Tänusõnad

612 59 5
                                    

Enne, kui see raamat oma uusi lugejaid ja kommenteerijaid ootama ja tolmu koguma jääb, soovin ma iga üht teist veelkord tänada.

Mu süda on täis rõõmu, armastust, õnne, et mulle selle teekonna jooksul nii toetav ja sõbralik ja mõistev lugejaskond tekkis.

Sooviksin eraldi tänada callmegelist, kes tegi mulle selle imelise ja väga raamatut ennast iseloomustava kaane. Ainuüksi tänu sellele kaanele on kindlasti sattunud siia paljud lugejad.

Osade postitamisel ei oodanud ma kunagi neid vote, vaid just teie kommentaare, sest need olid omamoodi väga tugevad toetused ja lükkasid mind edasi kirjutama. Ja iga kommentaar oli suuresti positiivsust ja headust täis.

Me oleme tõesti kõik koos selle raamatuga väga suure teekonna läbinud ja see teekond on olnud midagi imelist.

Te toetasite iga asjaga mind alati ja mõistsite iga kord, kui ma panin raamatus juhtuma midagi, mida teie arvates ei oleks pidanud juhtuma, sest see on halb. Te ei teinud kordagi minu kirjutamisstiili maha ega heitnud mulle ette seda, millest see raamat räägib.

Ma olen ka varem seda maininud, et mul oli tõesti väga suur hirm selle raamatu kirjutamisel, kuna ma arvasin, et lugejad hakkavad mind süüdistama negatiivsuses, mida mu raamat paljudes osades enda sõnadest kiirgab. Siiani kardan, et tuleb mõni lugeja, kes hakkab kritiseerima, aga ma olen terve selle aja jooksul tänu teile saanud palju kindlamaks selle raamatu teemaga ja ma ei kavatsegi seda muuta.

Selle raamatu kirjutamise jooksul sain väga mitmete inimestega sõpradeks, kes on elanud sarnaseid asju läbi, nagu Birdy ja ma suhtlen nendega siiani, tundes iga päev rõõmu selle üle, et nad mind usaldavad ja ma saan neid kuidagigi aidata.

Ma loodan, et kõik, kes vaevlevad Birdyga sarnaselt enesevigastamise käes, otsivad abi või vähemalt püüavad ise enda aitamiseks midagi ära teha. Ka mina olen selle raamatu kirjutamise jooksul elanud läbi nii mõndagi alates ise oma juuste maha lõikamisest, kuni nukkide vastu seina peksmiseni aga ma teen iga päev selle nimel tööd, et ma saaksin paremaks.
Kõik algab sinust endast, sa pead ise end aitama ja parandama, sa pead ise tahtma terveks saada, muidu ei saa mitte miski ega keegi sind aidata.

Ükskõik, kui vana sa oled, milline inimene sa oled, milline on sinu välimus, milline on sinu arvamus iseendast, kirjuta mulle kui sa vajad sõpra või lihtsalt kedagi, kes saaks sulle julgustavaid sõnu jagada ja näidata, et sellest kõigest on võimalik välja tulla ja läbi aja saada hoopis tugevamaks!

Minu üheks kindlaks soovituseks on õppida end armastama, ükskõik kui raske see ka poleks, sest aeg võib olla küll vaenlane aga ta võib näidata ka hämmastavaid paranemisi väga paljudest asjadest, millest alguses tundus võibolla võimatu välja tulla ja üle saada.

Kindlasti ära karda olla võimalikult palju aus ja kui sinu elus on inimesi, kelle suust te muud ei kuule kui elu üle virisemist ja kes muudab oma pideva virisemisega ka sinu tuju halvaks, siis on sul täielik õigus see inimene oma elust välja lüüa. Seda, kuidas sina oma elu elad ja millised inimesed seal olema peaks, tead vaid sina ise.

Ma soovitan ka õelda oma kallitele inimestele, kui tähtsad nad on ja kui palju sa neid armastad. Ma tean, et inimesed kardavad palju tagasisidet ja seda, mida teine nende sõnadele vastab aga põhiline on ju see, et sa olid aus ja ei karda oma tundeid ja mõtteid väljendada.

Käige palju õues, sest nüüd lähevad ilmad aina ilusamaks, nautige aega iseendaga ja tehke palju pilte loodusest. Kirjutage palju luuletusi, raamatuid või lihtsalt pisikesi tekste oma mõtetest, ükskõik mida, mis aitab teil oma tunnete ja mõtetega toime tulla.
Veedke aega oma pere ja sõpradega, ning kohe kindlasti ära karda unistada. Mida suuremalt, seda parem! Ning, kui on võimalus see unistus täide viia, ükskõik kui raske see tee peaks olema, kindasti võtke see teekond ette, sest mitte ainult lõpptulemus pole hea vaid see aitab teil ka kasvada ja tugevamaks saada.

Minu poolt siis praeguseks kõik, näeme järgmises raamatus ja ma soovin teile palju positiivsust ja armastust!!! :)

Kaunis enesetappWhere stories live. Discover now