Danger - Bölüm 38

18.4K 629 58
                                    

"Benimle evlenmeyi düşünüyor."

Dizlerimi karnıma kadar çekmiş, bakışlarım camı ıslatan yağmur damlalarında takılıydı. 

"Evet ama neredeyse bir kaç saat önce Zayn'in patronu seni lime lime edip, ona hediye paketleri içinde yollamayı düşünüyordu. Bence bu Zayn'in seninle evlenmeyi düşünmesinden daha ciddi bir sorun." Claire elinde ki kahve bardağı ile gelip yanıma oturdu. Gece yaşadığım stresli zamanlardan sonra sabaha berbat bir şekilde uyanmıştım. Zayn daha iyi hissetmem için Claire'ı çağırmıştı. 

"Evet farkındayım. Ama Zayn benimle evlenmeyi düşünüyor. Dün beni rahat bırakmadığı için hayalarından tekmeleyip çocuk sahibi olma şansını kaybedeceğini söyledim ve bana gelecekte ki kocanı hayalarından tekmelersen benim çocuğumun olma olasılığının da olmayacağını söyledi. Resmen kendini müstakbel kocam ilan etti." diyerek bir nefes verdim. Claire ise bu yorumuma sadece gözlerini devirmek ile yetindi. Bu konuyu benim kadar önemsemiyor, daha ciddi bir sorun olduğunu düşündüğü Zayn'in patronuna kafayı takıyordu. Aslında bu konu hakkında onu suçlayamazdım. Ama bu sorunları unutup, gerçekten mutlu olmayı istiyordum. Kendimi dünyanın en şansız insanı olarak görmeyi istemiyordum. 

"Seni beyazlar içinde, takım elbise giymiş Zayn'in yanında hayal ediyorum da... o mükemmelliğin yanında da böyle asık suratla dolaşmayacaksın değil mi?" Yanımda duran yastığı alarak ona fırlattım ama sırıtmasını hala yüzünden eksik etmiyordu. "Saçmalama Claire. Böyle bir şey olmayacak." 

"Ah gerçekten mi? Bunu sabah Zayn'in kollarında uyuyan kız mı söylüyor?" Dedikleri sinirlenmemi sağlarken elinde ki fincandan bir yudum aldı. "Buraya gelirken yatakta tek başına yatan, ağlamaktan gözleri şişmiş bir kız bekliyordum ama odaya girdiğimde Zayn'in göğüsüne başını yaslamış ve onun kollarında gayet rahat uyuyan bir kız gördüm." Elindeki fincanı pencerenin mermerine koyduktan sonra bana yaklaştı. "Fiziksel ve ruhsal açıdan değişmişsin Wendy. Sana baktığım da eski Wendy'i göremiyorum. Ve bunu kötü amaçlı söylemiyorum. Değişiklik iyidir. Bilirsin bunu hep söylerim." diyerek göz kırptı ve geriye yaslandı. Gözlerimi kısarak kahvesinden bir yudum alan arkadaşıma baktım. "Evet saçlarımı kızıla boyatıp rengini değiştirmemi de söylemiştin. Ama sonuç olarak beceriksiz kuaför işini düzgün yapamamış ve saçlarımı yakmıştı. Saçlarımın eski haline dönebilmesi için ne kadar beklediğimi hatırlarsın umarım." Eskiden yaşadığım hayatımda ki en kötü berber macerasının sorumlusuna bakarak cevap vermesini bekledim. Elbette Claire bunun altında kalmazdı. 

"O beceriksiz kuaförü bulan sendin." diye sesini yükseltti. "Sana Miss Swan'a gitmemiz gerektiğini söylemiştim." diyerek kollarını göğüs hizasında çaprazladı. "Miss Swan'ın parasından haberin var mı? O kadar masrafı karşılayamazdım." 

"Neden eskiler hakkında konuşup kavga ediyoruz ki?" diye sorduğu zaman ona vereceğim cevapları bir anda unutmuştum. "Bilmiyorum." diyerek bakışlarımı tekrar cama çevirdim. "Sanırım seninle kavga etmeyi özlemişim." Tıpkı onunla konuşup, alış verişe çıkıp, onun beğendiği erkeklere bakarken tekrar tartışmaya başladığımız gibi. Aslında Claire ile sürekli kavga ederdik ama asla birbirimize küs kalamıyorduk. "Bende kavgalarımızı özlemişim. Neden saçma nedenler yüzünden kavga ederiz ki anlamıyorum." diyerek kıkırdamaya başladı. Onunla beraber gülmeye başladığımda hafifleyen yağmuru izledim.

"Her neyse. Değişiklik konusuna gelince, beni görmeye geldiğinden beri bazı şeyler değişmiş. Sen ve Zayn arasında. Bana neler olduğunu anlatacak mısın?" Gözlerinde ki ifadeden kirli şeyler düşündüğünü anlamıştım. Derin bir nefes alarak "Anlatacak şeyler olmadı." dedim. 

"Yani anlatılamayacak şeyler mi yaşadınız?" Yüzünde ki arsız gülümsemesi iyice sinirimi bozmuştu. "Kapa çeneni Claire." diye tısladım. "Yanaklarının kızarıklıkları benim için yeterli bir cevap tatlım. Şimdi neler olduğunu anlat." Gözlerimi yumarak oturduğum koltuktan kalktım. O beni konuşmak için ikna etmeden önce odadan çıkmam lazımdı. "Anlatacak bir şey yok dedim Claire." 

DANGER *Düzenleniyor*Where stories live. Discover now