15.С аромат Маргаритка

892 62 38
                                    


-Всичко наред ли е? – мамка му, защо я питаше това при условие, че много добре знаеше, че нищо не е наред. Той чу лекия й смях.

-Не съм много сигурна. Дълго и сложно е. – тя отново се засмя.

-Имаме цялото време на света. Готов съм за историята ти Маргаритке... – той се отпусна на дивана. Ако преди час беше сигурен, че е оставил правилното момиче в хотела, то точно сега беше моментът да се убеди дали е била тя.

-------------

Тами пое дълбоко дъх и прокара ръка през косата си.

-Добре... Нека започна с това, че шефът ми е истински задник... и, ами аз съм с бяла рокля... – каза тя и чу, как той се закашля. – Добре ли си? – попи тя притеснено.

-Д-да, до-добре съм.. – чу го как прочиства гърлото си. – Просто не мислех, че момиче като теб не знае такива думи.

-Повярвай ми това мнооого му отива. – тя се засмя.

-Едва ли е толкова голям задник, както казваш, но нека все пак чуя какво е направил? – попита той.

-------------

Е, това беше моментът на истината или тя е Тя, или беше изпуснал шанса си да си спи със секси момичео

-Ами, днес го помолих за малък заем, понеже нямам пари... – тя замлъкна за секунда, след което бързо продължи. – Понеже съм ги загубила, а, ако не си платя стаята в мотела ще ме изритат от там, а не искам да се прибирам...

Ако имаше капка съмнение, то тя вече се беше изпарила. Определено Тя беше момичето от хотелската стая, Тя беше неговата секси чистачка.

-Отказа ли ти? – о, той много добре знаеше какво се случи след това. Е, сега поне знаеше за какво са й били парите, които поиска. Някой би си помислил, че ще съжали за предложението, което й е отправил, но... е, малко съжаляваш, но не достатъчно.

-Глупости! Задникът ми предложи да да спя с него! – извика тя. Е, бяха го наричали и с по-лоши имена. Той определено не знаеше какво да каже, докато не чу нейните хлипания.

-Ей, ей, Маргаритеке, успокой се. – мамка му! Какво беше направил?

-З-знаеш ли к-кое е най-л-лошото? – попита тя и захлипа по-силно и заговори, без да му дава време да каже и думичка. – А-аз се съгласих.. И дойдох в глупавия хотел, облечена с най-красивата си рокля. – тя продължаваше да плаче. – А, той си тръгна... не, че се оплаквам от това, че си е тръгнал... Т-той се подигра с мен. – Джъстин прокара ръка през косата си.

Предложи ми нещоWhere stories live. Discover now