În parc + Camera lui Ikusa

126 13 0
                                    



În parc

Seiya era în drumul lui spre locul unde trebuia să se întâlnească cu Steph. Deja nu mai era nici un secret pentru nimeni faptul că ei nu îi convenea că Yuri stătea la Ikusa, în camera lui, dormind în patul acestuia. Acum în timp ce mergea, încerca să îşi închipuie cum avea să înceapă discuţia cu ea despre acest lucru. Într-un fel o înţelegea pe Steph pentru că "îl iubea" pe Ikusa, la fel de mult cât o iubea el pe Yuri. Nici lui, ca prieten al fetei, nu îi convenea că aceasta stătea la un alt băiat în cameră. Dar începea să creadă că, de fapt, Steph stătea cu Ikusa ca să îi facă în ciudă prietenei lui, nu că l-ar fi iubit pe acesta din urmă cu adevărat. Spunea ea că ţine la el, dar întotdeauna când acesta era cu Yuri. Aceasta încerca să îi despartă, nu avea deloc încredere în nici unul dintre ei doi. Nu voia să se bage în relaţia altuia, dar nici nu îl lăsa în pace. Bine că el spre deosebire de Steph, nu era îngrijorat. Era puţin gelos, dar îngrijorat nu, cel puţin nu era atâta timp cât Hissori se afla cu ei, "acasă".

În timp ce Seiya analiza relaţia lui cu Steph, ajunse la locul stabilit pentru întâlnire. Aceasta îl aştepta deja de ceva timp, îşi dădu seama el după expresia pe care o afişa.

- Bună, Steph! spuse el, încercând să îi ofere un zâmbet călduros care îngheţă pe faţa lui când deschise gura.

- Nu este atât de bună, Seiya! zise ea posomorâtă. De fapt, nu este deloc bună, este foarte rea.

- De ce, ce s-a mai întâmplat de această dată? întreabă Seiya exasperat.

- Nimic în mod special, doar Ikusa a plecat lăsându-mă cu ochii în soare. Lui Yuri nu i-ar fi făcut aşa ceva, niciodată. Pe ea o ţine ca în palmă.

- Dar nu este cu Yuri, este cu tine, Steph! Nici nu ştii cum ar fi acţionat dacă ar fi fost cu ea. Nu ştii cum s-ar fi purtat sau cum i-ar fi vorbit. Nu ai habar de aceste lucruri pentru că nu a fost niciodată cu ea, iar acum nu este cu ea şi nici nu poate să fie pentru că Yuri este cu mine, este prietena mea. Înţelegi? Nu mai fi aşa de suspicioasă. Nu ai de ce să fii. După câte am văzut eu, Ikusa se poartă mai mult ca un frate mai mare cu prietena mea, şi a accentuat acest cuvânt, decât ca un iubit îngrijorat.

- Atunci de ce se poartă aşa cum se poartă cu mine? Chiar nu înţeleg de ce este aşa, Seiya. Nu i-am făcut nimic rău, întotdeauna m-am purtat cu el foarte frumos şi el tot nesuferit este...

- Nu îţi mai face griji degeaba, Steph... Nu ai absolut nici un motiv pentru care să îţi faci. Sincer. El a ales să fie cu tine, la fel cum eu am ales să fiu cu Yuri. Cred că te iubeşte şi de aceea se poartă şi aşa de ciudat. Nu ştie cum să îţi spună şi se enervează. Te îngrijorezi degeaba.

- Dar... nu ştiu... nu cred că aceasta este motivul. Am un sentiment că el ar vrea să fie cu Yuri mai mult decât să fie cu mine. Ştiu că nu poate, deoarece este cu tine, dar acest lucru nu îl împiedică să îşi dorească aceste lucru.

- Este cu tine acum. Sunt doar iluzii, Steph. Eu îţi garantez că nu este nimic serios între ei doi. Doar o relaţie de prietenie există între el şi Yuri. A şi oricum tu eşti cu mult mai frumoasă decât prietena mea, o minţi Seiya, sperând că astfel o va face să se simtă mai bine. Se săturase să o tot consoleze şi să îi repete aceleaşi lucruri de un milion de ori. În afară de acest lucru, Yuri este prea timidă, inocentă, cuminte... este prea copilă pentru cineva ca el. Poate de aceea se şi poarta altfel cu ea. Tu ai spus-o cu guriţa ta, Steph, tu cu Ikusa vă potriviţi la caracter. Sunteţi făcut unul pentru celălalt.

- Crezi tu acest lucru? întreabă ea cu speranţă în ochi pentru un răspuns favorabil.

- Da. Normal că eu cred acest lucru, altfel nu l-aş fi zis. Acum hai să plecăm. Probabil ne aşteaptă cu nerăbdare să apărem.

Aripi însângerateUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum