⚫️2️⃣3️⃣⚫️

2.4K 98 1
                                    

Dimineata razele soarelui care îsi fac aparitia in camerã mã trezesc. Mã ridic din pat si mã întind, fac patul frumos si ma duc la baie. Îmi fac toaleta si îmi prind parul într-un coc în vârful capului. Ies din baie si îmi scot din bagaj o pereche de blugi negri cu talie înaltã, un hanorac albastru si tenisi negri Adidas. Îmi i-au telefonul si mã îndrept spre camera de oaspeti. Intru usor pe usã si-l vãd pe Alec dormind jumate pe pat, jumate pe jos. Mã strecor pânã lângã pat si-l trag de picior el cãzând de tot pe jos. Se ridicã speria si abia acum realizez cã el era în boxeri. Îmi pun mâna la ochi si chicotesc.

-Dute îmbracãte, te astept jos! spun si mã întorc si ies din camerã coborând la bucãtãrie, unde o vãd pe mãtusa Naomi, fumând.

-Bunã dimineata, scumpo! Cum ai dormit? întreabã ea stingându-si tigara în scrumierã.

-Bine, multumesc, astept sã coboare Alec sã putem pleca. spun cu vocea scãzutã.

-O sã fie bine! Haide sã mãnânci!

-Nu multumesc, nu am nevoie.

-Scumpo, trebuie sã mãnânci, când ai mâncat ultima datã ceva proteine?

-Joi. spun simplu iar ea îsi mãreste ochii la afirmatia anterioarã.

-Sti ce zi e astãzi? mã întreabã cu vocea ridicatã cu o octavã.

-Vineri...încerc sã mã scot.

-Sâmbãtã!! Gata uite un bol cu cereale..

Îmi pune în fatã un bol plin ochi de cereale cu lapte, iar eu învinsã expir exasperatã si ridic lingura din bol si o duc la gurã. Apare si Alec în bucãtãrie. O sãrutã pe mãtusa pe frunte si se aseazã la masã. Abia acum observ asemanarea dintre ei, aceeasi ochi, aceleasi gropite, doar pãrul diferã deoarece mãtusi nu îi plãcea brunetul asa cã s-a vopsit roscatã. Nici nu îmi dau seama cã mã holbam pânã Alec îsi fluturã mâna în fata mea, eu iesind din transã continuând sã mãnânc din cereale. Odatã terminate cerealele îi multumesc si pornesc pe urmele vãrului meu. Ajung în fata Range Rover-ului lui si îmi deschide portiera. Ocoleste si el si pornim spre spital.

Ajungem în mai putin de 10 minute în fata spitalului, mã cobor din masinã si-l salut pe Alec. Închid portiera si mã îndrept spre usile uriase ale spitalului. Merg la receptie si întreb o asistentã în jur de 25 de ani.

-Bunã ziua, salonul pacientului Lucas Hemmings?

-Iartã-mã domnisoarã dar nu putem lãsa orice fanã la el în salon, asa cã vã rog sã pãrãsiti incinta! spune ea cu putin dezgust în voce

-Sunt iubita lui! încerc sã mã calmez deoarece deja fufa asta m-a cãlcat si pe ultimul nerv.

-Asa spun toate! Acum te rog sã pleci!

Pânã aici i-a fost, vreau sã îi îndrept nasul cã si asa îi cârn dar simt o mânã caldã pe umãrul meu, mã întorc si-l vãd pe Calum. Îl i-au în brate dar aveam grijã deoarece mâna lui stângã era în ghips.

-Mã ocup eu de ea, Margi! spune Calum si ne îndreptãm spre lift.

Intrãm în lift, iar Cal apasã pe numãrul 12 si ne îndreptãm spre etajul respectiv. Tacerea predomina încãperea pânã l-am prins pe Calum de mânã el strângând-o usor pe a mea. Usile s-au deschis si am iesit din lift, urmându-l pe el pânã la salonul iubitului meu. Ajungem în fata salonului cu numãrul "196". Calum se aseazã pe scaunul de lângã si îi multumesc în gând cã nu v-a intra cu mine.

Fall In Love Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin