⚫️2️⃣0️⃣⚫️

2.3K 93 2
                                    

Când ajung în fata usi îl vãd pe Tate zâmbindu-mi, iar mama pleaca în bucatãrie. Îi ofer un zâmbet sincer si îl invit înãuntru. Îi spun sã mã astepte în camera mea si eu merg sã fac 2 cafele.

Intru in bucãtãrie, apoi pornesc aparatul si astept prepararea cafelei. Dupã un timp mirosul specific îmi inundã nãrile ceea ce mã face sã îmi închid ochii si sã îl inspir. Asez douã cesti pe o tavã si torn în ele lichidul maroniu. I-au tava si urc în camera mea, asez cafele pe noptierã si îi înmânez una lui Tate.

-Ce te aduce pe aici? întreb sorbind umpic din cafeaua mea

-Mai ti minte cã profesoara de spaniolã ne-a dat un proiect de facut, nu?! spune înãltându-si o spranceanã.

-Dar tu sti ca peste 2 luni trebuie sã-l predãm, nu!? îl privesc cu superioritate iar el îsi dã ochii peste cap. Bun, dacã am rezolvat cu asta spune-mi acum pentru ce ai venit?

-Bine...am venit sa te rog ceva. spune aplecându-si fata

-Ok, care este aia!

-Pãi...as vrea sã afli dacã Viv simte mãcar o simpatie pentru mine, stiu cã sunte-ti prietene bune si am zis sã apelez la tine.

Pe fata mea apare un zâmbet, deoarece Viv mi-a spus deja cã simte ceva pentru cretul asta blond dar nu am întrebat-o ce simte defapt.

-O sã vorbesc cu ea, promit!

Luke P.O.V.

-Michael, pune ceva pe tine! spune Calum când intrã în camera de hotel si-l vede pe Michael în boxeri dansând pe nu stiu ce melodie în japonezã.

Suntem de  aproape 2 luni în turneu, mai avem aproape 1 lunã jumãtate de parcurs. Fiecare searã era extraordinarã, magicã, toti fanii erau uluitori. Fiecare strofã pe care eu si baietii încercam sã o cântãm, fani o cântau cu noi. Stau pe canapea si butonez telefonul, intru pe Twitter si Instagram. Decid sã îi trimit un mesaj lui Rose, îmi este atât de dor de buzele ei rozalii care cer sãruturi dulci, ochii, care te vrãjesc doar privindu-i si corpul la care nu pot sã rezist. Din instinct îmi musc buza inferioarã, imaginându-mi corpul ei atât de apetisant. Mã trezesc la realitate când o mânã se aseazã pe umãrul meu. Îmi întorc privirea si dau de cretul se Ash.

-Te gândeai la ea? mã întreabã si dã din sprâncene cu subâteles, iar eu încep sã râd.

-Cam asa ceva, dar tu?

-Pfoai, mai si întrebi, deja mi-am imaginat ceva ce nu trebuia sã se întâmple doar în vis! încep sã râd când îi vâd fata serioasã dar care exprima mai mult amuzament. Nu mai râde, si tu esti la fel.

-Da doar cã eu nu am înebunit chiar atât de mult încât sã mã ducã gândirea pânã acolo..

Mã ridic de pe canapea si mã îndrept spre camera mea. Intru si mã asez pe pat, scot telefonul din buzunar si intru pe Twitter pentru a-i da un mesaj lui Rose.

Luke-"Hei iubito, ce faci? 😘" 14:27

Dupã ce-i trimit mesajul, pun telefonul înapoi în buzunar si mã ridic din pat cu gândul de a mânca ceva. Mi-e foame, cu toate cã am mâncat acum 20 de minute. Întru în bucãtarie si scot din frigider cutia cu pizza pe care a comandat-o Calum. I-au o felie si apoi simt un vibrat în buzunar, îmi dau seamã cã am primit un mesaj si verific sã vãd de la cine este.

Rose-"Heii scumpule, stau cu Tate, tu ce faci? ❤️😍" 14:56

Când citesc acel nume necunoscut mie, îmi ridic o spânceanã si privesc ecranul telefonului timp de aproape 3 minute.

Fall In Love Where stories live. Discover now