Diseară ne distrăm!

470 19 2
                                    

Mi-am deschis ochi încercând să îmi apuc telefonul,care nu înceta să îmi asurzească urechile cu sunetul ăla nenorocit. Lumină pătrundea prin micile crăpături ale jaluzelei ,astfel făcându-mă să îmi încrețesc fruntea într-o linie.Am apucat micuța mașinărie care mă trăsese din lumea viselor înapoi la realitatea. Pe ecran îmi apare numele mamei.

-Da! am răspuns eu somnoroasă.

-Mellisa te-ai trezit?vocea mamei părea destul de calmă și nu înțelegeam dece Doamne iartă-mă mă suna la ora asta

-Se pare că da. Unde sunteți?

-Eu și Augustin am plecat cu niște afaceri ,ne întoarcem mâine dimineață. Vreau să mergi să îl iei pe Liam de la școală și ai grijă să nu facă prosti.

-Ok. Pa!

Liam era fratele meu și părinții mei mă mai rugau uneori să îl iau de la școală pentru că avea antrenamente la echipa de fotbal,el era capitanul deci nu își permitea să lipsească. Era doar în clasa a 10-a ,dar era un maniac. Nu asculta niciodată de părinții noștri și recent intrase într-un anturaj mai ciudat. De asta mama și tata erau îngrijorați. Părinții mei nu mi-au spus niciodată cu ce se ocupă și asta mă scotea din minți pentru că știam că nu au deplină încredere în mine.

M-am ridicat cu greu din pat ,îndreptându-mă spre baie ,unde mi-am spălat fața și dinți,după care mi-am tras repede o pereche de blugi negri și un tricou alb. În cinci minute am ajuns în fața liceului fratelui meu,asta doar pentru că o luam pe mici scurtături. Locuiam in California de mai bine de 12 ani și cunoșteam orașul ăsta ca pe propia cameră. Am realizat că stăteam și mă uitam în gol . Dintr-odată îmi văd fratele ieșind din școală.

-Hei fotbalistule ,cum a fost ziua ta?

-De căcat,hai acasă.

Eram obișnuită cu limbajul lui Liam și cu comportamentul său rece. Ne înțelegeam foarte bine de obicei ,dar în ultimul timp e din ce în ce mai distant. A intrat în echipa de fotbal doar pentru că tata l-a obligat,crezând ca o să se obișnuiască cu timpul,dar eu știam că nu va fi așa.
Am condus foarte încet spre casă,de data asta luând-o pe drumul cel lung.

-Deci,ai de gând să îmi spui ce s-a întâmplat ?!
Îi puteam observa mușchii brațelor încercându-se. Pentru un tip de 17 ani arăta destul de bine. Era mai înalt decât mine,parul negru și ochii închiși la culoare.

-Antrenamentele merg din ce în ce mai prost. Avem cei mai slabi jucători,unii se gandesc chiar să se retragă...

- Și de ce îți pasă așa de tare?! Parcă nu îți placea fotbalul!?

-Așa e,dar nu vreau să fiu dat afară,alfel nu o să mai pot primi bursă și ști ca mama și tata nu îmi dau bani! Avea dreptate,părinții noștri aveau mulți bani,dar nu voiau să îi dea lui Liam pentru că stiau că astfel v-a renunța la echipă.

-De ce nu îți cauți alți jucători?

-Pentru că nu e așa de simplu pe cât pare ,unii nu vor să joace pentru echipă fiind că o consideră o prostie,și eu le dau dreptate,alții nu se pricep la fotbal și restul sunt tocilari.

Am oftat încet nevrând să mă audă.

Am ajuns în fața casei și am băgat mașina în garaj. Aveam un Ferrari TuNerro negru,primit de majoratul meu de la tata. Știam să conduc încă de la 16 ani și adoram adrenalina,dar părinții ,din nu știu ce motiv,nu mă lăsau să particip la cursele organizate de prietenii mei. Știam că și ei au făcut asta cândva și stiau cât de bine conduc.

Am intrat în casă,era trecut de trei și nu îmi mai era somn deloc. Mi-am auzit telefonul sunând.

-Da!

-Mellisa,vino la mine în zece minute! Apropo ,i-ați bani la tine!

Nu am mai apucat să spun nimic că mi-a și închis telefonul. Mi-am luat cheile de pe masă și m-am îndreptat spre ieșire.

-Liam pleeec!

-Bine.

Am făcut vreo zece minute pana la Sia acasă. Sia era cea mai bună prietenă a mea și de obicei când mă chema așa repede la ea era vorba fie de cumpărături,fie de băieți. Am coborât în fața casei,unde se mai afla mașina Alexei. Am intrat pe ușa fără să mai bat la ușă și le-am vazut pe amândouă stând pe canapeaua din living.

-Deci care-i urgența? Le-am întrebat în timp ce îmi dădeam jacheta jos și îmi aprindeam o țigare.

-Mergem la cumpărături! Diseară o să ne distrăm! Mi-a spus Sia cu un zâmbet ştrengar pe față.

Heii,sper să vă placă și scrieți-mi pentru orice sugestie! Dați un vot dacă vă place.😘😘😘

Dark Love Where stories live. Discover now