Pohovor

36K 673 12
                                    

Emma

"Snad už je to poslední věc" stěžuji si. Do teď jsem bydlela v bytečku s mojí spolubydlící, ale Cass si už našla partnera a vypadá to s nimi docela vážně. Zkusili jsme spolu všichni tři bydlet na čtrnáct dní, nešlo to. Byla tu jedna koupelna a jeden záchod pro tři lidi. Dvě ložnice hned vedle sebe a ikdyž mám Cass ráda to jejich noční užívání jsem nemohla poslouchat. Popravdě jsem byla i hrozně frustrovaná z toho, že nemám přítele už nějaký ten měsíc. Cass s Lucasem se nakonec dohodli, že se odstěhují a mně nechají tenhle byt. Byla jsem ráda , ale s mými občasnými brigádami jsem to finančně nikdy nemohla zvládnout. Musela jsem si najít práci.

" Ještě tohle, táák a mám všechno!" Ozvalo se z kuchyně. Pomohla jsem Cass s nakládáním jejich věcí do auta. Naložili jsme všechno a přišel čas na loučení, ne tak úplně důležitém protože Cass se stěhovala jenom o pár ulic dál. Popřála jsem jí štěstí a vrátila se do bytu. Bylo tam najednou strašně prázdno. Šla jsem si udělat večeři a uviděla jsem papírek připevněný magnetem na lednici, bylo tam napsáno: ,, Měla by sis najít normální práci a jako tvoje nejlepší a nejůžasnější kamrádka jsem ti domluvila pohovor." Pod tím byla ještě napsaná adresa, datum a přesné informace k práci. Bylo to zítra v 10:15. Musela jsem úsměvně zavrtět hlavou nad Cassie, je to opravdu blázen, ale myslí na všechno. Navečeřela jsem se, vysprchovala a šla si po dlouhém dni lehnout.

Ráno jsem se připravila na svůj pohovor. Na sebe jsem si vzala těsnou šedou sukni ke kolenům, bílou halenku a černé sáčko. Své hnědé po prsa dlouhé a trochu vlnité vlasy jsem si nechala rozpuštěné, trochu jsem se nalíčila a celé to doplnila černými lodičkami. "Připravena" řekla jsem si pro sebe a zavolala taxíka. Taxi zastavil před obrovskou budovou. Hluboce jsem se nadechla a vyrazila.

Pohovor je v dvacátém pátém patře naštěstí mají výtah, ještě aby ne. Vstoupila jsem do dveří, kancelář byla opravdu obrovská a moderní. Stěny se střídaly v bílé barvě s kamennou. Nechyběl ani krb naproti sedačce a na zdech obrazy. Hned naproti mně byly obrovská okna a pred nimi stál stůl s židlí otočenou k oknům. Na ní seděl muž. Nervozně jsem si odkašlala a pozdravila. Židle se začala pomalu otáčet, každou sekundou jsem viděla víc z toho muže. Byl nádherný, široká ramena, tmavé vlasy a modré oči, které mě propalovaly pohledem. Promluvil silným hlasem:

"Posaďte se prosím, slečno..?"

"Emmo. Jmenuji se Emma Steele"

"Dobře, povězte mi proč chcete zrovna tuto práci a vaše zkušenosti."

"No.., žádné zkušenosti nemám, popravdě mi tuto práci vybrala kamarádka." pověděla jsem narovinu, nedávala jsem si žádné šance.

Zrovna jsem si sedala, když se začal hrozně smát "Vy si myslíte, že s tímto přístupem vás přijmu? Proč tu vůbec jste, tohle je uznávaná firma."

To mě docela překvapilo a při sedání jsem schodila košíček s tužkami.

"Do prdele!" sykla jsem a hned na to si dala ruku před pusu a začala se omlouvat. Klekla jsem si na všechny čtyři a začala sbírat tužky.

Patric

Věděl jsem, že někdo přišel, ale neotočil jsem se. Za chvíli jsem slyšel odkašlání a slabý, stydlivý hlas. Otočil jsem se. Stála tam krásná dívka. Jakmile mi řekla proč je zde, skoro jsem ji nevnímal, ale když řekla jak se sem dostala díky své kamarádce, musel jsem se smát. Už jsem byl dávno rozhodnutý, že ji přijmu, ale musel jsem ji nějak podusit. Ona ale schodila tužky, ten její slovník...v duchu jsem se pousmál, ale držel jsem chladnou tvář. Až pak, klekla si na všechny čtyři a já viděl úplně všechno, sukně se jí mírně vyhrnula a já viděl její kalhotky a nakonec i její podprsenku, když se předklonila. Teď už to bylo vážné. V kalhotech jsem měl najednou těsno..., ještě jak se vrtěla. Zastavil jsem ji a řekl, že ji přijmám. Ze zdola na mě udiveně koukla a pootevřela pusu a ja už si představoval, jak se mě dotýká. Poslal jsem ji pryč s tím, že zítra nastupuje, děkovala a odešla. Musel jsem si dát studenou sprchu.

Emma

Klidně jsem odešla z jeho kanceláře a ve výtahu jsem se začala radovat a skákat. "Panebože! Já mám práci! A dobře placenou! Jsem dobrá!" když jsem se tak radovala výtah zastavil a pár lidí v hale na mě koukalo jak na pošuka. Ani se jim nedivím... Když jsem dojela domů, hned jsem musela napsat Cass. Ale celý zbytek dne jsem musela myslet na Patricka.

Na obrázku je Emma. :)

Sexy pokušeníKde žijí příběhy. Začni objevovat