Skoro milionář

15.7K 585 13
                                    

Bezva, tak teď si se úplně ztrapnila a udělala si ze sebe jenom další poblázněnou holku, která po něm touží. K čertu s tebou, Patricku!

,, Tohle už nikdy neuděláš, jasný?!" Vyjela jsem po něm a začala sbírat své věci.

,, Ale prosím tě, já vím že se ti to líbilo. Že já se ti líbím." Chlapecky se usmál, ten jeho úsměv s ďolíčky, aww.

,, Já nejsem taková! Chápeš? Já nejsem jenom další holka s kterou si užiješ a odhodíš! Já tu práci potřebuju a nechci si ji udržovat sexem se svým šéfem!" Vzala jsem věci a utíkala do své chatky.

Svlékla jsem své nejspíš až moc provokativní bikini a běžela do koupelny. Vlezla jsem do sprchového koutu, sesunula jsem se na zem a zády se opírala o sprchu. Stékaly po mně kapičky vody, které se smíchaly s mými slzami a já jen seděla a kladla si otázky.
Co pak je na mně tolik vidět, že jsem zoufalá? Že jsem už tolik let neměla přítele a nezamilovala se? Že jsem musela svést svého opilého kamaráda abych si dopřála orgasmus? Vypadám snad na to, abych si udržovala práci sexem? To už to nebude lepší? Co jsem udělala špatně? Já přeci nejsem špatný člověk. Nebo snad ano?
Vylezla jsem z vany, osušila se zahrabala do postele. Přikrývky byly tak měkké a pohodlné, že jsem za pár minut usnula.

Ráno jsem vstala asi okolo desáté. Podívala jsem se na mobil, kde jsem měla osm nepřečtených zpráv. Od Patricka. Dělá si o mě starosti, protože jsem nebyla na večeři ani snídani. A co čeká? Že jen tak zapomenu na svojí ostudu? Ne, takhle už to dál nejde.
Nejradši bych nikam nešla, ale pořád je to má práce. Osprchovala jsem se, nenalíčila, vlasy stáhla do drdolu a na sebe vzala žlutý svetr a černé džíny. Ano, myslíte správně. Už mu nedám možnost se mě jakkoli dotknout, ať už fyzicky nebo psychicky.
Dneska jsme měli za úkol prozkoumávat krajinu, abychom věděli kde fotit. Mimo mě a Patricka sem přijeli ještě další zaměstnanci a až na jednu paní, to byli všichni muži. Plus dnes měl ještě přiletět John. Ten mi tu tedy chyběl.

Sraz jsme měli u nějakého hotelu. Když jsem přišla všichni už tu byli.
Pozdravila jsem je, ale na Patricka jsem se ani nepodívala. Vyšli jsme, ke mně se připojila Molly, trochu starší paní než já. Je trochu silnější, ale stále hezká.
,, Panebože děvče! Co to máš na sobě? Chceš se snad usmažit?" Vyjekaně se na mě podívala.
,, Ne, ne, já... jsem trochu nachlazená. Jo, je mi špatně, proto jsem se neúčastnila večeře a snídaně. " Usmála jsem se na ní a "nenápadně" se rozkašlala. Vypadala že mi nevěří, ale usmála se na mě jakoby nic. Za což jsem byla ráda, protože se mi nechtělo vysvětlovat ten včerejší incident.
,, Hej! Počkejte na mě!" Nějaký muž, kterého jsem neměla možnost vidět, na nás volal. Ten hlas jsem odněkud znala.
,, Nazdar Johne!" No jistě. Patrick a John se poplácali po ramenou, něco si řekli a podívali se na mě. John si prohrábl vlasy rukou a zapískal (snad víte co myslím), zatímco Patrick se na mě pořád díval a usmíval se. Otočila jsem se a šla dál. Až najednou jsem zakopla o nějakou větev a spadla. Jo, úplně jsem se tam rozplácla. Nohavice se mi roztrhla, jak jsem se zamotala do té větve a byla jsem celá od bláta. Jak typické. A právě teď se lidi rozdělili do tří skupin. První se smíchy málem váleli na zemi se mnou, druzí mi běželi na pomoc a třetí oboje dohromady. Molly, která mi byla nejblíže mi se smíchem pomáhala na nohy (skupina 3). Kvůli mně jsme si museli udělat přestávku, abych se opláchla a upravila. Zastavili jsme u jezírka s vodopádem a já se začala svlékat. Někdo se přidal, ale většina si jen sedla a odpočívala. Ve spodním prádle jsem skočila do vody. Na štěstí jsem měla docela hezké kousky. Růžové kalhotky s mašličkou mi dělaly pěkný zadek a do páru sladěná růžová podprsenka s béžovou krajkou taky udělala svou práci. Už jsem říkala jak miluju vodu?
Ve vodě nesměl chybět ani Patrick s Johnem. Ne, že by mi jejich těla v plavkách vadila. Plavala jsem, když se ke mně připojil i John. Prohlédl si mě a řekl
,, Patrick si ale umí vybrat." Ještě víc se ke mně přiblížil a dal mi za ucho pramen vlasů, který se osbobodil z mého drdolu. Naštěstí připlaval Patrick a zachránil mě z téhle trapné situace.
,, Co to tady zkoušíš na mou asistentku?" Slovo 'mou' ještě více zdůraznil, ale nakonec se na něj usmál.
,, Je pěkná, to se musí nechat, navíc to její prádýlko." Olízl si rty a dodal: ,, Ale nebudu ti lézt do rajónu. Nechám vás tu o samotě." Mrkl na nás a odplaval.
,, Víš, chci se ti omluvit za ten včerejšek. Neměl jsem právo na tebe takhle šahat, ale zdálo se mi že se ti to líbilo a dala jsi mi svolení. Nechci aby sis myslela, že jsi špatná, to já to přehnal." Byl nervózní.
,, Jo, dobře. Omluva se příjmá, ale zasloužíš si trest." Rukama jsem zajela pod vodu a začala ji na něj stříkat. On rychle zareagoval a udělal to samé. Snažila jsem se mu vyhnout, ale on se vydal za mnou k vodopádu, chytl mě okolo pasu a zvedl nad hlavu. Snažila jsem se dostat z jeho sevření, ale on nepovoloval. A potom mě hodil do vody. Potopila jsem se a vyplavala za jeho zády. Skočila jsem mu na záda a snažila se dostat ho pod hladinu. Nakonec se mi to podařilo a já z něj slezla, aby mě nestáhl s sebou. Po chvilce vyplaval a já se začala hihňat. On měl vážný výraz.
,, Cítíte se trapně, že vás porazila holka, šéfe?" Smála jsem se mu a on nedokázal udržet kamenný výraz a propukl v nezastavitelný smích také. Když jsme se přestali smát, dívali jsme se na sebe. Cítila jsem to. Mezi námi byla taková touha, že kdyby se dala prodat, byla bych milionář. A tak jsem to udělala. Přiblížila jsem se k němu, zapletla prsty do jeho vlasů a políbila ho.

Doufám, že se líbilo. Děkuju moc za všechny přečtení, hlasy a komentáře. Mám vás ráda. ♡

Sexy pokušeníWhere stories live. Discover now