În camera consiliului

370 34 0
                                    

În camera consiliului

Trecuseră şapte zile de când Hissori plecase pe Pământ. Asta în zile îngereşti, pentru că pe Pământ trecuseră de fapt trei săptămâni. Tetsujin ştia că Hageshi deja aflase că el trimisese pe unul dintre protejaţi săi pe Pământ. Aştepta în biroul lui să izbucnească conflictul. Se aştepta la ceea ce era mai rău, parcă îl şi vedea pe Narkangelul trimis de Hageshi cum intra să îl anunţe că acesta cerea o întrunire specială ce urma să aibă loc în aproximativ zece minute. Şi avea mare dreptate, după două minute de la acest gând apăru Narkangelul, iar în zece minute se aflau în sala cea mare unde se întâlneau de obicei consiliile celor două caste.

Tetsujin era pregătit atât cât se putea pentru schimbul de replici ce avea să urmeze. Nu ştia în ce direcţie urma să o ia acea “mică discuţie”, dar oricum nu se aştepta la un final fericit.

- Ceea ce ai făcut, Tetsujin, este de neiertat! Inacceptabil! tună Hageshi furios. Ştii foarte bine care sunt legile pe aici şi totuşi tu, TU care se presupune că eşti ÎNŢELEPT, le încalci cu neruşinare! Nu mă mai miră faptul că acel protejat al dumitale, acel Hissori, nu respectă regulile, este la fel ca tine!

- Nu îl amesteca pe Hissori în povestea aceasta. A fost un ordin direct de la mine, Hageshi. Dacă ai ceva de reproşat, spune-mi în faţă, nu te lua de acoliţii mei, răspunse calm Tetsujin.

- Foarte bine. Vreau să ştiu de ce aţi trimis un înger pe Pământ şi, de asemenea, de ce ne-aţi ascuns informaţii vitale.

- Dar voi cum puteţi să vă permiteţi să ne spionaţi? Iar mai apoi după ce ne spionaţi, ne mai şi acuzaţi că v-am ascuns informaţii vitale!

- Noi?!?!?! Dacă nu vă spionam această conspiraţie, ar fi durat ani de zile!!!!!

- CONSPIRAŢIE?!?!?!?!? Nu-i nici o conspiraţie!!

- Atunci răspunde-mi la întrebări!

Atmosfera din încăpere se încinsese, aşa că Tetsujin nu avea altă cale decât să îi spună şi să spere că el nu avea să anuleze toată misiunea.

- Foarte bine. Este vorba de lumea oamenilor, demoni ce sunt reîncarnaţi în oameni distrug planeta. În câţiva ani va fi sfârşitul lumii. Vrei ca acest lucru să se întâmple? Deja profeţia de pe timpul primei domnii a conducătoarei începe să prindă contur. Aşa că l-am trimis pe Hissori s-o găsească pe Ayame şi să o aducă înapoi pentru a ne ajuta. Nu ne putem descurca singuri. De asemenea, odată ce o va găsi, ne va confirma dacă profeţia cu adevărat este sortită să se împlinească acum.

- Ce profeţie? Despre ce profeţie vorbiţi? întrebă Hageshi curios şi furios în acelaşi timp.

Încă nu se calmase şi nu dădea semne că avea să se calmeze foarte curând. Deja începuse să bată cu degetele pe masă, semn că nu era deloc mulţumit.

- Dacă îmi permiteţi, domnule Hageshi... spuse Aoshy timid.

Toată lumea din cele două consilii se uita cu curiozitate la tânărul înger ce avusese curajul să ia parte la discuţia dintre cei doi lideri. Tetsujin se uită la el înţelegător şi încercă să îl încurajeze din priviri să continue. Ştia că avea potenţial, de aceea îl şi introdusese în Consiliu, în ciuda dezaprobării celorlalţi membri.

- Da, da, spune repede, băiete.

- Există o profeţie pe care am găsit-o acum câţiva ani. Era într-o carte veche ce i-a aparţinut primei conducătoare, mă scuzaţi, conducătoarei noastre pe vremea primei ei domnii. Se pare că ea a scris-o înainte... aahmmmm... înainte să moară, dar nu a apucat să ne-o dea. Uitaţi ce spune profeţia: când pe Pământ vor începe să apară probleme foarte mari şi când reîncarnarea conducătoarei va avea acelaşi sex cu cel al conducătoarei ce tocmai a murit, atunci vor apărea cei doi Fallen Angel legendari, iar soarta planetei va depinde în totalitate de ei. Cei doi vor avea puterea de a distruge sau a salva nu numai omenirea, ci şi pe noi şi pe demoni. Ultimul lucru pe care conducătoarea l-a mai scris a fost că aceşti doi Fallen Angel vor avea aripile roşii, asemănătoare culorii pe care o are sângele. Nu sunt prea sigur de această ultimă informaţie, dar este foarte posibil ca cei doi să aibă aripile făcute din sânge sau mânjite în sânge. Noi, Arkangelii, credem că profeţia este pe cale de a se împlini. Încă nu este confirmată şi sperăm să nu se confirme niciodată, dar dacă reîncarnarea conducătoarei este de sex feminin, atunci timpul nostru este limitat.

Aripi însângerateUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum