⚫️3️⃣0️⃣⚫️

2K 86 2
                                    


*DUPÃ O LUNÃ*

Autor P.O.V.

În tot acest timp Rose, a învãtat si a si dar examenele. Astãzi, consiliul a afisat notele. Cum si-a propus aceasta a trecut cu brio si acum se poate axa pe organizare nunti ei. Luke în tot acest timp se ocupa de viitoarea casã simai  mergea din când în când cu baieti la studio si îi urmãrea. Cum doctorul i-a spus cã timp de patru luni nu poate vorbi, nu a vrut sã riste. În ultimele zile, bãieti si-au petrecut mult timp la studio deoarece au înregistrat o melodie acum ceva timp. Melodia a fost creatã pentru fundalul unui film, iar melodia este foarte reusitã. Dupã doar câteva zile de la lansarea piesei au ajuns la peste un milion de vizualizãri. Acum Luke se ocupã foarte mult de casã, stadiul unde au ajuns este foarte bun. Ultimul lucru pe care mai trebuie este de a o mobila si a o vopsi pe exterior.

Acum cã toate s-au sfãrsit Luke si Rose sunt foarte stresati si emotionati în privintã cu nunta. Rose fiind acum acasã o apeleazã pe Victoria pentru a o chema în ajutor.

-Rose , s-a întâmplat ceva?

-Nu, doar am nevoie de ajutorul tãu!

-Ajung la tine cât de rapid pot.

-Te pup.

Si asa din nou rãmâne în liniste totalã. Decide sã meargã la bucãtãrie si sã mãnânce ceva înainte ca Vic sã ajungã. Dupã ce termina de mâncat tot, aranjeazã bucãtãria si pe când sã se aseze pe canapea soneria sunã. Merge la sonerie si deschide, apãrând în fata ei o fatã zâmbitoare.

Rose P.O.V.

O invit înãuntru si ne asezãm pe canapea. Astãzi vreau sã merg la cumpãrãturi pe tru nuntã deoarece as vrea sã fac nunta cât mai devreme. As vrea sã o fac pe timpul acesta frumos de varã.

-Deci, ati decis pe ce datã v-a fi nunta? întreabã ea entuziasmatã

-As vrea sã fie o datã apropiatã, ce zici de....22 Iunie?

-Având în vedere cã astãzi este 17 , trebuie sã începem pregãtirile! spune ea ridicându-se în picioare si bãtând din palme.

Ne ridicãm de pe canapea si ne îndreptãm spre masina ei. Prima locatie stabilitã de Victoria este la agentia de nunti. Practic unchiul ei este proprietarul. Am atât noroc în a avea o prietenã ca ea, este cunoscutã de aprope tot orasul. De cãtre o asistentã suntem conduse în fata unui birou. Ciocãnim de douã ori pânã auzim un "intrã".

-Bunã ziua . spun eu politicos.

-Hei unchiule, ce faci? întreabã Vic întinzându-se pe canapea.

-Bunã ziua fetelor, verific niste notiuni importante. spune el încã concentrat la foile care împânzeau masa.

-Uite unchiule, am nevoie de ajutorul tãu. Domnisoara, viitoare doamnã are în foarte scurt timp nunta. Cum o cunost extrem de bine as putea spune cã o salã cu vedere directã spre mare. Wow, chiar ne cunoaste. De asta o iubesc!

Domnul Blake se uitã când la mine, când la Vic. Priveste din nou spre foile care nu erau putine si rãsfoieste câteva. Din mormanul de foi scoate una si o analizeazã, zâmbeste si i-o înmâneazã lui Vic care mi-o înmâneazã mie. Uimirea m-i se putea citi pe fatã. Locul era exact cum la descris Vic. Nu era chiar o salã erau mese în aer liber, lângã având ringul de dans. Întorc pagina si acolo era altarul care se afla în fata oceanului.

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Fall In Love Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum