⚫️1️⃣5️⃣⚫️

3.2K 111 6
                                    

~dimineata urmãtoare~

Usor, usor ochii mi se deschid, privesc spre geamul foarte mare si observ muntii învâluiti de o ceatã deasã. Vârfurile strãpung norii care îi înconjoarã. Încerc sã mã întorc pe cealaltã parte dar un brat puternic mã trage mai aprope de el. Îsi strecoarã capul în scorbitura gâtului meu si-l sãrutã, fãcându-mã sã chicotesc.

-Bunã dimineatã, blondi!

-Neata, printeso! Ai dormit bine?

-Lângã tine, mereu dorm bine! spun si îl sãrut scurt pe buze si mã ridic din pat întreptându-mã spre baie.

Intratã în baie, mã spãl pe fatã, pe dinti si îmi prind pãrul înt-o coadã de cal. Ies din baie unde îl vãd pe Luke în boxerii lui marca "Calvin Klein" uitându-se printre hainele din dulap. Mã îndrept spre el si îi înconjor talia cu bratele mele mici si îmi sprijin capul de umãrul lui. Îi dau un sãrut si mã îndrept spre dulap de unde scot un tricou rosu si o pereche de pantaloni de trening, pe care i întind lui si îmi face cu ochiul. Eu îmi scot din dulap un top alb si o pereche de pantaloni scurti rosi pe care îi asortez cu tenisi mei rosii. Iau un ghiozdãnel mic si pun în el telefonul meu si al lui Luke, apã si un set de cretã. (o sã vedeti de ce.😉) Îl iau de mânã pe Luke si iesim pe terasã unde ne asteptau ceilalti.

-Ce ziceti sã urcãm muntele, ar fi o experientã nouã, bine pentru mine! zic si celorlalti li se lunimeazã fata

-Hai!! tipã ei în acelasi timp.

Ne îndreptãm spre cel mai înalt munte si începem sã-l excaladãm, norocul nostru era cã acolo erau fãcute locuri pe unde puteai sã urci cu usurintã chiar dacã nu esti profesionist. Urcarea muntelei mi sa pãrut cea mai lungã experientã pe care am avut-o, dar când am ajuns în vârf am fost bucuroasã cã am reusit sã ajung aici. De aici de sus se putea vedea pânã în depãrtare, totul arãta extraordinar.

-Lukeeeeyyyy, fã-ne o pozã! spun întinzându-i telefonul meu.

Eu si Vic ne asezãm aproape de margine si stãm cu fata la privelistea superbã pe care o vedeam. Iau telefonul si intru în galerie, acolo vãd toate pozele fãcute erau super-mega-extra superbe. 😱😱😍😍

Iau din geantã pachetul cu cretã si le dau fiecãruia câte una

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Iau din geantã pachetul cu cretã si le dau fiecãruia câte una. Le spun sã scrie pe o portiune tot ce îi trece prin minte atunci când se aflã aici . Eu am desenat o inimã, am pus bucata de cretã înapoi si am vrut sã îmi admir simplitatea, dar când mã întorc era schimbatã în ea se afla acum scris " Luke + Rose = FOREVER". Mã întorc si îl vàd pe el , blondul care mi-a cucerit inima. Îsi împleticeste degetele cu ale mele si admirã capodopera creatã de amândoi. Mai apoi ne întoarcem la ceilalti sã le admirãm desenele simple cu însemnãtate imensã.

Dupã 1 orã de admirat peisajul si capodoperele ne decidem sã ne întoarcem la cabanã. Intrãm în cabana care v-a fi casa noastrã timp de 3 sãptãmâni si ne îndreptãm fiecare spre camera lui. Îmi iau din dupla costumul de baie si mã duc la baie sã mã îmbrac. Când ies Luke era întins pe pat iar când mã aude îsi îndreaptã privirea lui i se atinteste spre mine. Mã analizeazã din cap pânã-n picioare si gura i se arcuieste într-un "o" perfect.

-Unde crezi cã mergi? mã întreabã si dã din sprâncene

-În jacuzzi, dacã tot îl avem! spun si ies pe usã fãrã sã-l mai las sã zicã nimic deoarece stiam cã o sã fie ceva perversitate de-a lui.

Intru în jacuzzi si pornesc bulele care încep sã îmi relaxeze pânã si ultimul muschi, îmi închid ochii si mã las în voia sorti. Simt cum cineva mã prinde de talie si mã aseazã la el în poalã. Deschid ochii si îl vãd pe Luke rânjind, vãzându-mi expresia fetei. Se apleacã si îmi sãrutã gãtul mâinile lui fiind încã pe spatele meu. Îmi las capul pe spate asta dându-i permisiunea de a continua. Muscã pielea gâtului încet pânã ajunge între gât si claviculã di muscã cu putere asta fãcându-mã sã scot un tipãt înfundat. Îsi ridicã capul la nivelul meu si îsi lipeste buzele de ale mele. Îmi cere permisiunea de a-si introduce limba în gura mea, eu normal cà nu am cum sã-l refuz. Sãrutul devine unul pasional si sãlbatic. Niste chicotelii ne opresc din actiune si ne îndreptãm privirile spre sursa sunetelor, când vãd cine era încep sã râd. Toti ceilalti care se aflau în aceastã casã stãteau înlemniti cu gurile deschise uitându-se la noi. Mã simteam putin incomfortabil dar mi-a trecut repede. Îmi dreg vocea si ei isi îndreaptã privirea spre mine.

-Dacã am terminat cu holbatul, mergeti luati-vã costumele de baie si intrati si voi! spun iar ei fug si se întorc îmbrãcati în costume. Aveam noroc deoarece cada era imensã si încãpeam cu totii. Îi iau mâna lui Luke întra-mea si încep sã mã joc, pânã aud un tipãt.

-Ashtonn, am sã te omor! strigã Vic, care era udã fleascã.

Noi începem sã râdem deoarece Ash s-a speriat atat de tare cã a sãrit din jacuzzi si a alunecat dar nu a càzut deoarece se tinea de marginea cãzi. Vic îi sare în spate si incepe sã-i facã castane în cap. Se îndreaptã spre camera lor si intrã înãuntru, de acolo cred cã stiu ce se va întâmpla.

Luke se ridicã din cadã si mã ridicã si pe mine în stil mireasã. Ia un prosop si ne sterge de picurii care încã, curgeau de pe corpurile noastre. Încã tinându-mã în brate intrãm în camerã, mai apoi mã lasã jos. Mã îndrept spre sifonier si îmi scot o pereche de lenjerie cu dantelã, albã. Îmi înfãsor trupul cu un prosop si îmi dau jos costumul de baie, îmi ia-u lenjeria apoi las prosopul sã cadã pe podea si apoi îmi i-au sutienul. Mã întorc spre pat unde stãtea Luke care cu sigurantã se stãpânea sã nu facã ceva.

-Mã omori, esti atât de frumoasã si sexy! spune muscându-si buza înferioarã

-Mersi iubire si tu arãti ca un zeu pentru mine! spun si îi fac cu ochiul

Mã pun în pat asteptându-l sã mã i-a în brate, dar nu o face. Mã întorc si-l vãd întors pe cealaltã parte, îi sãrut umãrul apoi pe gãt si îi soptesc:

-De ce nu m-ai luat în blate?

-Pentru cã nu mã lasi sã te ating si mai supãlat!

-Pentru asta, lasã cã o sã te las mãine ok?!

-Bine. spune si se întoarce, mã întoarce si pe mine si mã lipeste de pieptul lui tare.

În scurt timp totul dispare si mã cufund în lumea visurilor....

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Bunã, ce faceti?
Pãrerile voastre conteazã, lãsati-vã ideile mai jos! ⬇️⬇️⬇️
Kisses 💜❤️💖💖💚💙💛

See you nex time! 😍💋💜💜💜

                                                               1165 cuvinte

Fall In Love Où les histoires vivent. Découvrez maintenant