50 de secunde

302 16 0
                                    

    După ce am coborât din mașină Sia,Alexa și Liam au apărut lângă mine felicitându-mă,iar din Bugatti-ul negru a ieșit o fața puțin nervoasă,îndreptându-se spre mine.
-Ești nebună?! Ai fi putut să mori,de ce nu ai încetinit când ți-am spus?! Acesta țipa spre mine și mai avea puțin și îmi sărea în cap. I-am ignorat ieșirea afișându-mi o față destul de calmă și relaxată.

-Uite ce e...

-Derek! A spus după ce a observat că nu îi știu numele.

-Uite ce e Derek,fac de mult timp asta și ar fi fost imposibil ca acel tren să îmi atingă mașina. De ce nu poți accepta că te-a bătut o fată?! I-am spus cu un ton superior.

-Stai calmă ,o să îmi iau revanșa! Spuse acesta încolţindu-i un mic zâmbet pe față.

-Derek,frate ce faci afară,petrecerea e înăuntru!

    Imediat din spatele nostru a apărut un tip blond cu ochi albaștri și destul de bine făcut,luând-o pe Sia de talie și sărutând-o scurt. Am rămas uimită. Nu știam că prietena mea are iubit. Adică în ultimul timp am fost ambele destul de preocupate cu înscrierea la facultate și nu prea am avut timp să vorbim așa mult.

-Hei iubito,ce se întâmplă?a întrebat-o blondul pe prietena mea.

-Lia(cum mă alinta ea) și Derek au făcut o cursă și Lia a câștigat. Zâmbi aceasta mândră de mine.

-Hei puștoaico,prinde. Derek îmi aruncă cheile mașinii lui și un zâmbet fermecător. Hai înăuntru,dau eu de băut!!

   Am intrat toți în club ,Derek spunându-i ceva barmanului,care în secunda următoare ne-a turnat tuturor un rând de șaturi. Am băut vreu cinci rânduri,după care am mers toți la Zac,blondul de care era îndrăgostit prietena mea, pentru că ne plictisiserăm. Ni s-a alăturat încă un tip ,Austin,prieten de-al lui Derek și am plecat.

-Și acum ce facem? S-a auzit vocea Alexei în încăperea gigantică.

-Ce ziceți de un poker?! A sugerat ...Austin.

-Sigur! Am spus eu ,știind că mă pricep destul de bine la poker. Pe bani?

-Neah,pe provocări,e mai interesant. Desigur că trebuia să spună Derek ceva ,care să mă contrazică.
Prima tură nu a fost prea bună.

-Două perechi! A strigat Sia dupa primele trei minute. Provocare Liei!

-Ai grijă bruneto! I-am spus aruncându-i o privire acidă.

-Dă-i tricoul lui Derek jos! A exclamat zâmbitoare și cu o privire de scorpie. Am observat un mic zâmbet în colțul gurii lui Derek și nu am vrut să par mai prejos așa că m-am ridicat de pe locul meu și m-am îndreptat spre acesta.

-Nu ai de gând să te ridici?!

-Nup!
   
     Mi-am dat ochi peste cap și m-am aplecat spre acesta,care acum mă privea atent și profund. Pentru cateva clipe m-am pierdut în ochii lui negri. I-am dat tricoul jos ,după care m-am așezat la locul meu scoțând limba la Sia,aceasta începând să râdă. A doua tură mi-au venit cărți bune,la final strigand:

-Chintă! Probocare Siei! I-al pe Zac în cameră și fă-i un streaptis timp de cinci minute!

-O să mă razbun soro! Îmi zâmbi pe sub mustață și se îndreptă spre scări împreună cu Zac. Am continuat jocul și următoarea tură a durat cam mult.

-Trei Ași! A strigat Austin într-un final aruncând cărțile pe masă. Provocare lui Derek! Sărut-o pe Mellisa timp de 50 de secunde!

   Amândoi am făcut o față surprinsă prima dată dată,apoi Derek se îndreptă spre mine.

-Nu ai de gand să te ridici?!

-Nup!

   I-am răspuns eu întorcându-i "favoare". El zâmbi ștrengărește și mă trase de pe fotoliu,aruncându-mă în brațele sale,eu încolăcindu-mi picoarele în jurul taliei lui. În următoarea secuntat își strivi buzele de ale mele într-un sărut pasional,eu răspunzându-i imediat,parcă așteptând acest sărut din prima clipă în care l-am văzut.

-Gata,gata au trecut cele 50 de secunde! A strigat Austin. Derek și-a depărtat buzele de ale mele și a zâmbit larg,dându-mă jos din brațele lui.

-Mi-a făcut o plăcere să fac afaceri cu dumneavoastră,domnișoară Lia! A spus acesta sarcastic,sărutându-mi mână.

-Și mie la fel domnule Derek! Am spus și eu zâmbindu-i înapoi.

    Urmatoarele ture eu și Alexa am fost provocate să bem câte o sticlă de Jack și Zac să își facă șuvițe gri în păr. Pe la ora 3 dimineața trebuia să merg la club să îl iau pe Liam și să le duc pe fete acasă.

-Nu pleci nicăieri în halul ăsta,o să intri în primul copac de lângă casă. Sia poate rămâne aici,iar Austin o poate duce pe Alexa și pe Liam acasă. O să rămânem și noi tot la Zac! A spus Derek autoritar,eu uitându-mă urât la el.

-Eu sunt de acord! A spus Zac uitandu-se la noi.

-Și eu la fel ,doar dă-mi adresa și îi duc eu pe Liam și Alexa. A spus și Austin ridicând din umeri.

-Atunci așa rămâne!

   I-am dat adresa lui Austin și Derek m-a cărat până într-una din camerele de la parter pentru că eu eram prea beată să mai pot merge. Imediat am intrat într-o cameră simplă cu pereți crem,patul fiind destul de mare și așezat într-unul din colțuri. Lângă el era un birou și un scaun. Derek m-a lăsat jos.

-Eu dorm la margine! A spus el primul.

-Nuuu,eu vreu să dorm la margine! M-am smiorcăit eu.

-Nici gând!

-Te rooog! I-am spus eu cu un zâmbet pervers apropiindu-mă de el,fiind acum lipiți unul de celălalt. M-am uitat în ochi lui și mi-am lipit fruntea de a sa.

-Lia nu face asta... a spus el înfundat privindu-mă atent.

    Eu am zâmbit ,dar n-am făcut nici-o mișcare,așteptând să văd dacă o să reziste.În momentul următor buzele noastre s-au strivit ,iar el m-a ridigat ,strivindu-mă de perete. Eu am zâmbit și i-am dat tricoul jos,continuînd sărutul. Mâinile sale se plimbau pe șoldurile și spatele meu,iar după câteva secunde m-a așezat în pat,poziționându-se lângă mine la margine și luându-mă în brațe.

-Noapte bună! Mi-a șoptit el.

-Noapte bună! I-am spus și eu.

     Nu îmi făceam griji pentru părinți,mi-au dat mesaj înainte să ajung la club să îmi spună că o să întârzie o zi. Am simțit imediat cum pleoapele îmi devin din ce în ce mai grele și somnul mă cuprinde,întunericul din cameră aruncând un efect plăcut asupra noastră.

Dark Love Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum