⚫️1️⃣9️⃣⚫️

2.8K 93 9
                                    

Marti...o altã zi plictisitoare de scoalã. Opresc alarma si mã îndrept spre baie, îmi fac rutina apoi mã îmbrac cu o pereche de pantaloni de trening si un tricou negru putin transparent dar am noroc cã sutienul este si el negru. În picioare îmi i-au conversii negri , îmi prind pãrul într-un coc dezordonat si îmi arunc pe umãr ghiozdanul. I-au cheile de la masinã si pornesc spre scoalã. Intratã în parcare gãsesc un loc liber asa cã o parchez aproape de intrarea în liceu. Verific telefonul si vãd un mesaj de la Luke. Încep sã vorbesc cu el pânã ajung în clasã si îi spun cã încep orele. Mã asez la locul meu obisnuit, dar lângã mine nu era Vic, analizez toatã încãperea în cautarea ei dar nu era asa cã mã decid sã îi scriu un mesaj.

Rose:" Unde esti!?"

Nu rãspunde asa cã mã decid sã închid telefonul si sã-l deschid dupã ore. În clasã intrã diriginta urmatã de un bãiat blond buclat cu ochii cãprui, înalt. Diriga se întoarce la noi cu un zâmbet cam prea exagerat si ne spune:

-Dragi copiii, de astãzi aveti un nou coleg, numele lui este Tate Spencer. Sperãm ca toti sã ne întelegem bine si în acest an! Tate te poti aseza chiar lângã domnisoara O'Brien. îi arata doamna Pipper baiatului locul liber de lângã mine.

-Dar doamna, aici stã Victoria doar cã nu a venit astãzi la scoalã. ripostez eu

-Nu-mi pasã domnisoarã O'Brien!

Tate sau cum îl chemã se îndreaptã spre banca unde mã alfam eu cu un zâmbet inocent pe fatã. Se aseazã si îmi mã priveste putin insistent, îmi întinde mâna dar prima data nu am stiut ce sã fac dar apoi mi-am dat seama cã era încântat de cunostiintã. Ora decurge mai rapid decât mã asteptam. Ies din clasã si mã îndrept spre cantinã, i-au un iaurt si o bananã apoi mã asez la o masã mai retrasã. Privesc prin toatã încãperea si-l vãd pe Tate cam debusolat, îi fac cu mâna si îi spun sã vinã sã stea aici cu mine. Odatã ce si-a pus tava de mâncare si sa asezat i-am spus:

-Nu m-am prezentat, Rose O'Brien! spun si intind di nou mâna el mi-o ia si o scuturã usor.

-Tate Spencer!

-Deci ce te aduce pe aici?

-M-am mutat cu pãrinti din Los Angeles aici, pentru cã sefi lor i-au transferat . spune cu o urmã de tristete in glas.

-Oo..îmi pare rãu!

Într-o fractiune de secundã privirea mi se încetoseazã si nu mai vãd nimic. Apoi simt douã palme calde peste ochii mei. Prima datã cred cã ar putea fi Vic dar faptul ca ea nu a venit la scoalã ,exclude posibilitatea.

-Cine-i? *necunoscut*

-Ãm, Vic! întreb confuzã.

-Nu prostut-o! îsi ia mâinile de la ochii mei si se aseazã lângã mine. De bucurie sar la gâtul ei si o îmbrãtisez cât de tare pot.

-Vivien, nu pot sã cred, ce mai faci? Nu te-am vãzut toatã vara!

-Pãi, am fost plecatã cu familia în Italia !

Cineva îsi drege vocea si îmi întorc privirea dând de un Tate usor confuz, îmi cer scuze de nepolitetea mea si îi fac cunostiintã cu Vivien. Ea este a doua cea mai bunã prietene, eu ,Vic si Vivi suntem un trio perfect. La fel de nebune si drãgãlase. Vara asta nu am vorbit cu ea deloc, acum îmi afirmã faptul de ce nu a rãspuns la telefon.

Pierdutã în gâdurile mele îi observ vorbind si am observat o micã scânteie iesind din ochii Vivianei. Se pare cã îl place, sã fim serioasi cine nu l-ar place. Pãrul acela blond si cret, ochii aceia pãtrunzãtori, corpul .... Wowowowo, sti cã ai iubit nu? Da stiu, scuze! Oricum tot al nostru e mai frumos, el e drãgãlasul si sexosul nostru! Exact.

Fall In Love Where stories live. Discover now