⚫️2️⃣6️⃣⚫️

2.4K 92 2
                                    


Simt cum ochi mi se umezesc, nestãpânindu-mã scap câteva lacrimi. Stãm unul în fata celuilalt fãrã sã spunem nimic. Fac cum mi-a spus si dupã tot acest timp dsu inelul jos si il înmânez. Îmi ridicã cu douã degete bãrbia fortându-mã sã mã uit la el în ochi.

-Rose, nu mai ai nevoie de el! Am stat si m-am gândit, tu pentru mine însemni totul. Te iubesc enorm, fiecare clipã petrecutã cu tine a fost superbã. Iubesc sã te vãd zâmbind, râzând, ador totul la tine. Accidentul mi-a demonstrat cã am ales bine îndrãgostindu-mã de tine, fiindcã mi-ai fost alãturi asa cum vreau si eu sã o fac, asa cã. scoate din buzunarul blugilor o cutie micã rosie si se aseazã în genunchi. Deschide cutiuta care dezvãluie un inel ci diamante. Rosalinda vrei sã-ti petreci restul vieti  alãturi de mine?

Surprinderea si uimirea m-au coplesit. Îmi pun mâna la gurã si dau din cap în semn afirmativ, neputând sã scot o vorbã. Îmi pune inelul pe deget, iar apoi sar în bratele lui si las lacrimile sã curgã.

-Pentru un moment am crezut cã totul sa terminat! Te iubesc mult, Lucas Hemmings!

-Si eu te iubesc, Rose viitoare Hemmings!

*Scene otârã indecente*
Se apleacã în asa fel încât sã ajungã sã mã sãrute, iar eu dintr-o sãriturã îmi încolãcesc picioare în jurul taliei lui. Se îndreaptã cu pasi rãriti spre pãturã si mã aseazã pe pernele moi. Îmi duc mâinile care pânã acum erau în pãrul lui la baza tricoului. Îi mângâi abdomenul apoi îi dau tricoul peste cap, aruncându-l undeva prin apropiere. El îmi desface fermoarul rochiei foarte lent, dar eu îl musc puternic de buzã dâdu-si seama cã e prea lent. Coboarã cu sãruturi pe gât apoi muscã si linge locurile inflamate. Facem o rocadã în asa fel încât eu mã aflu deasupra. Îi desfac fermoarul pantalonilor si îi dau jos. Cobor de pe un umãr pe altul lent rochia, pentru plãcerea domnului. Dupã ce rãmânem amândoi în lenjerie ne rostogolim din nou, acum el fiind la control. Fac o fatã bosumflatã, iar el rânjeste la mine. Coboarã cu sãruturi pe abdomen unde nu stã cuminte si îmi face semne. Îl prind de obraji si îl ridic la acelasi nivel cu mine. Observ cã buza lui încã sângera. Îl sãrut apãsat, trecând cu limba peste zona rãnitã chiar de mine, el zâmbind în sãrut. Mâinile mele îl trãgeau de pãrul lui blond, el mârâind. Îsi coboarã mâinile pânã ajunge la lenjeria pe care o trage usor în jos.

*Gata scenele*

......

Noaptea de asearã a fost magicã, de la început la sfârsit. Nici acum nu pot sã cred cã Luke tocmai m-a cerut. Este un vis din care nu as vrea sã mã trezesc, dar din fericire nu este un vis. Când am ajuns acasã am fost surprinsã sã le vãd pe fete, deoarece am crezut cã au plecat. S-au "supãrat" fiindcã am ajuns cu 10 minute mai târziu. Le-am spus cã pot sã doarmã la mine si presimt cã în dimineata aceasta o sã avem un interogatoriu în legãturã cu seara trecutã.

Cobor în bucãtãrie unde îmi i-au un pahar cu apã, imediat dupã mine o vãd pe mama pregãtitã pentru muncã.

-Mamã, trebuie sã-ti arãt ceva?

-Bine scumpo, dar trebuie sã mã grãbesc la muncã! spune cãutându-si cheile de la masinã.

Întind mâna iar apoi ea îsi îndreaptã privirea spre ea. Reactia ei era exact la fel cum mi-am imaginat-o.

-De la cine-l ai , scumpo?

-De la Calum! spun sarcastic

-Dar credeam cã esti cu Luke!? face o fatã confuzã iar eu chicotesc.

-E de la Luke, mamã.

-Draga mea, sunt prea tânãrã pentru nepotei!

-Nu încã mamã.

Fall In Love Where stories live. Discover now