⚫️2️⃣8️⃣⚫️

2.2K 83 7
                                    


Rose P.O.V.

Soneria telefonului mã trezeste, anuntându-mã cã cineva mã apeleazã. Întind mâna si îl caut, când îl gasesc rãspund fãrã sã mã uit cine mã sunã. Întimpul acela mã ridic usor si îmi masej ochi, pentru a se obisnui cu lumina.

~convorbire telefonicã~

-Alo...spun cu vocea încã rãgusitã.

-Rose, scuze de deranj!

-Ashton, cât e ceasul? îmtreb uimitã într-un fel de apel.

-11:13 A.M., de ce?

-Nu, nimic.

-Ok, uite am nevoie de ajutorul tãu, ne putem întâlni undeva?

-Da, normal. În fatã la Starbucks peste jumãtate de orã.

-Perfect, ne vedem acolo. Pa

-Pa

~convorbire încheiatã~

Mã ridic de pe canapea si simt o întepãturã în zona coloanei. Mã întind si simt cum oasele scot un sunet nu prea plãcut urechilor dar care m-a ajutat deoarece întepãtura a dispãrut. Urc la mine în camerã si intru în baie unde stau apeoximativ 10 minute fãcându-mi un dus si aranzându-mi pãrul. Ies din baie si mã îndrept direct cãtre sifonier. Scot din dulap, o pereche de pantaloni de trening gri si un tricou alb, care era inscriptionat cu litere negre. În picioare îmi i-au adidasi "Nike" si aplic pe pielea gâtului un parfum cu miros de iasomie. Cobor din nou în bucãtãrie si îmi i-au um mãr. Dupã ce mi-am luat cheile si am încuiat usa, m-am îndreptat spre masinã si am intrat în ea. Am pornit motorul si am gonit pe strãzi spre locul stabilit. Nu am mai vorbit cu Luke, oare ce face? Sti poate doarme... Lenesu-l nu-l trezesc.

Ajunsã la Starbucks, intru în cafenea si îmi comand bãutura. Odatã primitã bãutura, îl caut cu privirea pe Ashton si-l zãresc uitându-se concentrat în ecranul mic al telefonului. Merg spre el si-l ating usor pe brat, el tresãrind fãcându-mã si pe mine sã mã speri. Se ridicã si mã îmbrãtiseazã apoi mã asez si eu în fata lui punându-mi bãutura pe masã. Îmi blocheazã telefonul si-l aseazã cu fata în jos, pe masã. Mã uit suspicios la el, dar el îmi zâmbeste zicându-mi cã nu am de ce sã îmi fac griji.

-Am mare nevoie de tine, Rose! spune el spãrgând tãcerea.

-Ascult....

-Vreau sã-i pregãtesc lui Vic o petrecere.

-Asa si...?

-As cam mai avea ceva sã-i spun. spune si se cautã prin buzunare, scotând din buzunar o cutiutã din catifea neagrã. O deschide si dezvãluie un inel superb cu un diamant superb. Aproape mã înec cu bãutura mea, dar apoi reusesc sã-mi revin si sã mã uit la el. Îi i-au cutia din mânã si o analizez pentru mai putin de 2 minute.

-Ash, asta este extraordinar. Te ajut cu cea mai mare plãcere.

-Stiam cã mã pot baza pe tine. îi înapoiez cutiuta si el o pune înapoi în buzunar.

-Ce zici de mâine, la mine acasã. Mama nu o sã fie acasã, asa cã putem face ceva retras. spun eu fulgerându-mã ideea în ultimul moment.

-Crezi cã poti face totul pânã maine? întreabã el putin nesigur.

-Vorbesti cu Rosalinda, care a reusit în mai putin de 2 ore sã umple o sticlã de 2 litri. se uitã la mine cu o sprânceanã ridicatã. Cu lacrimi. se uitã apoi amuzat la mine si râdem amândoi, atrãgând atentia oamenilor din jur. Îti spun eu dacã te uiti la "Titanic" , asa o sã pãtesti si tu.

Fall In Love Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum