⚫️2️⃣9️⃣⚫️

2.3K 78 3
                                    

Pentru a nu stiu câta oara soneria de la usa începe sa sune. Merg si deschid, dar inlemnesc in fata ei cand vad cine se afla in fata mea. Persoana aceea este chiar....

IRINA, urmatã desigur de cãtelusele ei de companie, Cristina si Andreea. Expir exasperata si le privesc pe toate trei.

-Mda, ce cauti aici? Vreau sã vorbesc cu proprietarul petreceri! mã uit la ea amuzata si dezgustatã si îi spun:

-Stai chiar în fata lui! încep toate trei sã râdã, ceea ce ma scoate din sãrite.

-Tu, sã dai o petrecere în timpul sãptãmâni. Apropo ti-am dus dorul la scoalã. face un bot de cãtelus nu prea frumos, cum ati crede...

-Iubito, cine-i la us...? din spatele meu apare Luke care îsi opreste propozitia în aer când le vede pe cele trei.

-Serios, chestia asta încã tine, era de fata dã toatã chestia asta! spune Andreea, fãcându-mã sã mã uit urât la ea.

-Da, cine ar crede cã relatia asta ar putea tine?! intervine si Cristina

-Sincer, chiar asta! ridic mâna si le arãt pretiosul meu inel.

Când observã inelul, fata lor nu mai exprima nici un fel de sentiment, ceea ce mã bucurã. Îmi retrag mâna si îmi dreg vocea, atrãgându-le atentia:

-Acum scuzati-mã dar as vrea sã petrec ziua celei mai bune prietene în liniste! Pa! spun si le închid usa direct în nas.

Mã întorc cu spatele si îmi scutur mâinile ca si cum as fi atins ceva prãfuit. Luke mã priveste multumit si-si ridicã palma, eu bãtând-o, vroind sã trec pe lângã el. Îmi prinde palma si mã trage spre el si îmi sãrutã obrazul, tandru. Îi dau un zâmbet si mã îndrept spre sufragerie de unde se aude muzica bubuind. Dacã era mã-ta acasa, jar mâncai! Vezi cã este si mama ta. Stiu, dar eu nu primesc bãtaie. Intratã in sufragerie, unde o vãd pe Vivi sãrutându-se cu Tate. Hai sã n-ui deranjam. Mai caut cu privirea pânã tresar când o palma mare mã înconjoarã si o respiratie caldã îmi bate peste ureche.

-Pe cine cauti? mã întrebã si îmi musca lobul urechii, fãcându-mã sã-mi musc buza inferioarã.

-Sincer, nu mai tin minte! mã intorc cu fata la el si-l trag spre mijlocul sufrageriei unde danseazã toti. Începem sã ne miscãm corpurile pe muzica pop care se auzea din boxele mari amplasate in incãpere. Melodia este înlocuitã în cele din urmã cu o melodie usoarã. Mã uit spre boxe si o vãd pe Vic luându-l de încheieturã pe Ash, dansând. Îmi îndrept din nou privirea spre frumosul meu iubit, îl trag mai aproape si-i asez mâinile lui pe spatele meu iar eu în înconjor gâtul cu ale mele. Pe parcursul dansului nu spunem nimic, doar ne privim în ochi, ca si cum viata noastrã ar depinde de asta. Odata terminatã melodia, mã ridic pe vârfuri si îi dau un sãrut bine meritat. Mã desprind din sãrut fiindcã cineva ne întrerupe momentul, acela fiind Ashton.

-Rose, ar cam trebui sã ducem tortul! sopteste el în asa fel incât doar eu sã aud.

-Cât este ceasul, dupã 12 A.M. îl dãm?!

-Mai sunt doar douã minute, mãcar dute si când trebunie sã fi pun melodia, ok?

-Perfect, sunt la bucãtãrie dacã mã cauti! asa i-am spus-o lui Luke, care mã privea putin confuz.

Trec printre grupurile de adolescenti care dansau, si mã îmdrept spre bucãtãrie. Noi, adicã eu cu Ashton am vrut sã îi facem lui Vic, ziua de nastere mai devreme. Cum Ashton are ceva important sã-i propunã, în seara aceasta îi sãrbãtorim ziua de nastere. Scot din frigider tortul si i-au din sertar numãrul "20". Le asez pe tort si le aprind. Verific telefonul, apoi muzica nu se mai aude, anuntându-mã cã Ashton, e gata. Ridic tortul si mã îndrept spre sufragerie. Începem cu toti sã cântãm, iar Victoria rãmâne uimitã. Pun tortul pe masa din sufragerie, apoi mã îmbrãtiseazã strâns. Cred cã mi-a rupt o coastã la ce forta are. Suflã în lumânãri si toatã lumea aplaudã.

Fall In Love Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum