Danger - Bölüm 42

14.9K 680 87
                                    

Merhaba sevgili okuyucular! 

Yaklaşık on gün süren bir zamandan sonra nihayet vakit doldu ve kazananları açıklama vakti geldi. Ve gelen hikayelerin arasından seçim yapmam bana işkence gibi geldiği için kazanan kişi sayısı üçten beşe yükselmiştir. Dördüncü ve beşinci kazanan arkadaşlarımızında ödülleri, üçüncünün ödülleri ile aynı olacaktır.  Ancak bir kaç şey söylemek istiyorum. Hepinizin yolladığı hikayeleri tekrar tekrar okudum ve bu konuda ciddiyim. Birini bitirdim, diğerine başladım ve bu süreç yarışma boyunca devam etti ve hatta bazılarını ezberleyecek dereceye geldim. Okurken normalde hiç gülümseme alışkanlığı olmayan birisi olan ben hep otuz iki diş sırıtarak yazdıklarınıza baktım ve çok heyecanlıydım. Hepsine teker teker aşık oldum ve benim gözümde hepiniz birincisiniz. Ancak yalnızca beş kişinin adı açıklanacak ve eğer kendi isminizi göremezseniz lütfen üzülmeyin. Benim için vakit ayırıp, emek verip o satırları yazdığınız için size ne kadar teşekkür etsem az. Sizi çok sevdiğimi bilin lütfen. Benim için çok özelsiniz. Her birinize teker teker sarılıyor ve yanaklarınızdan sulu sulu öpüyorum benim kıymetli ve tatlı okuyucularım.

Ve evet. Gelelim kazananlara;

Birinci olan kişi özellikle beni uzunluğu ve yalnızca ana karakterleri değil, yan karakterleri de çok iyi ele alan, sonu yüzünden ağlamamı sağlayan ve okurken ruh halimi gelgitlere sokan, Last Time Forever isimli bölümün yazarları @masaldeniz ve @malumatfurus adlı kullanıcılarımız! Sizleri tebrik ediyorum!

İkinci olan kişi ise özellikle beni üslubu ile etkileyen, kesinlikle keşfedilmesi gereken yazarlardan olan  ve eğer yazdığı bölümü okursanız kullandığı benzetmelere, betimlemelere aşık olacağınız @BadGiiiirl adlı kullanıcımız! Tebrikler tatlım!

Ve üçüncü kişi, inanın üçüncüyü seçerken çok fazla zorlandım. Yaklaşık beş hikaye arasında kaldım ama uzun süre sonra karar verebildim. Kazanan @irembatmaz16 isimli kullanıcımız! Vuhuuuuuuuu, seni de tebrik ediyorum şekerim!

Gelelim dördüncü kişiye. İki kişi arasında kaldım ve seçimim çok zor oldu. Arkadaşımın yardımları olmasaydı karar vermem akşama kadar sürebilirdi. Lafı fazla uzatmadan aşırı tatlı bir bölümle kalbimi kazanan @dieforzaynx isimli kullanıcı! Tebrikler tatlım!

Ve sonuncu, beşinci kazananımız hikayede kullandığı cümleler ile beni etkileyen (özellikle son kısımda yazdığı cümle benim hayat felsefem olan) @hikaye_kurdu isimli kullanıcı! Tebrikler şekerim!

Bu güzel süreçte katılan, bana hikayelerini gönderen kıymetli insanlar sizleri seviyorum. Lütfen kazanamadığınız için üzülmeyin hikayeleriniz gönlümün birincisi. Bu süre zarfında bana seçim yapmamda yardım eden @Yetersizbakiye kullanıcı adını kullanan Buse'ye çok teşekkür ederim! Gönderilen hikayeleri en kısa zamanda bir kitap olarak yayınlamak istiyorum. Bu yüzden yazdıklarınızı bana mesaj kısmından gönderirseniz çok sevinirim! Bu güzel süreçten sonra sizleri yeni bölüm ile baş başa bırakıyorum. Neredeyse 500K olduk. Vay canına yarım milyon demek bu. Vuhuuuuuuuuuuuuu. Sizleri çok seviyorum tatlı okuyucularım. :*****

 Karanlık yerine etrafımı  uçuk pembe denecek kadar uç bir renkte bir aydınlık çevrelediğin de yorgun ciğerlerimden bir nefes düştü. Ben ne ara bu kadar koşmuş ve yorulmuştum? Kalp atışlarım kulaklarımda vazgeçmeksizin atmaya devam ettiği sırada etrafıma bakıyor ve nerede olduğumu kavramaya çalışıyordum. 

DANGER *Düzenleniyor*Where stories live. Discover now