KENDİME VE SİZE NOT

4.9K 236 27
                                    

Hikayenin yazılma tarihi: 2015-2016 yılıdır.

Söyleyecek çok bir şeyim yok aslında. Her şey için teşekkür ediyorum size.

Altı-yedi yıl önceki Funda bu hikâyeyi yazarken  öyle toy ve öyle etki altında kalan biriymiş ki; örnek aldıkları yanlış olsa da onları yazmaktan geri kalmamış. Doğrusuyla, yanlışıyla karakterlerine bağlanmış ve yazabildiği kadar yazmış.

Şimdiki Funda tüm hatalarının farkında olarak bu hikâyeyi paylaştı. Çünkü yarattığı karakterleri hala seviyor. Güçlü kadınlar yazmayı pek beceremeyen, erkekleri fazla abartan ve olayları uçlara taşıyan Funda'yı gördü. Okurken rahatsız olduğu çoğu sahneyi kendisinin yazdığının farkına vardı. o zamanlar örnek aldığı insanların pek de örnek alınacak insanlar olmadığını gördü. Yedi yıl içinde Funda'nın hayatında çok şey değişti.

Funda bu zaman aralığonda destek gördüğü arkadaşlarından, zamanla kötülük gördü. Arkadaşlıkları bitti. o bitmeyen dostlukları yazmaya devam etti, üzülse de. Aile fertlerinden sevdiği insanları kaybetti. Babasını, sırdaşını ve hikayesinin baş kahramanını! Ölümü yazabilirken, yaşamanın ne kadar farklı olduğunu gördü. Kalbi bunun acısıyla bir süre yazmaya küstü. Sonra aşk hayatında dönüm noktası yaşadı. Kimseler yanında olmazken, doğum gününde kendisine küçük bir pasta alıp mum yaktı karanlık odasında ve dileğini diledi. tek amacı dilek dilemekti pastayı sevmezdi Funda. Lütfen, güzel şeyler olsun.

Bu dilek belki de hayatını değiştirdi. O gün dönüm noktası oldu Funda için. Anneciği yine yanında, babası yine gökyüzünden ona destek, Hakan abisi yine uyuzluklarıyla onu güldürmeye devam etti. Evlendi, hatta Umut Deniz adında küçük bir dünyası oldu.

Funda yıllar önceki halini ve şimdiki halini görmek ve göstermek için eski hikâyelerini yayınlamaya başladı. hatalarını gördü. hayatını gördü. dersini aldı ve yoluna devam etti.

Beş yıl sonraki Funda; bu notu okuduğunda yine bir şeyler sana ters gelecek, bazı yazdıklarını hiç beğenmeyeceksin. Olur böyle şeyler. Dert etme. Kendini geliştirmeye devam et çünkü yerinde saymak, hiçbir şey yapmamak demektir.

SİZİ SEVİYORUM.

TEŞEKKÜR EDERİM SİZE!

BAŞKA SERÜVENLERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE!

SON ŞANS - Son Serisi 2 ve 3-Where stories live. Discover now