, aby ho nemohla chytit. Je to docela legrace jak se vzteká a probodává mě svým přísným a káravým pohledem, je tak roztomilá, když se zlobí. Vyhráváme a máme velký náskok, takže už by nás neměli porazit.

Emma si vzala přestávku a odešla. Čekám tady a připravuji se na naší výhru. V tom ale přijde Emma. Už nemá to její hezké tílko, ale ještě hezčí plavky. Pije vodu a začne ji na sebe nalévat. Spadla mi brada. Je tak sexy a nejhorší na tom je, že se nemůžu nijak ubránit. Předklonila se a já měl sto chutí jí naplácat na ten její vyšpulený zadek a zlíbat kapičky vody na jejím hrudníku. I ostatní chlapi se na ní koukají s otevřenou pusou a to se mi nelíbí. Emma se otočila směrem ke mně a řekla
,, Teď vás rozdrtíme."
,, To se ještě uvidí, kotě." Poslala mi vzdušnou pusu a já už se nemohl dočkat té opravdové.
Hra začala a já ji vůbec nevnímal, pozoroval jsem jenom Emmu. Pořád se tak nakrucovala a snažila se mě rozrušit, což se jí také povedlo a já jsem se jen snažil, aby si toho nikdo nevšiml. Už vyrovnali skóre a já se vážně potřeboval zchladit.
,,Přestávka!" Zakřičel jsem a přesunul se mimo hrací pole.

Pil jsem, když ke mně přišla Emma a začala si vymačkávat mléko do rukou. Začala mě masírovat a svýma malýma hebkýma ručkama cestovala pořád níž a níž. Najednou u mě klečela a otírala se můj penis. Já z ní snad zešílím! Chtěl jsem se uklidnit a ona to ještě zhoršila. Z ničeho nic prostě vstala a odešla.

Je jasné, že vyhrajou a taky že jo, vyhráli. Radovali se a všichni chlapi se na ní namáčkli. Ne, ona je moje. Nikdo jiný se jí dotýkat nebude. Došel jsem si pro ní a přehodil si ji přes ramena.

,, Něco sis začala, musíš to dokončit, kotě. Ale dobrej tah." Líbnul jsem jí na ten její úžasnej zadek a nesl si ji do chatky.

Hodil jsem si ji na postel.

,, Byla jste moc zlobivá, slečno Steelová, tohle se nedělá."

,, A copak s tím uděláte pane O'Connelly?"
Stoupl jsem si k posteli a ona se ke mně přiblížila. Vzal jsem si její hlavu do dlaní a políbil ji.

Položila ruce na mojí hruď a začala mi rozepínat knoflíčky od košile. Rukama cestovala po mém těle až k mým kraťasům. Rozepla je a sundala i s trenkama. Postrčila mě tak, abych spadl celým svým tělem na postel. Vzala si můj penis do rukou a sevřela ho svými rty. Olizovala, sála a líbala celou mou délku. Ona je prostě úžasná. Miluju svůj pohled na ni. Je tak krásná. Skoro jsem ji nestihl zastavit, abych se jí neudělal do pusy. Chytl jsem ji za boky přesunul ji pod sebe, sundal jí kraťásky, horní díl plavek i kalhotky. Líbal jsem její tělo a nemohl jsem přestat. Její vůně, hebká pokožka, měkké rty, dokonalá prsa, pevný zadeček a její nádherné oči orámované hustými a černými řasami, které vidí až do hlouby mojí duše a vyzývají mě k tomu, abych pokračoval.
Pomalu jsem do ní vnikl.
,, Ahh." Vydralo se jí z úst.
Pomalu jsem zrychloval a dál ji líbal, mačkal její ňadra a šeptal, jak je úžasná. A ona vážně je. Chtěl jsem aby se udělala pro mě, kvůli mě. Zrychlil se jí tep a stále více vzdychala. Reagovala na každý můj pohyb. Miluju, jak je její spojené s tím mým.

,, Udělej se pro mě, hvězdičko." To jí postrčilo přes okraj. Vykřikla mé jméno a vyvrcholila, já jen chvíli po ní.

,, Byla jsi skvělá." Políbil jsem ji a přikryl nás.

,, Tys taky nebyl k zahození." Usmála se a já si ji přitáhl do náruče.

,, Jen tak mimochodem, bude se tu pořádat taková malá akce. Takže... půjdeš se mnou zítra na ples?" Vzpomněl jsem si na zítřejší plán.

,, Ano, půjdu a velice ráda." Políbila mě a já si ji přitáhl ještě víc k sobě.

Miluju ji. Tu její prořízlou pusu, její provokování, vtipy, osobnost, úsměv a samozřejmě i její tělo. Nesmím o ní přijít. Nikdy.

Já vás taky miluju! ♡
A děkuju za všechnu podporu a vaše reakce.

Sexy pokušeníTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang