5

113 5 3
                                    

Jimin

,,Kto to bol?" vyzvedala Si Ho. ,,Ani sa mi nepredstavil. To bol tvoj kamarát? Musím uznať, že na kamarátov máš dobrý vkus." zaškerila sa na mňa. Toto, sa ma pýta celú cestu na parkovisko.

,,Nie je to môj kamarát." hlesol som. ,,S takým kreténom by som sa kamarátil jedine, ak by som si mal vybrať medzi ním a otcom."

,,Ako to myslíš?" jemne sa na mňa zamračila.

,,Ak by som mal povedať otcovi pravdu a zachránilo by ma predtým kamarátstvo s Jungkookom, volím Jungkooka." vyhlásil som.

,,Nemôžeš mu donekonečna klamať." povzdychla si.

,,Bude to tak lepšie." hlesol som a do kufra dal tašky s nákupom. Zabuchol som ho a sadol do auta. Sestra vyštartovala z parkoviska. ,,Hodím ťa domov a potom pôjdem ku kamarátke, povieš mame?" spýtala sa ma. Zas má tú svoju náladu. Ja osobne ju volám Raz Za Čas. Jeden deň v týždni je na mňa celkom milá a nie je z nej tá zlá sestra. V takýchto dňoch aj občas pociťujem, že niekomu na mne záleží.

,,Jasné, dám jej vedieť." zamrmlal som a pozrel von oknom.

Cesta potom prebehla v tichosti a jediný zvuk vydávalo rádio.

,,Fajn, tak ja idem. Čau brácho." zasmiala sa a zamávala mi. Kývol som jej s hlavou a vošiel do domu, kde som začal vyberať nákup a dával ho na svoje miesto.

_

,,Som doma!" zakričala na mňa mama z chodby.

,,To aj ja!" odkričal som jej.

,,Kto presne?!" započul som ako si vyzúva topánky.

,,Zlodej, dáš si kávu alebo čaj?!" zasmial som sa.

Vošla do kuchyne zamnou. ,,Čaj." jemne sa jej nadvihli kútiky úst.

,,Okey dokey." otočil som sa ku kuchynskej linke a začal pripravovať požadovaný nápoj.

,,Zlatíčko." mama si ma vtiahla do objatia. ,,Mal prísť až o týždeň, ja viem." povzdychla si. ,,Ale niečo sa stalo s termínom a príde zajtra."

Skoro mi zabehlo. ,,Ale... Posteľ..." hlesol som. ,,Prežijem to na gauči." usmial som sa a zakryl moje ,,nadšenie".

,,A to je jeden z dôvodov, prečo ťa tak ľúbim." dala mi bozk do vlasov a odišla sa prezliecť do voľného oblečenia.

Jungkook

Vykopol som dvere od svojej izby. ,,Ach, Soon Yi!" rozbehol som sa k nej. Cestou som sa vyzliekol a skočil do mojej pohodlnej postele iba v boxerkách.

Okamžite som sa zahrabal pod perinu a pustil telku oproti, ktorá bola umiestnená na stene. Pustil som si svoj obľúbený seriál The Witcher a pohodlne sa usadil.

,,Ešte si len prišiel a už ležíš v posteli." vykukol spoza dverí otec a úškrnul sa na mňa.

,,Ahoj oci." usmial som sa naňho.

,,Čo pozeráš?" vošiel ku mne do izby. Musel sa ku mne prikradnúť, pretože tento seriál zbožňuje aj on. Spoločne sme teda pozerali telku.

,,Ehm..." vstúpila do izby mama a oboch nás spražila pohľadom. Otec sa ako na povel postavil a objal ju. ,,Snáď vás neruším." zasmiala sa mama, vlepila ocovi pusu na pery a obsadila jeho miesto pri mne na posteli.

,,Ja viem, že pri mne je vždy dobre, ale nemusíte si vždy privlastňovať moju Soon Yi." povedal som, urazene pozrel na otca a potom na mamu, ktorá sa zahúľala do mojej teplej, mäkkej periny.

,,Ale nepreháňaj." uškrnula sa mama a venovala mi pusu na čelo. Následne ju zaujal film a tak mňa a otca mala úplne u riti a hltala každé slovo, ktoré povedal Gerald.

Otec nad ňou pokrútil hlavou a opustil moju izbu.

❗Spolupráca s Nata_NatyOtakU❗

Two Of Us [KookMin] POZASTAVENÉWhere stories live. Discover now