⚫️1️⃣⚫️

12.3K 312 49
                                    

   Stau in camera mea si sunt pregatita de un nou episod din serialul meu preferat Teen Wolf. "Doamne frumosi sunt ãstia"imi spun in minte de actorii din serial.

A, sa ma prezint! Ma numesc Rose O'Brien,ironic,pe actorul meu preferat il cheama asa,dar nu am nici o legatura cu el.Am parul de un castaniu deschis, ochiimeu sunt albastri, am un corp subtire si frumos cu toate ca mananc numai prosti.(poza la media)

Serialul a inceput si eu ma asez in cea mai confortabila pozitie pregatindu-ma sa nu ma mai misc timp de 40 de minute.

Dupa un timp,vocile actorilor au fost fost acoperite de catre bubuituri care se auzeau din casa vecina. Am uitat sa mentionez ca vecinul meu este intr-o trupa rock-punk? Da, doamnelor si domnilor, vecinul meu este nimeni altul decat faimosul si "modestul" Lucas Robert Hemmings.

-Nu din nou! ma zmiorcai ca un copil mic care nu si-a primit jucaria ce o vroia de Craciun.

Ma indrept spre geam si il deschid cat de rapid pot. Muzica se auzea si mai tare acum.

"Se pare ca cei patru crai de la rasarit au decis sa imi strice noaptea cu muzica lor data la maxim!" gandesc in timp ce arunc cu agrafe de birou in geamul de viz-a-vis.

Dupa un timp, am epuizat toate agrafele si spre multumirea mea muzica s-a oprit si pe geam a aparut un baiat cu pãr blond ciufulit si ochi albastri ca oceanul.

-Te pot ajuta cu ceva? ma intreaba ridicand o spranceana.

-DA! aproape tip. Ai putea da sonorul mai incet, unii oameni incearca sa-si vizioneze serialul in liniste si pace! începe sa râdã apoi îsi sterge lacrimile care s-au format in coltul ochiilor din cauza rasului.

-Deci esti genul ala de fata?! strâmb din nas la afirmatia lui si el continua. Antisociala si inchisa meru in casa

Ma facut antisocala? Ãsta e razboi!

-Nu sunt, dar cand ma plictisesc si nu am ce face stau si ma uit la seriale! spun cu vocea putin mai ridicatã.

-Dacã nu esti , te provoc sa vi sa stai cu mine si cu baietii, sa ne asculti cum cantam ! se stramba si ma face sa chicotesc.

-Accept! ii spun si inchid, mai degraba trantesc geamul si mã indrept spre dulap sa imi caut niste haine. Le asez pe pat si intru sa fac un dus scurt.

Dupa ce am terminat dusul imi îmbrac lenjeria intima, apoi o pereche de blugi rupti cu talie inalta, un tricou cu Nirvana si o pereche de conversi negri. Cobor in bucatarie unde o gasesc pe mama scriind niste rapoarte. Mama este avocat si este mai mult plecata de acasa din cauza serviciului. De cand s-a despartit de tata ne-am mutat aici in Sydney, acum 5 ani.

-Buna mama! ii spun si ma indrept spre suportul de fructe pentru a-mi lua un mar.

-Buna si tie frumoas-o! Unde pleci? ma intreaba , inca uitandu-se in foile care ingropau masa.

-Ma chemat vecinul sa-i tin companie lui si prietenilor lui, ca le e frica singuri! spun si gesticulez ironic.

Mama chicoteste si se uita la mine pentru prima data de cand am intrat in bucatarie.

-Pai, distractie sa ai cu cei patru copilasi, sa nu ii pierzi din ochi. îmi face cu ochiul si începem sa radem pânã ne dau lacrimile.

Uneori ii multumesc bunului Dumnezeu ca mi-a oferit asa o mama intelegatoare si rabdatoare, cu toate ca sunt o pacoste si jumatate.Uneori ma întreb de ce este asa întelegatoare? Poate si ea a fost asa o pacoste...cine stie!

Îmi sarut mama pe obraz si ma îndrept spre usa de la intrare.

-Sa inceapa distractia!........

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Primul capitol din " Fall in love" !
Sper sa vã placa. Scrieti-va parerea mai jos!  ⬇️⬇️⬇️
Pwp 💋💖

644 cuvinte

Fall In Love Where stories live. Discover now