Promítání 2/2

14.2K 570 5
                                    

Na plátně se objevily první záběry z filmu. Musím přiznat, že tohle jsem opravdu nečekala.
Byl to horror.
Horror!
Chápete?
Já tedy ne. Řekněte mi, jaký měl důvod k tomu mě tady nechat křičet? Ano, bojím se horrorů a ano je mi dvacet. A tady toho jsem se bála obzvlášt. Pořád tam byla krev, děsivé zvuky a ty nejhnusnější stvůry co si dokážete představit. A zkuste hádat o čem to bylo. O nějakém páru na výletu.

,, Áááááá!!!" Vypískla jsem a schovala se pod jednu z dek ještě blíž k Patrickovi. Držela jsem ho rukama okolo jeho svalnatých paží a skoro mu seděla na klíně. On se celou dobu nelekl. Ani jediný náznak toho, že by ho to vystrašilo nebo alespoň trochu rozhodilo. Prostě nic.

Pořád sledoval jen mě. Jako nějaký psychouš.

Po zbytek filmu jsem se schovávala pod dekou a občas vystrčila kousek mé hlavy, abych zjistila, jak na tom je ten pár. Protože podle toho křiku se vážně nedalo nic poznat. Patrick si nemohl odpustit smích, když jsem se tak statečně podívala na plátno.

Konec
Natočeno podle skutečných událostí.

Skvěle. Vážně super. Jako bych se doteď nebála dost. Obličej jsem zkroutila do velice zvláštní grimasy. Nadzvihla jsem obočí, otevřela pusu a v hlavě mi to pořádně šrotovalo.
Podle skutečných událostí?! Vážně?
Jestli od teď nebudu mít své bodyguardy neudělám ani krok.

,, Tak jak se ti to líbilo? " zazubil se na mě s jiskřičkami v očích.

,, Hahaha. Moc vtipné." Podívala jsem se na něj obličejem vážně-se-mě-ptáš-na-tak-jasnou-věc?-jsi-debil-nebo-co.

Jeho úsměv se ještě více ptotáhl. Agrh.
Pak ten výraz, měl něco v plánu. Přitahl si mě k sobě ještě blíž a jemně mě políbil. Chytl si mě ze zadu na krku a obdarovával mě polibky. Vložila jsem mu prsty do vlasů a pootevřela pusu. On s polibky pokračoval dál až k mé klíční kosti.

,,Crrrrrr." zazvonil mi mobil v tašce.

,, To je Cass, musím to vzít." Omluvně jsem se na něj podívala a jeho tváře se nafoukly do bubliny. Políbila jsem ho na tvář.
Vstala jsem a zašla kousek od Patricka.

,, Panebože! Ahoj Em. Musíš mi všechno říct! Jak se tam máš? Už si byla plavat? Asi jo. A opálila jsi se trochu? Doufám, že moc ne, už tak se s tebou cítím jako mrtvola. A co šéf? Viděla jsi ho v plavkách? Líbali jste se? Spali jste spolu? Jak tam vaří? Jakej maš pokoj?"

,, Klídek Cass. Mám se dobře. Byla jsem plavat. Opálila jsem se. Dobrý. Viděla jsem ho v plavkách. Líbali jsme se. Vař-"

,, Cože? Vy jste se líbali! Vy jste se líbali! Oni se líbali!" Slyšela jsem Cass jak řve do telefonu a ostatní kamarády, jak se smějí.

,, Ty jsi blázen, Cass. Děláš jako by jsem ti řekla, že jsem se projela na jednorožci s Channingem a potom se vzali v přímém přenosu Oscarů za hraní Eda vedle mě a nekonečně moc sladkého.Wow. To by se mi líbilo. Jo, to by se mi vážně líbilo. Přidám si to na svůj wishlist."

,, Ty jsi hrozná. Tvůj šéf, bohatej a sexy tě líbal a tobě je to jedno. Já tě nechápu."

,, No dobře..Bylo to...fajn."

,, Fajn? Bylo to fajn? To mu smrdí z pusy nebo co?"

,, Nehodlám se s tebou o tom bavit po telefonu. A teď mi dej ostatní, hysterko." V telefonu jsem uslyšela znuděné zabručení a potom několik hlasů mých kamarádů.

,, Čus, lemro. Pěkně se tam vyvaluješ, co? A nás chudáčky kamarádíčky necháš tady makat. Kdybys nevěděla tak dělám smutnej obličej."

,, No jo. Někdo má prostě štěstí a umí si vybrat práci s cestováním na Hawaii. Hlavně prosím tě neříkej, že pracuješ. Tomu bych neuvěřila ani za mák."

,, Prokouklas mě. Nepracuju, ale taky to mám těžký. Prostě všechno to jídlo, filmy, seriály, holky a párty taky nejsou jen tak."

,, Chudáčku Chrisi. To jsem netušila, že to máš tak těžký. Jsi hrdina, že to tak zvládáš. Od teď tě uctívám, můj vládce."

,, Jo, jo. Budu chtít asi nějakou odměnu až přiletíš."

,, Zkusím ti propašovat nějakou mušli, ale nic jiného to neslíbím. Právě mám nejspíš oči i všechno ostatní jen pro Patricka."

,, To se ještě uvidí, navíc pochybuju, že maká tak těžce jak já. Navíc, kdo že je tvůj vládce? No nic, dám ti Petera, vypadá jak pes co čeká na jídlo."

,, Ahoj, Em. Jak se máš? "

,, Petere! Fajn, co ty?"

,, Dobrý, no asi..mám trochu problém."

,, Hele, promiň ale vůbec tě neslyším. Pozdravuj Lucase a ostatní, musím končit. Ještě zavolám!"

Otočila jsem se, abych se vydala zpáky za Patrickem.

,, Doprdele!" vykřikla jsem, když jsem se otočila, těsně přede mnou stál Patrick s dekou přes hlavu.

,, Ty jseš takovej... Víš jak jsem se lekla?! To už mi nedělej! No, já málem dostala infarkt. Panebože."

,, No tak promiň, zlato. Netušil jsem, že se tolik lekneš. Mělas vidět svůj výraz!" To bylo všechno, co ze sebe při záchvatu smíchu dostal.

Bouchla jsem ho do paže, ale on si mě chytil a nechal v náručí.

Děkuju za všechny votes, komentáře a shlédnutí! Vždycky mě to strašně potěší a nakopne.

Sexy pokušeníDonde viven las historias. Descúbrelo ahora