Hawaii

16.2K 540 21
                                    

Jupí! Dneska je pátek! Letím na Hawaii! Vystřelila jsem z postele jak raketa, doslova. Měla jsem zbaleno už ve středu, tak moc jsem se těšila. Kdo by taky ne? Musím přiznat že mi docela dělalo problém nacpat všechno do kufru, přeci jenom je to měsíc v ráji, že. Snažila jsem se to nepřehánět, vážně. Taky si tam musím něco nakoupit a ne jen sobě, jakmile se kamarádi dozvěděli, kam jedu, chtěli se mi všichni naskládat do kufru. To jsem jim samozřejmě musela rozmluvit, vážně by toho byli schopni. Bleskově jsem se vysprchovala, vyčistila zuby, nalíčila, učesala a oblékla. Vzala jsem si obyčejné černé legíny, bílé tílko a obrovskou šedou mikču se znakem střední, kam jsme chodili. Je třeba zmínit, že poletíme 10 hodin, takže omluvte moje oblečení. Zavolala jsem si taxi, nechala kufr v hale a čekala.
,, Dobré ráno, slečno Steele."
,, Dobré ráno, pane O'Connelly"
,, Těšíte se na let? Myslíte, že zvládnete být celou dobu klidná, když budete vedle mě?"
Je to tu zas.
,, Ano, pane O'Connelly. Nejen že si to myslím, já to vím. Zas tak neodolatelný nejste." vyplázla jsem na něj jazyk a on se zasmál, jako by mi nevěřil. Pff. To zvládnu! Při jízdě autem jsme byli potichu, protože pořád něco zařizoval. Ale jakmile jsme nastoupili do letadla (soukromého), pusa se mu nezavřela. Začalo to prací :
,, Takže, je to Hawaii a byla by škoda pořád pracovat, že? Budete pracovat jen 4 dny v týdnu. Naše práce bude fotit, zkoumat krajinu, ochutnávat jídlo a povídat si s lidmi, co tu žijí nebo jsou na dovolené. Vy budete všude se mnou, jasné?"
,,A-a-no pane!" To bude super, jako dovolená!
,, Jak tak vidím, jste šťastná, že budete pořád se mnou."
,, Neurazte se, ale to je Hawaii, kvůli které jsem šťastná."
,, Tak nebo tak, jste šťastná kvůli mně a to mě těší."
Usmála jsem se na něj a vzala si do uší sluchátka a pustila si jednu z mých oblíbených písniček 'Paradise' od Coldplay, bohužel jsem si neuvědomila, že zpívám a to hodně nahlas. Když jsem se podívala vedle sebe viděla jsem Patricka rosesmátýho od ucha k uchu, jak se popadá za břicho. Trapas. Čekala jsem všechno, ale tohle ne, vypojil mi sluchátka, takže se hudba rozléhala snad po celém letadle a on začal zpívat. Já jen tak seděla a dívala se na něj. Teda dívala bych se dál, protože takhle vypadá vážně roztomile, ale on na mě začal naléhat ať se přidám. Dobře, přidala jsem se, museli jsme vypadat vážně směšně, ale mně se to líbilo. Tuhle písničku jsem nevybrala náhodou. Protože co je Hawaii? Ráj! Písničky jsme vybírali oba a zpívali jsme jich asi 10. Mě to ale unavilo a usnula jsem Patrickovi na rameni. Což jsem samozřejmě zjistila až když jsem se vzbudila při přistání. Já ležela na jeho rameni a on na mé hlavě. Končetinama jsme do sebe byli zamotaní a on chrápal, ne nahlas ale lehounce. Byl tak roztomilý, když se nechoval jako frajírek. Co to meleš?! Je to tvůj šéf! Tohle ne, to nemůžu. Opatrně jsem sundala hlavu z jeho ramene a snažila se nějak probudit. Za chvilku se vzbudil i Patrick. Podíval se na mě a tak nějak divně se usmál. Hlavně ať neví, jak jsme spali. Nemohl mít pravdu, odolám mu.
,, Ahoj. Víte, že chrápete pane dokonalý?" smála jsem se mu.
,, Ne, to není možné, musela jste to být vy. Nesnažte se to na mě hodit."
Oba jsme se smáli.
Vystoupili jsme z letadla. Wow. To je něco.
Autem nás dovezli do našich chatiček u pláže. Wow podruhé. Patrick mi řekl, že se můžu vybalit, dneska mám volno. Běžela jsem do chatky, kde jsem pohodila kufry a tašky a hledala plavky. Takové krásné moře musím vyzkoušet! Vzala jsem si černobílé bikini, látkovou tašku do které jsem si hodila časopis, pěněženku, mobil, sluneční brýle a slabý svetřík. A už jsem si to mastila na pláž. Odhodila jsem tašku a skočila do moře. Chvíli jsem plavala a potom se šla opalovat. Jo, to jsem potřebovala. Opaluji se a najednou na mě přestalo svítit sluníčko. To tedy ne. Zamračila jsem se, otevřela oči a nade mnou stál Patrick. V plavkách. Má krásné tělo. Široká ramena a úzké boky. Jeho paže, lýtka, stehna a nakonec břicho s šesti břišáky a véčkem, jsou prostě neodolatelné. Mohla bych jenom trochu natáhnou ruku a dotkla bych se ho, toho pevnéhe těla. Bohužel to bylo to, co po mně chtěl. Podal mi opalovací krém a zazubil se.
,, Ne, od toho tu nejsem." Řekla jsem.
,, No ták, jste má asistentka a máte mi pomáhat. Co kdybych se spálil?" Kulišácky se na mě usmál.
,, To je mi upřímně jedno a pozor stíníte mi."
,, Dobře, ale nečekejte ode mě prémie. Teď se posuňte, vy jste se taky nenamazala, že? Namažu vás, přeci se nechcete hned první den spálit."
,, To nemusíte." Pozdě, už si mačkal krém na ruku a začal si ho roztírat mezi dlaněmi. Jeho svaly střídavě napínaly a povolovaly. Dneska potřetí, ale - wow. Otočila jsem se na záda a on mě začal natírat od krku. Hrál si se mnou svými dlouhými prsty a silnými přesto jemnými dlaněmi.
,, Ahh..." trochu mi to ujelo, no.
I když jsem byla otočená zády, vím že se usmál.
Pomalu klouzal rukama níž a níž po mém těle až k mému zadečku. Jemně mě pohladil a potom silněji stiskl. Pokračoval dál po stehnech a opatrně mezi ně zajel prsty. Nezastavila jsem ho. Měla bych, ale neudělala jsem to. Jeho dotek mě spaloval, ničil a dodával novou energii zároveň. Nikdy jsem takový pocit nezažila. Pohladil mě na mém nejcitlivějším místě.
,, Achh" uniklo mi znovu.
Chci ho. Proklínám se za to,ale chci. Teď! Co?!
Přestal. Nechal mě takhle nažhavenou a připravenou. Otočila jsem se na něj. Na rtech má somolibý úsměv. Ví že jsem jeho.

Na obrázku opět Emma.
Doufám, že se líbilo:)

Sexy pokušeníWhere stories live. Discover now