Not

1.5K 67 58
                                    


Uzun bir aradan sonra herkese tekrar merhaba. Hala buralarda olan birileri var mı diye merak etmiyor değilim açıkçası. Fakat lafı fazla uzatmadan hemen konuya giriş yapmak istiyorum. Danger'da bir düzenlemeye gitmeye karar verdim. Bazı bölümleri kaldırıp yerine daha iyi bir anlatımla -umarım- tekrar yazacağım. Olan bazı olayları ise tamamen silip yerine yeni kurgular yerleştirmeyi planlıyorum. Tekrar yazdıklarıma baktığım zaman değiştirmek istediğim kısımların varlığı beni biraz rahatsız ediyor. Düzeltme isteğim uzun zamandan beri içimi kemiriyor ve umarım bunu bu yaz gerçekleştirebilirim. 

Şimdi yeni kısımları eklediğim zaman size nasıl bir şekilde bunu haber verebilirim bir fikri olan var mı?

Benim aklıma gelen yöntem bütün düzenlemeleri bitirip bir başka notla bölümleri düzelttiğimi haber verebilirim. Bir bölümün içindeki bazı kısımları değiştirip kaydettiğim zaman sanırım bildirim gelmiyor değil mi? Eğer böyle bir şey varsa bana söylerseniz sevinirim. Bu düzenleme ne kadar sürer pek bir tahminim yok bunu baştan söyleyeyim ama aşırı uzun sürmez umarım. Finalde falan bir değişiklik olmaz diye umuyorum sadece cümleler değişecek, bir kaç yeni şeyler ekleyip, bazı şeyleri çıkaracağım.  Bazı bölümlere hiç dokunmayabilirim. 

Bunu yapmamın sebebine gelirsek bu hikayeyi 2013 yılında yazmaya başlamışım ve geçen üç sene bana çok şey kattı. Karakterim değişti, büyüdü ve ben aynı şeyi Danger'a da yapmak istiyorum. Ve umarım bunda başarılı olabilirim. Sizin yorumlarınızı da aldıktan sonra düzenlenen bölümleri size nasıl haber vereceğimi karara bağlayabiliriz. Birinci bölümü yazmaya başladım bile. İnşallah devamını getirebilirim. Kurguda ufak şeyler dışında pek bir değişiklik olmayacak. Cümlelerimi tekrar yazacağım sadece.  

Merakla bu konu hakkında yorumlarınız bekliyor olacağım. :) xx Sizleri seviyorum.

DANGER *Düzenleniyor*Where stories live. Discover now