⚫️1️⃣6️⃣⚫️

2.9K 112 7
                                    

Autor P.O.V.

Uite cum au trecut asa repejor, trei sãptãmâni. În Fiecare zi aveau planificate câte o activitate unele distractive altele nu. Baietii aproape în fiecare searã le fãceau câte o farsã fetelor. Unele exempre fiind când Luke cu Harry s-au strecurat în spatele lor si le-au tãiat bretelele de la sutien, sau atunci când ele au adormit pe canapea iar Mike cu Louis le-au pus în palme friscã si le-a gâdilar fata în asa fel încât ele sã se murdãreascã de friscã pe fatã. În acel moment restul aveau telefoanele puse pe filmare si au filmat întreaga scenã. Fetele au fost atât de supãrate încât nici pe iubitii lor nu îi lãsa sã le atingã. Se pare cã predictiile Victoriei au fost adevãrate.....

Seara dinaintea plecãrii, toti stãteau în jurul unui foc de tabãrã. Rose stãtea pe pieptul lui Luke iar el se juca cu pãrul ei. Vic îl privea pe Ashton si pe ceilalti cum cântau la insrumente si vocal. Vocile lor le încãlzeau urechiile fetelor si le fàceau sã zâmbeascã. Rose îi face semn din cap lui Vic care îl anuntã pe Ashton, cã trebuie sã vorbeascã ceva cu ea. Se ridicã de pe busteni si se îndreaptã spre intrarea în pãdure deoarece era departe de privirile baietiilor.

Rose P.O.V.

-Ai luat tot? o întreb în soaptã

-Da, gãletiile cu miere sunt asezate pe pozitii iar penele le-am ascuns dupã un pom. rãspunde ea tot în soaptã

Sã vã explic cum stã treaba, în aceste 3 sãptãmâni baietii ne faceau farse aprope în fiecare zi, asa cã eu si Vic ne-am decis sã le-o întoarcem. Am pregãtit gãleti cu miere pe care le-am legat în copaci si când vom trage de un mâner v-a cãdea toatã mierea peste ei. Avem si gãleti cu pene care se vor lipi de ei ca si un magnet. Abea astept sã vãd cum vor reactiona, ticãlosii ãstia.

Ne îndreptãm tip-til pânã în spatele pomului unde mânerul se afla. Îi vãd pe baieti râzând de mama focului. Nu o sã mai râdeti dupã ce ne rãzbunãm! *râs malefic* Calm down, easy ! Îi fac semn Victoriei iar ea trage cu putere de mâner, în urmãtoarea secundã urlete se aud din partea baietiilor. Luãm gãletiile pline cu pene si fugim în dreptul lor. Pocnesc din degete iar ei se întoarce si aruncãm cu penele în ei. Imi privesc capodopera si încep sã râd. Scot telefonul si fac pozã celor 8 care au rãmas înlemniti de când am aruncat în ei cu penele.

-Gata, ati întrecit mãsura! sparge Niall sunetul râsetelor mele si ale Victoriei.

Încep sã alerge dupã noi dar mierea îi încetineste ceea ce ne provoacã si mai mult amuzament. Neatentã fiind dau peste un corp masiv si lipicios, cad pe jos iar cel din fata mea îsi aseazã mainile pe genunchi si mã priveste . Îmi dau seama mai greu cã era Luke deoarece toatã fata lui era albã. Se apleacã si mã sãrutã apãsat, îi ling buzele deoarece erau încã cu miere. Se desparte si mã priveste cu o fatã zâmbitoare.

-Esti, mmm.....dulce! spun eu lingâdu-mi buzele

-Bine jucat, printeso, bine jucat!

-Mã flatezi, trebuia cumva sã vi-o întoarcem!

Mã ridicã de pe pãmânt si mã aruncã pe umãrul lui încã lipicios. Scot un icnet atunci cãnd palma lui face contact cu fesa mea, nu mã las mai prejos si îl ciupesc si eu de fund.

-Auu, hei numai eu am voie! se rãspeste el la mine

-Nu, jocul asta se joacã în doi! mã coboarã de pe umãrul lui si îi fac cu ochiul.

Fall In Love Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum