7

114 4 0
                                    

Jungkook

,,Ale nič, čo by bolo? Nechcem strácať čas nad ním." povedal som a šiel si sadnúť na betónový múr, kde som si zapálil cigaretu.

Najradšej by som teraz ležal doma, v mojej pohodlnej posteli. Namiesto toho však počúvam Felixove zážitky zo včerajška. Vážne, údajne ho poliala voskom. Ale, že sa nechal?

,,Felix, ty si dilino." pokrútil som nad ním hlavou a zasmial sa spoločne s ním.

,,Ja za to nemôžem, že ma zviazala." zamrmlal si popod nos a prisadol si ku mne. Už prišli aj ostatný a tak sme sa spoločne vybrali do školy.

Jimin

Nakoniec to skončilo tým, že mi vzala mobil a oznámila mi hodinu po škole. Nedovolila mi ani povedať mame, že budem meškať.

Povzdychol som si a posadil sa na svoje miesto. V hlave som si začal prehrávať scénare, ako to bude vyzerať, keď prídem domov.

Najskôr ma zjazdí, potom ma pošle do izby a povie, že kuchyňa je zajtra moja. V preklade to vlastne znamená, že varím. Túto vetu si vymyslela ona, nie ja. Ja som ju iba rýchlo pochopil.

Porozmýšľaľ som aj nad tým, kde bude miesto vraždy, čo bude vražedná zbraň a či jej stihnem povedať, aby sa nenamáhala s pohrebom.

❗Spolupráca s Nata_NatyOtakU❗

Two Of Us [KookMin] POZASTAVENÉWhere stories live. Discover now