Danger - Bölüm 19

28.4K 739 70
                                    

Selam, bu bölüm ne oldu, nasıl oldu bilmiyorum ama karakterlerin geçmişine bir göz attık. Ve tatile kadar meşgul olacağım için bir süre boyunca sadece haftasonları yeni bölüm ekleyebilirim. Ama boş vakit bulursam belki hafta içi bir gün ekleyebilirim. Neyse sizi daha fazla bekletmeyeyim iyi okumalaar. Öpüldünüz! Xx (Bu bölüm geçen sefer Wattpad tarafından yorumu kaldırıldığı için, yorumunu okuyamadığım ilos562 adlı okuyucuma gelsin <33)

Zayn ailesinin yaşadığı büyük evde, kendi odasının balkonundan dışarıyı seyrediyordu. Ne kadar ironik. diye düşündü. Bundan yaklaşık bir ay önce gittiği partilerden bir kız seçer, onunla beraber olur ve kız konusu onun için o an için kapanırdı. Şimdi ise aklında tek bir kız vardı ve istese bile vazgeçemediği, bağımlısı olduğu bir kız. Buna aşk mı deniyor? diye mırıldandı. Kendisinin aşık olacağını, bir kıza bağlı kalacağını tahmin edemezdi. Hemde kız onun dikkatini çekmek için hiç uğraşmamıştı bile. 

Wendy'nin nerede olduğunu öğrendikten sonra, hemen harekete geçmemişti. Ona bir not göndermişti. Zayn istese, onun yanına gider, Wendy'i tekrar yanına alırdı ama bunu yapmamıştı. Zayn Malik bu şekilde çalışmazdı. Wendy'e ne kadar kaçarsa kaçsın, ne kadar uzağa gidebilirse gitsin, yine de onu bulacağını, ona ulaşabileceğini göstermek istemişti o not ile. Ve başarılı olduğunu umuyordu.

Ama bir yanı onu hemen, yanında istiyordu. Onun Will ile birlikte olduğu fikri Zayn'i deli ediyordu. Ya ona dokunursa? Ya onu öperse? Ya benim olana sahip olursa? Bu düşünceler zihnini kemirirken, Zayn arkasını dönerek odasına girdi. Masasının başında ki koltukta  oturan kişi dikkatini çekti. Kaşlarını çatarak ona yaklaştı. "Elizabeth?"

"Senin tek ve biricik Elizabeth'in. Hatırladın mı bana böyle seslenirdin." diyerek masanın başından kalkarak Zayn'e yaklaştı genç kız. "Duydum ki yeni aşığına da benim tatlı Wendy'm diye sesleniyormuşun." Elizabeth kollarını çaprazlayarak Zayn'in karşısında durdu. "Uzun zaman oldu Zayn." Zayn onu bir daha göreceğini sanmıyordu. "Sen burada ne arıyorsun?" Elizabeth dudaklarını büzdü ve başını hafifçe yana eğerek karşısında kafası karışmış bir şekilde duran eski sevgilisine baktı. 

Elizabeth ve Zayn bir zamanların örnek çiftiydi. Birisi karanlık tarafın prensi, diğeri ise onu dengeleyen aydınlık tarafın prensesiydi. Kısacası onlar Ying ve Yang'dı. Tabii bir zamanlar. Elizabeth ve Zayn birbirlerini sevmişti. İkisi de ilişkilerini belirli bir düzeyde sürdürmüşler, ama sonu ayrılık ile bitmişti. 

Zayn ayrıldıkları günden beri Elizabeth'i görmüyordu. Ve tekrar görmeyi de beklemiyordu. "Annen aradı. O istediği için geldim." diyerek bir adım daha attı Elizabeth. Zayn kendisinden biraz kısa olan kıza tepeden baktı. "Hiç değişmemişsin, tabii saçların hariç. Kızıl olmalarını tercih ederdim." diyerek Elizabeth'e doğru eğildi. Yavaş yavaş adımlar atarak, temasta bulunmadan onu geriye yürütüyor, kapana kıstırmaya çalışıyordu. Elizabeth ona ayak uydururak geri geri gitti. Sırtı duvara çarpınca cesurca Zayn'in gözlerine bakmaya devam etti. Zayn dudağını ısırarak, tek elini duvara yaslayarak eğildi ve  kızın kulağına fısıldadı. "Hala benden etkileniyor musun?"

Elizabeth sol yanağında ki gamze belirinceye kadar gülümsedi. "Sevdiği kızı zorla kendi yanında tutacak kadar acınak birinden neden etkileneyim ki Zayn?" Genç adam dudaklarını birbirine bastırarak ince bir çizgi haline getirdi ve ellerini cebine yerleştirerek geriye çekildi. "Annen telefonda bana anlattığında şaka yaptığını sanmıştım. Ama ses tonu o kadar ciddiydi ki. Gerçekten mi Zayn? O kadar çaresiz misin?" Zayn boşta olan eli ile ensesini ovaladı ve tekrar balkona çıktı. Elizabeth arkasından onu takip ediyordu. 

"Çaresiz değilim. Sadece onu yanımda istiyorum." diyerek ceketinin cebinden sigara paketini çıkardı. "Ve o kız seni istemediği halde. Bana bile ayrılırken kalmam için bu kadar çabalamamıştın. Vay canına. Demek Zayn Malik gerçekten aşık olmuş." diyerek sigarasını yakan Zayn'i izledi. Zayn zehir dolu çubuktan bir nefes çekti ve ağzında biraz beklettikten sonra dışarı bıraktı. "Pekala neden buradasın?" diyerek gözünün ucuyla Elizabeth'e baktı. 

DANGER *Düzenleniyor*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin