33

116 4 6
                                    

Jungkook

,,Hej Jungkook! Vnímaš ma?" ozval sa Tae, ktorý mi tu už 5 minút rozpráva jeho príhodu z leta.

,,Prepáč, čo si hovoril?" pozrel som naňho.

,,Nevnímaš." povzdychol si. ,,Tak hovor, čo sa stalo?" oprel sa o lavicu.

,,Nič, len som sa zamyslel... Teraz máme matiku, že?"

,,Áno?" zasmial sa. Rozhliadol som sa po triede, aby som našiel Jimina... kde kurva je?! Učiteľka má prísť každú chvíľu, každy už je tu a on nikde.

,,Ty máš nejaké spoločné hodiny s Parkom, okrem tejto?" nervózne som sa opýtal.

,,Hm... myslím, že asi áno, anglinu. Prečo?" nechápavo na mňa pozrel a podoprel si bradu.

,,Mal si dnes už anglinu?"

,,Áno, ako druhú hodinu. Môžeš mi už konečne povedať, prečo sa pýtaš?" chytil ma za ramená a potriasol mnou.

,,A bol na nej?" odignoroval som jeho otázku.

,,Myslím, že nie..."

,,A do piče..." to znamená jediné... rýchlo som sa postavil a vybehol z triedy. Tae na mňa ešte kričal a pred dverami som sa stretol s učiteľkou. Nestihol som jej ani pozdraviť a smeroval si to rýchlo na školské hajzle.

Rozrazil som dvere. ,,Jimin!" rozhliadol som sa a vbehol dovnútra. Skontroloval som všetky kabínky a Jimin nikde. ,,Kurva!" ja ich zabijem, keď mu niečo spravili!

Rozbehol som sa na všetky miesta, kde by mohli byť ale nenašiel som ich...

Zastavil som sa na prázdnom školskom dvore. Kde by mohli byť? Ja som Felixa varoval! Rozhliadol som sa po školskom dvore a zastavil na uličke, ktorá vedie za školu. Tam sme vždy chodili fajčiť počas hodiny.

Rozbehol som sa tým smerom. Kvôli tomu, čo som videl sa mi podlomili kolená a ja som skončil na zemi. Pichlo ma pri srdci... Sun Ri mu pritlačíl cigaretu na brucho a s ním to ani nehlo. Ryuka a Felix sa tam smejú a fajčia otočení mne chrbtom.

Postavil som sa na nohy a rozbehol sa ich smerom. Plnou silou som vrazil Ryukovi do hlavy a skončil s ním na zemi. Felix ani nestihol zareagovať a hneď som ho stiahol na zem.

Chytil som ho za golier ,,Ty kokot pojebaný! Zabudol si kvôli čomu som ti rozbil hlavu?!" trepol som ním o zem.

Zasmial sa. ,,Zabudol si, kto si?"

,,Dobre viem, kto som." zavrčal som naňho.

,,O tom veľmi pochybujem. Pred nedávnom si ho mlátil a teraz ho brániš?" zasmial sa. ,,Je to nejaká stávka, o ktorej nevieme?"

,,Asi som ti naozaj vybil aj mozog." zasmial som sa a buchol s ním plnou silou o zem.

Postavil som sa z neho a otočil sa na Sun Ri a Ryuku, ktorý vstával zo zeme.

,,My ti to odpustíme." Sun Ri ku mne výstrel ruku s nožom a ukázal na Jimina, ktorý mal zatvorené oči, cez ktoré mu utekali slzy.

,,Prijebanci..." zavrčal som a rozbehol sa na Sun Riho, ktorý ku mne znova výstrel ruku. Uhol som sa nožu, kopol ho do brucha a následne jednu vrazil do tváre. Ten skončil na zemi. Zohol som sa k nemu, zobral mu nôž a nohu mu pritlačil ku krku. Kopol som ho ešte raz do brucha a otočil sa na Ryuku, ktorý sa na mňa rozbehol.

,,Sklamal si Jeon!" zavrčal, podkosil mi nohy a dal sa nadomňa na štyri.

,,Tch." pľuvol som mu do tváre. Ten mi daroval silnú ránu rovno do nosu. Potom ďalšia a ďalšia. Na chvíľu sa mi zahmlelo ale rýchlo som sa pozbieral a kopol ho kolenom do brucha. Vymenil som nás. Tentokrát som to bol ja, ktorý mu daroval pár rán do tváre.

Two Of Us [KookMin] POZASTAVENÉWhere stories live. Discover now