Hoofdstuk 34

28 1 0
                                    

*Kan hard taalgebruik bevatten*

Femkes POV

Mijn vakantie is voorbij gevlogen. Morgen vertrek ik naar huis en ik heb er helemaal geen zin in. Ik heb echt de zomer van mijn leven gehad, nouja op enkele puntjes na dan. Ik wil dat er gewoon geen einde aankomt, ik ben echt slecht in afscheid nemen. 

Langs de andere kant ben ik blij dat ik eindelijk Emely terug zal zien. Ik heb niet veel meer van haar gehoord sinds ze vertrokken is en ik maak me echt zorgen. 

'He, schoonheid waar lig aan te denken? ' Harry zijn sexy slaperige stem haalt me terug naar ons bed. Ik laat mijn ogen over zijn lekkere lijf gaan. Mijn hand strekt zich automatisch uit en begint de rand van zijn vlindertattoo op zijn buik te volgen. Mijn ogen haken zich vast in zijn prachtige ogroene ogen. Wat heb ik gedaan waardoor ik deze god heb verdient? 

'Staren is onbeleefd weet je' Hij knipoogd speels naar me. Mij hand verplaatst zich naar boven op zijn borst , naar de vogeltjes die daar staan. Deze tattoos zijn mijn favorieten. 

'Niet op je lip bijten schatje, je weet wat dat met me doet. ' Zijn slaperige stem wordt dieper en donkerder. Harry komt dichter bij me liggen en drukt zijn lippen zacht op de mijne. Er gebeurt iets in mijn lichaam, het reageert meteen op Harry's aanrakingen, het drukt zich dichter tegen zijn lichaam aan. Ik verdiep de zoen, met al resultaat dat Harry boven op me komt te liggen. Mijn handen zoeken zich een weg door zijn bos lange krullen. Hij plaatst zijn lippen net onder mijn oor. Een kreun ontsnapt uit mijn mond. Ik voel hem glimlachen. Ik laat me meevoeren met het moment, één hand daalt naar beneden over zijn rug en gaat richting zijn boxer. Harry stopt meteen, ik heb meteen spijt van mijn actie. Hij kijkt me even vragen aan en zegt dan. 'Weet je het zeker? Ik wil je niet onder druk zetten, ik kan wachten echt.' Hij haalt zijn hand over mijn wang. 

'ik weet het zeker Harry, ik ben er klaar voor.' Mijn handen gaan weer door zijn krullen en duwen hem weer naar beneden zodat ik hem ken zoenen. Het lijkt wel alsof hij nog twijfelt, maar zoent me toch terug. 

'Wat is er?' Vraag ik bezorgt. Deed ik iets fout? Wil hij niet? 

'Ik wil er gewoon zeker van zijn dat jij dit echt wilt en niet omdat je je gedwongen voelt. Ik wil weten of je het niet doet omdat je morgen vertrekt. ' Hij kijkt me doordringend aan. 

'Hazz, ik weet het zeker, ik wil dit echt. Ik doe dit voor jou, maar grotendeels voor mij. Ik wil iets hebben waardoor jij altijd een deel van mij zult zijn. Ik wil dat jij deel uitmaakt van mijn eerste keer. Ik hou van jou en ik wil dit.' Ik aarzelde even. 'Wil jij niet dan?' 

Harry glimlachte. 'Meen je dat nou? Ik wil dit al zou lang, maar ik was bereidt te wachten. Ik wou dat jij het even hard wilt dan ik.'

Mijn hart maakte en sprongetje. 'Dat wil ik!' 

'Wel, dan hebben we genoeg gepraat. Ik ga voorzichtig zijn, Wanneer ik iets doe wat pijn doet zeg het dan meteen oke?!

'Oke.' Ik was zenuwachtig. Hét ging gebeuren! OMG IK ga seks hebben met DE Harry Fucking Styles! 

Harry boog zich terug naar voren en trok een lijn van zoenen over mijn hals tot aan de rand van mijn truitje. Zijn handen zochten zich een weg onder mijn truitje, richting mijn borsten. Ik holde mijn rug zodat hij hij mijn truitje kon uitdoen. Ik voel zijn erectie tegen mijn buik als hij zich dichter tegen me aanbeweegt. Zijn lange vingers glijden over de onderkant van bh, ik haal mijn rug nog een keer van het bed zodat hij het los kan maken. Hij kreunt wanneer zijn middel tegen het zijn komt. Zijn hand vind een weg naar beneden en schijft mijn slipje iets opzij. ' Fem? Ik ga mijn  vinger gebruiken.' Ik kan niets zeggen alleen maar knikken. Ik snak naar adem wanneer ik hem in me voel. 'Gaat het? ' Weer knik ik. Het is een raar, maar niet meteen een slecht gevoel. Harry begint zachtjes heen en weer te bewegen. Ik kreun en wikkel een arm om hem heen. Ik vind de moed om mijn hand op zijn erectie te leggen. Harry snakt naar adem wanneer ik mijn hand heen en weer beweeg. Hij haalt zijn vinger uit me en doet zijn boxer uit. Mijn ogen worden groot wanneer ik hém zie. 

'Zeker?' Ik zie de onzekerheid nog steeds in zijn prachtige groene ogen.

'ja ik weet het zeker. Stop met overdenken.' 

'Ik hou van je.'

'Ik hou ook van jou Hazz.' Ik druk mijn lippen tegen de zijne. Zijn vinger gaat weer in me en zijn mond gaat naar mijn hals. Hij zuigt aan mijn huid en baant zich zo een weg naar beneden, hij gaat rechtop zitten en trekt mijn slipje uit. Hij plaatst zijn handen op mijn bovenbenen en kust mijn buik. Een vreemd gevoel stapelt zich op in mijn buik. Harry stopt en klimt het bed uit. Wat doet hij nu? Hij komt terug met een pakje in zijn handen. OH, dit gaat echt gebeuren! 

'Ben..' Harry's stem is laag en raspig.

'Als je gaat vragen of ik het zeker weet, doe ik je wat!' Een donkere glimlach kruipt over zijn gezicht. 'Sorry, ik wil gewoon zeker zijn dat je hier geen spijt van krijgt.' 

'Nooit.'

'Oke dan.' Hij doet het condoom met vaardige vingers om zijn geslacht. Hoe vaak heeft hij dit al niet gedaan? Wat als ik er niets van bak, hij heeft waarschijnlijk al zoveel ervaring.. Harry beweegt zodat hij boven op me komt te liggen. Ik voel zijn vingers tegen me aan. Ik ben er zeker van dat hij voorzichtig met me gaat zijn, maar toch ben ik zenuwachtig. 

'Je bent nat dus dat maakt het makkelijker.' Zijn stem is niets meer dan een fluistering. Zijn lippen drukken op de mijnen en hij kust me lanzaam, plagerig. Hij leunt weg en kust de hoeken van mond, gevolg door mijn neus en hals. mijn handen gaan naar zijn rug om het dichter te trekken. Ik voel de gladde condoom tegen aan bewegen. ik moet erdoor huiveren. Een seconde later is hij in me, dat is het vreemdste gevoel dat ik ooit gehad heb. Mijn ogen schieten dicht en ik slaak een klein gilletje. 

'Gaat het? Kan ik bewegen?' Vraag hij met een schorre stem. Ik knik. Het doet pijn, maar Harry's zoenen zorgen voor afleiding.

' Oh God! Fem, ik hou van je, ik hou zoveel van je!' Ik kijk hem aan. Hij heeft zijn ogen dicht en er parelt een beetje zweet op zijn voorhoofd. Ik wil hem zeggen hoeveel ik van hem hou, maar ik ben bang dat ik ga beginnen schreeuwen wanneer ik mijn open zou doen. Mijn handen zoeken een hou vast in zijn haar. Harry's ademhaling versnelt en het gevoel in mijn buik wordt steeds groter, het stapelt zich verder op. Ik hou het niet lang meer. 'Hazz, ik denk dat ik ga komen.. ' Het komt eruit als een fluistering. Hij kust me, dit duwt me over de rand. Ik heb het gevoel alsof ik uit elkaar spat. Harry volgt niet veel later. hij laat zich zachtje op me vallen. ik voel het zware kloppen van zijn hart op mijn borst en ik kus zijn kruin. Hij komt langzaam recht en trek zich voorzicht terug. Het doet nog pijn, maar ik heb er geen seconde spijt van gehad.

'Gaat het? Hoe voelde het? Deed ik je pijn?' 

'Het gaat, het doet nog een beetje pijn, maar dat gaat wel over.' 

'Was het.. Was het wat je ervan verwacht had?' Vraagt hij bertwijfelt. Twijfelt hij nu aan zichzelf? 

'Het was beter dan ik ooit had gedacht.' Gaf ik toe.

'Echt?' Hij grijnst en drukt zijn lippen op de mijne. zo blijven we nog even liggen. Mijn ogen vallen bijna toe. Ik wist neit dat het zo vermoeiend kon zijn. 

'Ik hou van je Hazz. Meer dan van wie ook.'

'Ik hou meer van jou. ga nu maar slapen.' Hij slaat een arm om me heen en trek me tegen zich aan. Meer heb ik niet nodig om als een blok in slaap te vallen.

Summer Love (ON HOLD)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu