⚫️1️⃣8️⃣⚫️

2.8K 100 10
                                    

Soneria telefonului sunã enervant de tare. Îmi întind mâna pânã pe noptierã si opresc soneria. Mã întorc pe cealaltã parte donicã sã-l vãd pe frumosul meu blond, dar locul era gol. Mã ridic în fund si simt o durere în zona gâtului, o masez si observ pe perinã un biletel înpãturit , iau biletelul si îl deschid. Zâmbesc când observ scrisul deoarece recunosc scrisul lui Luke dint-o mie.

Dragã Rose,
Iartã-mã cã am plecat atât de devreme dar, se pare cã primul concert îl vom avea astãzi si va trebui sã ne pregãtim. Nu am vrut sã te trezesc pentru cã stiam cã ai si tu scoalã, dar ti-am lãsat un "mic" semn pe gât asa sã stea pentru 2-3 sãptãmâni. :') Oricum vreau sã sti cã te iubesc si o sã iti trimit poze cu mine si cu bãietii sã vezi si tu cum o sã fie prin aceste luni în care nu voi fi cu tine. Te sun când ajungem, promit. Te iubesc , printesa mea!

Cu dragoste,
Lucas

Scrisoarea pe care mi-a lãsat-o ma fãcut sã zâmbesc dar eram si putin tristã cã a plecat atât de devreme. Mã ridic din pat si mã duc în baie, îmi privesc reflexia în ogindã si analizez semnele care nu erau chiar asa mici visinii. Mã spal pe fatã si pe dinti apoi încerc sã ascund semnele cu fond de ten dar erau prea vizibile asa cã le-am lãsat asa. Ies din baie si îmi caut haine prin dulap. Hotãrãsc sã-mi aleg un plover albastru, blugii mei cu talie înaltã si ghetele maro. Iau de pe scaun ghiozdanul si cobor în bucãtãrie, iau un mãr, o salut pe mama din fata usi de la intrare si mã îndrept spre scoalã. Vremea era rãcoroasã fatã de ziua precedentã.

În curtea scolii se aflau toti adolescenti "nerãbdatori" pentru începerea noului an scolar. Toti erau asezat pe câte un scaun din tribuna terenului de fotbal. Uni erau adormiti alti îsi spuneau tot ce li sa întâmplat vara aceasta. O vad pe Voctoria fãcându-mi semne, mã asez pe locul liber de lângã ea si ea mã priveste insistent.

-Ce ai la gât?

-A, asta! Luke a vrut sã îmi lase un fel de cadou stii!

-Aww ce drãgut, mie Ash mi-a lãsat un trandafir roz, preferatul meu!

Conversatia noastrã a fost întreruptã de sunetul vocii soamnei directoare care ne-a urat succes în anul acesta scolar, mai ales nouã celor din clasele a XII-a. Eu nu mã stresez deoarece în toti acesti ani am învãtat pentru a trece de acest prag, de aceea toatã lumea îmi spune tocilarã. Dar odatã ce voi lua bacul voi ajunge ceva în viatã, iar atunci îi voi vedea pe cei care îsi bãteau joc de mine încercând probabil sã-si gãseascã de muncã. Eu nu îi voi judeca în niciun fel deoarece si eu sunt nestiutoare de exemplu în ale dansului.

Primul clopotel pe anul acesta a sunat, cu totii am intrat în sãlile de clasã împreunã cu dirigintii nostri. Intratã în sala de clasã mã asez în penultima bancã la geam iar Vic lângã mine. Diriginta ne înmâneazã orarul si ne explicã tot ce se va întâmpla în acest an scolar. Dupã 20 de minute plictisitoare putem pleca acasã deoarece astãzi era doar festivitatea de deschidere a anului scolar. Urc în masinã si decid în ultima secundã sã merg la salon. Pornesc motorul si gonesc pe stradã, ajung în fata salonului verisoarei mele si parchez în fata lui. Blochez masina si intru înãuntru. Când mã vede, Caitlin îmi dã o îmbrãtisare la care aproape cã îmi taie rãsuflarea. Când îmi dã drumul încep sã respir greoi si sacadat.

-Ce te aduce pe aici, kido? întreabã ea fericitã

-Pãi în primul rând nu sunt kido si în al doilea vreau o schimbare de look!

-Ok, aseazã-te aici! sune si îmi face semn pe un scaun unde îti spalã pãrul.

Mã asez si îmi las capul pe spate, ea îl udã apoi îl dã cu nu stiu câte sampoane si balsamuri diferite. Îmi înmâneazã un prosop si-l asez pe pãrul încã ud, mã îndrept spre scaunul unde Caitlin mã va aranja si mã pun pe el.

Fall In Love Where stories live. Discover now