Pracovní schůzka

18.6K 629 23
                                    

Když jsem se vzbudila, všimla jsem si Chrise někde mezi postelí a podlahou, za to já jsem byla roztažená po celé posteli se všemi polštáři a peřinami. Přetočila jsem se bokem ke Chrisovi a šťouchla do něj. Bylo mi odpovězeno zabručením. Hodila jsem nohy na zem a trochu se mi zamotala hlava. Ups. Asi jsem to včera nějak přehnala. Hodila jsem na sebe tričko a šla si opláchnout obličej. Poté jsem si do vody hodila šumivou tabletku a sedla si na barovou židličku. Panebože. Vyspala jsem se svým kámošem. Co jsem si myslela? Budeme v pohodě, vím to. Nejsme na nějaké vztahy, prostě jsme si užili. Jak nějací puberťáci. Ach jo.
Udělala jsem míchaná vajíčka a kafe pro oba. Asi po půl hodině jsem uslyšela šouravé kroky.
,, Dobrý ráno, máš tu snídani, ospalče."
Chris se na mě podíval pohledem včera-jsem-se-pořádně-ožral-nemluv-na-mě. Já to ale ignorovala a za chvíli už začal povídat i on.
,, Chrisi, víš., no..., ten včerejšek..."
,, Jsme v pohodě, kamarádi. Nedělej si starosti."
,, Ok, ještě kdybys to neříkal ostatním, prozatím?"
,, Neboj, Steelová, jsem jako studna."
,, Myslíš hrob."
Záchvat smíchu

***

,, Chrisi zůstaň tady do kolika budeš chtít, ale já mám schůzku s šéfem ohledně práce. Jdu se připravit." On s plnou pusou vajíček kývnul hlavou a já se šla připravit. Vůbec jsem nevěděla co na sebe (ne, že bych to jindy věděla). Nakonec jsem zvolila bílou blůzku s džíny u kterých jsem si trochu srolovala nohavice a bílé conversky vše jsem doplnila černou 'bucket bag'. Vlasy jsem svázala do culíku a namalovala si řasy. Ze dveří jsem ještě zařvala ,, A buď tu hodnej!"
Ihned se mi dostavila odpověď ,, Dobře mami!"
Vyšla jsem ze dveří a zavolala si taxi, ten za chvilku přijel a já mu nadiktovala adresu.
Schůzku jsme měli v nějaké restauraci. Když jsem vstoupila číšník se zeptal na mé jméno a jakmile jsem mu odpověděla, odvedl mě do VIP  salónku, jak jinak. Stěny byly červené. Všechno bylo z tmavého dřeva. Působilo to tak elegantně ale zároveň nějak domácky. Přišla jsem ke stolu. Patrick se zvednul ,, Slečno Steelová" pokynul mi hlavou ať si sednu.
,, Rád bych vás obeznámil ohledně vaší práce. Budete má asistentka. Vaše povinnosti jakožto asistentky v naší firmě budou velice důležité, těžké, ale dobře placené. Jak už asi víte náš magazín 'Society & Traveling' se zabývá údálostmi ve světě, ale především cestováním. Jako má asistentka mi budete zařizovat schůzky a budete se mnou na všech místech o kterých budeme psát. Tato práce je časově náročná, většinu času budeme létat po světě nebo budeme v kanceláři,  ovšem doufám že práci budete dělat i doma. Buďte prosím diskrétní a nikomu neříkejte informace ohledně časopisu nebo nových článků. Oficiálně budete pracovat 5 dní týdně, ale očekávám od vás 100% dostupnost i mimo pracovní dny. Nějaké otázky?"
Potěš koště. Ten má ale informací. Myslela jsem, že budu sekretářka v nějaké firmě. Emmo příště si alespoň zjisti kde pracuješ. Zní to lákavě, v životě jsem mnoho míst nenavštívila, teď se bude hodit těch několik jazyků které jsem se učila. Tohle je tvá šance. Hlavně to nepokákni Emmo, znáš se.

Mezitím co jsem si vedla monolog v mé hlavě, sedím s otevřenou pusou a koukám na Patricka. Zatřásla jsem hlavou a řekla:
,, Ano, s tím vším jsem počítala. Ty tak lžeš. Umím i pár jazyků, mohlo by se to hodit. Budu se snažit ze všech sil, pane." Při slovu 'pane' mu zacukaly koutky.
,, To jsem rád. A jak si zatím užíváš volno?"
No víte, pořádně jsem se opila a vyspala se s mým nejlepším kamarádem. Wow.
,, S kamarády jsme měli takovou skromnou oslavu mého přijetí, ale jinak nic zajímavého." Haha.
,, To je dobře, užívejte dokud můžete. Za chvíli budete mít práce nad hlavu."

Až teď jsem měla nějak možnost si ho prohlédnout. Na sobě měl bílou košili a tmavě modré sako, které zvýrazňovalo jeho vypracované paže a šedou kravatou. Mmm.. Na obličeji měl pár denní strniště, které mu dodávalo ještě více mužnosti. Co víc si přát. Prober se, JE TO TVŮJ ŠÉF!

,, Kdyby jste mě omluvila mám další schůzku. Rád jsem vás opět viděl slečno Steelová. Těším se na naše společné pracování. Nashledanou."
,, Nashledanou pane O'Connelly." Usmála jsem se, potřásli jsme si rukou a odešel. Já jsem odešla hned za ním, zavolala si taxi a jela domů. To je ale chlap. Sexy chlap. Sexy šéf. Šéf. MŮJ ŠÉF!

Na obrázku je Patrick. Další díl bude za 10 votes. Jinak, rozhodla jsem se že budu psát nejspíš jen ze strany Emmy. Rozhodně mi napište váš názor. :)

Sexy pokušeníKde žijí příběhy. Začni objevovat