Voi vă cunoașteți?

269 11 0
                                    


    Am deschis cu greu ochii,lumina soarelui dându-mi o senzație neplăcută. Am încercat să mă ridic din pat ,dar imediat m-a lovit o durere de cap aproape doborându-mă din picioare. M-am îndreptat cu greu spre baie,vrând să îmi fac un duș rece pentru a scăpa de mahmureală. Norocul meu era că după beție,îmi aminteam de fiecare dată ce am făcut. Mi-am amintit de privire și zâmbetul perfect ale lui Derek și posibila noastră noapte împreună. După duș am coborât în bucătărie,făcându-mi o cafea și aprinzându-mi o țigare. După cinci minute au coborât Zac și Sia.

-Neața,am spus eu către cei doi.

-Neața! Au spus cei doi la unison,puțin cam somnoroşi.

-Unde e Derek?

-A plecat de dimineață,nu mi-a spus de ce. A raspuns blondul.
    
    Mă simțeam prost,chiar părăsită. Nu suportam comportamentul arogant a lui Derek ,dar dacă stăteam bine să mă gandesc,și eu eram la fel. Îmi aminteam fiecare privire,zâmbet ștrengar și fiecare atingere a sa,dar nu îmi puneam în cap să mă îndrăgostesc de el,tipul ăsta era prea încrezut!

-Lia ești bine? Am auzit vocea prietenei mele și am observat că priveam în gol de ceva timp. Am aprobat din cap și am urcat înapoi în cameră cu intenția de a-mi lua lucrurile și de a pleca acasă. Am coborât scările și am observat că mașina pe care o câștigasem de la Derek e încă aici. Măcar atât! Am luat-o pe aceea,rugând-o pe Sia să o ia pe a mea când se întoarce. Am ajuns acasă,dar se pare că fratele meu nu era nicăieri. Primul instinct a fost să îl sun pe Austin.

-Da! Îmi raspunde acesta puțin somnoros. Era trecut de ora 12 și mă așteptam să fie treaz deja.

-Unde e Liam?

-Fratele tău a spus că îl pot lăsa la Alexa,era destul de târziu așa că am acceptat. Sper că nu te superi.

-Nicio problemă. Scuze că te-am trezit.

      Urma să îl bat pe Liam până îi sună apa în cap! Știam că a pus de ceva timp ochi pe Alexa și acum a profitat de șansă. Ei se cunoșteau de când au terminat clasa a 5-a pentru că eu am început să petrec mult timp cu ea și o aduceam destul de des pe acasă,dar fratele meu nu prea îmi vorbea despre situația lui sentimentală. Nu voiam ca el să o rănească și nici invers ,de asta nu prea îmi plăcea situația asta.

      M-am îndreptat spre casa Alexei,când am ajuns am observat că e liniște așa că am intrat în camera ei. Șoc! Prietena și fratele meu erau în același pat,dar am încercat să nu mă gândesc prea departe pentru că și eu dormisem cu Derek și nu se întâmplase nimic între noi. Firar,chiar și în astfel de situații mă gândeam la arogantul ăla! Mi-am dres puțin glasul.

-Liam,te aștept jos în cinci minute ! Am spus eu,văzând că se trezise.

    Pe drum am fost ambii liniștiți și tăcuți.Era sâmbătă și mama cu tata trebuiau să se întoarcă în seara asta. Intrați în casă ne-am așezat pe canapea,eu butonându-mi telefonul și fratele meu deschizând televizorul.

-Lia...vreau să ști că între mine și Alexa nu s-a întâmplat nimic din ce crezi tu ,aseară...l-am auzit spunând totul destul de încet,cu capul plecat spre podea.

-Liam,o placi?știam care era răspunsul,dar mă simțeam prost pentru că nu am vorbit niciodată despre asta.

-Sincer... am plăcut-o de când am terminat gimnaziu,dar nu am vrut să mă bag între voi sau să creez probleme și în plus ,nu cred că mă place...

     Eu și Sia am terminat deodată liceul ,dar Alexa era cu doi ani mai mică ca mine. Nu i-am spus fratelui meu nimic,nu pentru că îi dădeam dreptate,ci pentru că nu știam ce să îi spun. În câteva momente mi-a venit o idee. Mi-am deschis telefonul și am căutat numarul lui Adam,un bun prieten de-al nostru.

Mellisa: Hei Adam,cum e pista?

Am așteptat câteva minute până să îmi răspundă.

Adam: Suntem destui,ai chef de distracție?

Mellisa: Ne vedem într-o oră!😉

-Liam,ai chef să mergem pe pistă? I-am zâmbit subtil acestuia

-Glumești ,nu? S-a uitat ceva timp la mine până să își dea seama că eram cât se poate de serioasă. Mi-a zâmbit și el înapoi drept răspuns.

-Bun ,ne vedem jos în 10 minute. I-am spus eu,îndreptându-mă spre camera mea. M-am schimbat într-o pereche de pantaloni gri de trening și un mini-tricou,până deasupra buricului,roșu,părul mi l-am prins într-o coadă și în picioare mi-am luat o pereche de conversi albi. Am coborât și am sunat-o pe Sia spunându-i de planul meu,aprobând că ea și Zac vin,l-am sunat și pe Austin,apoi am trecut pe la Alexa și ne-am îndreptat spre pistă.

-Lia,puștoaico,ce mai faci,nu te-am mai văzut de mult pe aici!? A exclamat Adam ,venind și strîngîndu-mă într-o îmbrățișare.

-Hei Adam,și eu mă bucur să te revăd!

   Eu și Adam eram prieteni foarte buni,am făcut trei ani de liceu împreună ,până ce acesta s-a dedicat curselor și uneori mai făcea trafic de droguri. Îl vedeam tot mai des și îmi lipsea foarte mult.

  După alte minute au ajuns și Zac cu Sia și Austin cu mașina lui.

-Adam ei sunt Zac,iubitul Siei și Austin. Zac,Austin,el e Adam un foarte bun prieten!

-Hei fraților ! Acesta s-a îndreptat spre ei și i-a strâns într-un salut ciudat.

-Adam,trece-mă pe listă! Pun la bătaie zece mii! Am recunoscut imediat vocea arogantului ce se auzea din spatele lui Adam.

-Prieteni el e...

-Derek! L-am întrerupt eu aruncându-i o privire încruntată când a ajuns în fața mea.

-Mellisa! Atmosfera dintre noi era puțin tensionată,amândoi uitându-ne pentru câteva clipe unu la celălalt.

-Voi vă cunoașteți?! A întrebat Adam nedumerit.

-Mda,am spus amândoi în același timp.

-Deci puştoaico,participi? M-a întrebat el

-Da,dar vreau cursă dublă,Liam vine cu mine!Îmi pariez mașina,am zâmbit eu pe sub mustață. Adam a aprobat ridicând din umeri.

-Zac vine cu mine! A spus Derek,urmat de Sia:
-Intru și eu cu Alexa! Pun și eu 10 mii!
Ne-am așezat fiecare la locul lui,eu fiind în marginea din dreapta,lângă Derek.

-Liam ști ce ai de făcut! Când pornim, la trecerea peste căile ferate îmi zici distanța dintre noi și tren și în funcție de asta decizi dacă pornești sau nu gazul.
   Aveam implantată în mașină o mini-rachetă cu gaz,care îmi dă un impuls foarte mic. Întotdeauna îl luam pe fratele meu cu mine în cursele duble,făcând o echipă foarte bună.
Eu eram în frunte,în spatele meu rămânând Derek și Sia cu Alexa pe ultimul loc. Ne apropiam din ce în ce mai mult de tren ,atunci Liam a deschis geamul.

-Trenul nu e foarte aproape,au timp să treacă și urmatori doi,nu pornim gazul!

   Vorbele lui mă făceau să prind și mai multă încredere,știind că voi câștiga fără "avantaje" . În momentul următor ,ca un fulger a zburat una din mașini pe lângă noi ,eu rămânând perplexă. Am observat mașina lui, la câțiva metri de a mea,am dat cu pumnul în volan și am apăsat adânc pe accelerație. În ultimul moment am trecut ambii linia de finish ,distanța dintre noi fiind de câțiva centimetri,dar el era în față.

Dark Love Where stories live. Discover now