Danger - Bölüm 7

33.1K 887 21
                                    

Bu bölüm düzenlenmiştir.

Esen serin hava genç adamı hafifçe titretmişti. Bir kaç gün önce balkonda ki aynı yerinde duruyordu. Ama bu sefer tek başınaydı. Kaç gün önce gördüğü ve aklından bir türlü çıkaramadığı kız yanında değildi. İlk defa yalnız olması onu rahatsız etmişti. Şu güzel ve yıldızların süslediği gecede onun yanında olmasını ne kadar çok istediğini fark etti. Ellerini yüzüne kapattı ve bir kaç saniye öyle bekledi. Neden onu kafasından atması ve hayatına devam etmesi bu kadar zor geliyordu? Kız onunla ilgilenmiyordu. Doğru düzgün güzelce vakit bile geçirmemişlerdi. Bir anda kıza olan ve bitmek bilmeyen bu ilgi neydi?

Sorular kafasında dönüp duruyordu ve ardı arkası kesilmiyordu. Sıkıntı ile bir nefes verdi ve cebindeki paketinden bir sigara aldı. Çakmağını çıkarıp sigarayı yakarken annesinin sigara hakkında verdiği nutuklardan birisini hatırladı ve sırıttı. Annesini kısa zamanda ziyaret etmesi gerektiğini düşündü ama eve gitmek istemediğini biliyordu. Belkide kadını iş yerinde ziyaret ederdi.

Barın aşağısından gelen müzik sesi ritim tutması için yeterliydi. Sigarayı tutan elinin parmaklarını balkon demirine vuruyor ve şarkıya eşlik ediyordu. Annesi her zaman sesinin güzel olduğunu ve daha fazla şarkı söylemesi gerektiğini söylerdi.

"Seni burada bulacağımı tahmin etmiştim." Louis'nin sesini duyduğunda arkasına dönüp baktı. Arkadaşına başı ile bir selam verdi ve sigaradan bir nefes daha çekti. "Yine Wendy'i mi düşünüyorsun?" Louis de onun gibi balkon demirine yaslandı ve dışarıyı seyretmeye başladı. Zayn cevap vermeden önce ona bir sigara vermek istedi ama Louis sigarayı bırakmaya çalışıyordu. "Düşünmemeye çalışıyorum desek daha doğru olur."

Louis bir şey demedi. Bu konu hakkında defalarca konuşmuşlardı zaten. Louis bunun geçici bir heves olduğunu söylemişti. Wendy Zayn'e yüz vermediği içinde onun peşini bırakmadığı fikrini öne sürmüştü. Kaçan kovalanır hesabı. Ama ne kadar konuşursa konuşsun ya da karşılarına ne kadar kız çıkarsa çıksın Zayn'i ondan vazgeçiremiyordu. Wendy ile tanıştıktan sonra gidip kaldıkları evi satın almıştı. Louis bu noktada arkadaşının delirdiğini düşünmüştü. Belki de Wendy haklı olabilirdi, Zayn bir çeşit sapık olabilirdi ama arkadaşını iyi tanıyordu. O sadece bu kıza biraz fazla kafayı takmıştı. Geçici bir heves olmasını umuyordu aksi halde hem kızı hemde kendini üzebilirdi.

"Bugün onunla karşılaştım." dedi Louis. "İş çıkışı sıralarıydı. Aynı kafedeydik." Zayn'in dikkatini çekebilmişti. "Onunla konuştun mu?" diye sordu Zayn merakla. Wendy'i dünden beri görmemişti ve içinde oluşan özlemi gün yüzüne çıkarmamaya çalışıyordu. Ama aniden bu duyguyu bastıramaz oldu. Şu anda bile hemen onun yanına gitmek istedi.

"Evet kısa bir sohbet ettik." Louis kısa bir duraklamadan sonra devam etti. "Senin hakkında konuştuk." Zayn kalbinin bir an kasıldığını hissetti. Wendy onun hakkında konuşmuştu. Bir an içinde oluşan bu çocukça duyguya küfür etti. Kendisi yetişkin biriydi neden böylesi basit bir olay için heyecan duyuyordu? Hem Wendy ile son yaşadıklarından sonra kendisi hakkında güzel bir şeyler söylemiş olamazdı.

"Seninde oralarda olup olmadığını sordu ve bir sapık gibi onu takip ettiğinde bahsetti." Louis bir nefes verdi. Arkadaşının yüz ifadesinden heyecanlı olduğunu görebiliyordu. "Bunu bir oyun olarak gördüğünü söyledi." Zayn'in bu sözlere üzüleceğini sanmıştı Louis ama arkadaşı gülmeye başlayınca şaşırdı. Onun hakkında endişelenmeye başlamalı mıydı?

"Bunu bir oyun olarak görmüyorum." dedi Zayn.

"Evet bende aynen bunu söyledim." Zayn sigarasını bitirip balkonun köşesinde duran ayaklı tablada söndürdü. Bir süre sonra birlikte balkondan çıktılar. Merdivenlerden inerken Louis "Pekala bu Wendy meselesi ile ne yapacaksın?" diye sordu. Bunun cevabını cidden merak ediyordu.

DANGER *Düzenleniyor*Where stories live. Discover now