Total end

988 72 26
                                    

Heey, ik denk dat je wel al het laatste deel hebt gelezen van mijn verhaal, proficiat! Ik vind het echt super dat je mijn verhaal hebt gelezen en nu is het jammer genoeg gedaan. Sorry, als je nog lang niet wou dat het gedaan was :/ 

Ik heb ook nog een tweede verhaal, probeer het zeker eens uit, als je dat wil natuurlijk. Het gaat over een meisje dat in het geheim een spionne is, als er een nieuwe jongen komt verandert haar leven op school en ook op de spionneschool gebeuren er speciale dingen. Hoe gaat het aflopen? Dat moet je lezen. Ik denk dat ik de proloog tussen de hoofdstukken van Elves heb gestoken :) 

Ik heb al een vraag gehad via de comment hoe het nu zit met de broer van Aine en nog vragen, wel ik heb één antwoord: 'Gebruik je fantasie." ik weet dat ik het laatste stuk een beetje plots heb laten stoppen, maar nu mag je zelf eens fantaseren wat er met de rest gebeurt :)

Ook wil ik jou, ja jij daar, Ja jij, die daar met je gsm of je computer dit leest, iets vragen. Willen jullie dat ik op één of andere manier verder doe met dit verhaal? Misschien, wat er voor heel het verhaal is gebeurt toen Aine verdween en de koning stierf? Of misschien iets in de toekomst over de kinderen of kleinkinderen van Aine en Edmund? Zeg gerust wat jij wil en ervan vind. Ik hoor alles graag!

Zo als je nog niet bent afgekapt wil ik je graag bedanken om iedere keer, mij blij te maken met een vote, comment of maar gewoon een read :) 

Tot misschien nog een keer :)

Lynn-Pie x

Elves, de verloren dochterWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu