Pátek

20.6K 588 14
                                    

V páteční ráno jsem se probudila s báječným pocitem, díky práci a konečně dostavenému spánku. S Cass jsem měla domluvenou snídani a tak jsem se šla rychle převléknout. Na sebe jsem rychle hodila černé legíny a k tomu velkou kostkovanou košili, vlasy jsem zamotala do nějakého prapodivného uzlu, ani jsem se nesnažila o nějaký make-up a vyrazila jsem. Nevím jestli jsou všude všichni dříve nebo chodím já pozdě, ale Cass už seděla u stolu a objednala pro nás obě. Jako snídani jsme měly míchaná vajíčka a sladký zákusek, akorát s rozdílem že já měla čokoládový a ona ovocný, všechno bylo doplněno kafem a džusem. S Cass máme takový rituál, že se každý týden alespoň jednou sejdeme a budeme lidově řečeno drbat a klábosit o všem možném. Cass vyprávěla o novém bytu, jeho výhledu, novém nábytku nebo sousedech. ,,A nedovedeš si předtavit, jak jsme si to s Lucasem první noc užili, ne že by to ty ostatní tak nebylo. On tak úžasně líbá, nedovedeš si představit co dokáže s jazykem a nejen v ústech,...."  Abych ji zastavila píchla jsem jí vidličkou do ruky (ovšem, že lehce, nejsem žádný násilník nebo kanibal). Podle jejího vyjeknutí se zakoulením očima a změny tématu jsem poznala, že mě pochopila, měla štěstí protože další plán byl rozmáznout jí zákusek do obličeje a to bych mu přeci nemohla udělat.  Samozřejmě jsem nemohla při mém slovu vynechat mého sexy šéfa. Po všech "důležitých" informacích jsme se pustily do drbů. ,, A slyšelas že se Katherine s Davidem rozešli, protože má Kate mezi nohama vytetovaný jméno bývalýho?" ,, Chudák holka, já doufala že tentokrát jí to už vyjde."
,,A vidělas ten účes Mirandy? Vypadá jako by ji zapomněly v pračce a snažily se to zlepšit tupírováním!"
Mezitím jsme si snědly snídani a s úplným vyčerpáním všech informací jsme se rozloučily a ještě se ujistily, že dnešek s oslavou mojí práce platí.

Doma jsem shlédla další díly seriálů. Potom pří poslouchání všech možných žánrů písniček od Beethovena, Mozarta přes Guns N' roses, The Smiths nebo The Beatles po nějaké novinky jsem si uvařila oběd, obyčejná smetanová omáčka s žampiony a rýží. A jako správný lenochod jsem se opět zavěsila na větev (dělám si srandu, žiju jako lenochod, ale postel ještě mám). Takže, lehla jsem si na postel četla knížku, potom jsem si na "chvilku" zdřímla a když jsem se probudila byl čas na nějaké to stvoření člověka. Začala jsem s tím, že jsem se vysprchovala, oblékla se do červených mini šatů a tomu nějaké béžové boty na podpatku. Namalovala si červeně rty, slabé oční linky a řasenku.

Omlouvám se, že dlouho nebyly díly, ale neměla jsem vůbec náladu a nápady. Další díl bude nejspíš zítra, na obrázku je Cass.

Sexy pokušeníWhere stories live. Discover now