✝ nummer 3.

7.3K 301 10
                                    

'Ik vroeg, wat de fuck hier aan de hand is?!' schreeuwde Jake.

Ik heb hem nog nooit eerder zó boos gezien. Ik leunde tegen de kluisjes achter mij aan en verroerde geen milimeter. De bad boy die mij zonet nog tegen de kluisjes aanduwde, ligt nu op de grond. Hij deed zijn hand tegen zijn achterhoofd en trok een grimas. Hij knalde vast heel hard met zijn lekkere hoofd tegen de vloer. Jake keek hem kwaad aan. Als hij zn bicepsen aanspant, weet je al dat hij in staat is iemand te vermoorden. In dit geval deze jongen. Hij draaide zich snel om en deed mijn gezicht tussen zijn handen.

'Hey, alles goed? Je ziet er angstig uit..'

'Nee, alles is oke. Echt.'

Ik glimlachte bleekjes.Hij sloot zijn ogen, liet mij los en ademde diep in.

'Gast, wat de fuck was dit dan?' begon de jongen die langzaam opstond. 'Je sloeg me op de grond. Wat de fuck mankeert jou?'

'Nee, wat de fuck mankeert JOU?' zei Jake hard. 'Wat de fuck is hier aan de hand en waarom drukte je haar tegen de kluisjes?' zijn biceps was nog steeds aangespannen.

'Zij? Ik weet niet waar je haar vandaan hebt, maar dat wijf zat aan jouw spullen, die jij in jouw kluisje had. Ik weet dat het je geen reet boeit wat er in jouw kluis is, maar jouw spullen zijn toch echt jouw spullen, of niet dan?'

'En dit hele gedoe en publiek,' hij wees naar alle leerlingen die nog steeds keken. 'Alleen maar omdat iemand mijn kluis open wou doen?' Hij keek hem ongelovig aan. 'Maar dat verklaart niet, waarom je aan haar zat in de gang. En jullie allemaal,' hij keek naar alle mensen. 'Opflikkeren.'

Met tegenzin, maar toch, was iedereen vertrokken.

'Ik heb het al gezegd. Ze heeft je kluis opengedaan en ik wou weten waarom. Ik kon het niet geloven dat ze de code én het geheim achter je code wist,' ging hij verder. 'Tenzij het recht over jouw eigendom nu ineens met je hoes te maken heeft. Je weet zelf ook wel dat je ze mee naar bed neemt en achterlaat. Een nacht, een avontuurtje; meer niet.'

'Wat heb je nou verdomme gezegd?!'

Ik had het erover dat ik hem nog nooit zo boos heb gezien. Vergeet het. Nu ben ik zelfs bang.

En toen was alles in een keer in slow-motion. Jake drukte de jongen tegen de kluisjes - alweer - maar deze keer drukte hij hem met zijn linkerhand er tegenaan. Met zijn rechterhand sloeg Jake tegen zijn buik en zijn hand ging omhoog tot aan de kaak.

De brunet concentreerde zich op het wegduwen van mijn neef, om weer te kunnen ademhalen ipv zich te concentreren op de vuisten van Jake. Maar uiteindelijk stopte hij een van de slagen door Jake hard in zijn buik te stompen. Jake zakte in elkaar.

'Ik. Zei. Dat. Ze. Jouw. Hoer. Is. Moet ik het nog spellen ofzo? Dit woord is heel bekend en vaak gebruikt door mij en door jou en door de rest van deze planeet!'

Eerder voelde ik woede. Misschien omdat mijn neef hiermee te maken had. Maar nu boeide het mij juist dat die gast mij op mijn eerste schooldag alweer een hoer had genoemd. En alsof dat niet genoeg was, bleek het ook nog te zijn dat mijn - zoals ik altijd dacht - perfecte neef, dezelfde manier van denken over meisjes had.

Ik probeer niet te zeggen dat niemand eerder zo over mij heeft geroddeld. Maar dat zijn roddels. Ik behoor niet tot dat type meisjes en op mijn oude school was ik bekend, dus niemand geloofde daar wat van. En hij? Hij gooit in een keer het woord hoer naar mij, bij al deze mensen die mij nog nooit eerder hebben gezien en bij mijn familie, alsof het woord hoer voor hem zo normaal was als een normale voornaam.

Het beeld voor me werd vaag door de tranen die in mijn ogen opkwamen. Ik deed mijn hand voor mijn gezicht en deed mijn best om het niet te laten merken aan de persoon die mij dit verdriet heeft aangedaan. By the way, dit is mijn eerste schooldag. Ik betwijfel het of er ooit iemand zo erg vernederd is als ik op dit moment, en dat op deze fucking school. Ik betwijfel het echt.

Ik hoorde vuisten die slaan op huid. Ik veegde snel mijn tranen weg en zag dat de getattooëerde jongen bovenop mijn neef zat en hem met zijn vuisten sloeg. Hoe was het mogelijk? Nee! Dit kon niet. Ik liep weg van de kluisjes en ik was van plan mijn neef te helpen. Zover ik het leven ken, ben ik toch niet in staat om hem te helpen, maar dat boeit me vrij weinig. Niemand gaat mijn neef stompen, behalve mij, maar dan sowieso niet zo hard.

Ik maakte niet eens twee stappen, en de rollen waren weer veranderd. Nu lag Jake bovenop en sloeg hij de klootzak voor zijn bek.

'Nog een keer,' begon hij, tussen de vuisten door. 'Ik beloof het je, Stark. Als je mijn nichtje nog een keer een hoer noemt, maak ik je dood!'

'Nichtje?' vroeg de brunet met ongeloof, en stopte met afweren, blijkbaar omdat hij hoorde dat we familie zijn, maar kreeg als snel een stomp in zn neus.

En ik weet niet of het alleen zo leek, of dat het echte zo was, maar er was weer een stilte. Helaas werd deze verbroken door die mongool.

'Godverdomme, Lincoln ik maak je af!'

A/N: Een eerdere update omdat ik morgen waarschijnlijk geen tijd heb! Enjoy. Vergeet de votes en comments niet! kusjes.

My cousin's bestfriend [VOLTOOID]Where stories live. Discover now