⚫️6️⃣⚫️

4K 186 3
                                    

                                                                               Dedicat lui AnastasiaFrunza

Ashton învârte de sticlã si pica fix pe mine.

-Ooo, adevãr sau provocare?

-Provocare.

-Te provoc...sã îi dansezi lui Luke în poalã.

-Mbine...

Mã ridic de pe podea si îl iau pe Luke de mânã si îl asej pe un scaun din încãpere. Mã îndrept spre boxele care erau amplasate acolo si aleg din playlist melodia "Get low" . M-am apropiat de Luke cu pasi de felina, l-am vãzut zâmbind satisfacut. M-am asezat la el în poalã si am început sa-mi misc soldurile, auzindu-l cu încearca sã-si stapâneascã gemetele. Zâmbesc când îl aud gemând când mã ridic de pe el, mândrã de cum m-am descurcat. Mã îndrept spre cercul de adolescenti pe care i-am lãsat uimiti de cum l-am lãsat pe Luke. Vine si el cu o fatã confuza si se aseaza la locul lui. Jocul continua, iar fiecare avea sã fie ori provocat ori sa spunã un adevãr.
Dupã ce ne-am plictisit de jucat, am coborât în living, iar eu cu Victoria am mers la bar. Am dat pe gât un shot de vodka, apoi altul si altul, pânã am pierdut numãrãtoarea.

Autor P.O.V.
În timp ce Rose era " umpic" ametitã, Luke stãtea la masã cu bãietii. Rose vroia sa plece acasa, asa cã s-a îndreptat spre iesire. Luke a observat-o iesind, si-a luat rãmas bun de la bãieti si a plecat dupã ea.
Iesit afara, o cãuta cu privirea si a vazut-o în depãrtare bãlãngãnindu-se de pe un picior pe altul.

Luke P.O.V.
O zãresc pe trotuar bãlãngãnindu-se. " Se pare ca ai baut mai mult decât mã asteptam" . Mã îndrept spre ea si o iau prin surprindere, cãnd o ridic de la sol stil mireasa.

-Ce f-faci a-aici? întreabã ea , bâlbâindu-se.

-Te duc acasã, esti criță! rãspund eu râzând.

Dupã aproximativ 15 minute am ajuns acasã. Am dus-o la mine pentru ca nu avea cheile de la casã, iar mama ei dormea.
Am urcat amandoi la mine în camerã, ea s-a trântit în pat, în timp ce eu m-am îndreptat spre dulap pentru a-i scoate un tricou de-al meu, sa-l poarte ca pijama. Când m-am întors , am scapat tricoul pe jos si gura mi sa format intr-un 'o' când am vazut-o în fata mea doar într-o lenjerie intima neagra. "Nici sa nu te gândesti ce ai putea face acum cu ea, mai ales ca e în starea asta". Ma cearta constiinta.

-Pune ãsta pe tine! spun si ridic tricoul care acum câteva secunde statea pe jos.

-Dar pot sa dorm si asa, nu te deranjeazã, asa-i? întreabã ea apropiindu-se ca o felinã de mine.

-Cum vrei tu! spun, trec pe lângã ea si mã arunc în pat.

O aud oftând si îi aud pasi in spatele meu. Cu toatã forta pe care o avea m-a întors pe spate si s-a pus deasupra mea, începând sa ma sarute pe gât. A vrut sa-mi dea tricoul jos dar am oprit-o.

-Potolește-te, o sa regreți ceea ce vrei sa faci acum de dimineață. îi prind mâinile și ea ma priveste.

-Nu o sa regret nimic! spune ea rânjind.

Îmi dau ochii peste cap și ma răsucesc, astfel Rose cade pe pat și eu o întorc astfel spatele ei e lipit de pieptul meu. O acoperire cu plapuma și în doar câteva secunde, respirația ei liniștită ma anunță că a adormit. Adorm și eu învăluit de parfumul pe care îl oferă gatul și parul ei.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Sall, ce face-ti mai prãduitorilor? 😂😂

În primul rând vreau sa-i transmit un " La multi ani!!" calduros prietenei mele Anastasia. Sã fi iubita, draga mea! ❤️😘😍💖👑
În al doilea rând , multumesc pentru cã imi cititi cartea, înseamna foarte mult pentru mine , când stiu cã oameni îmi apreciazã munca.
Pai sa nu vã mai plictisesc...lãsati-va parerile mai jos. ⬇️⬇️⬇️

Pwpp 💋💖💋

                                                                677 cuvinte

Fall In Love Where stories live. Discover now