9. Работа

826 56 12
                                    

„Момичето се усмихваше и вървеше към Джъстин, докато вятъра развяваше кафявата й коса. Джъстин също се усмихна и стана от пейката. И точно тогава момичето се обърна и започна да се отдалечава от Джъстин."

-Братле събоди се. Време е за вечеря. – Уил разтърсваше рамото на брат си, а той от своя страна упорито се опитваше да задържи съня. Трябваха му още минутка или две и момичето щеше да е при него.

-Хайде бе, Джъстин. Събуди се най-после.. – Уил отново разтърси рамото на Джъстин.

-Ти си задник. – измърмори сърдито Джъстин.

Уил се засмя.

-Майка ни чака за вечеря. – напомни Уил отново.

-Дай ми минутка и идвам. – Джъстин се надигна и седна в леглото.

Как можеше да сънуваш някого, когото не си виждал започна да се чуди той. Джей беше убеден, че момичето от съня е Тами. Макар и да не я беше виждал. Той погледна към часовника и въздъхна. Беше 19:00. Погледна и телефона си. Може би остана разочарован, понеже нямаше пропуснати обаждания от непознат номер.

******

-Стана ти ясно, нали? – Естела попита Тами.

Момичето закима с глава в знак на съгласие.

Нещото, което бе привлякло вниманието на тами пред компания CityLights Bgroup, беше надпис гласящ „ТЪРСИМ ПЕРСОНАЛ". Това беше шанс за нея. Когато влезе охраната я посрещна, а тя обясни защо е тук. Охранителя я придружи до стаята на персонала, където беше Естела. Двете си поговориха и Естела се съгласи да я наеме на половин работен ден. Работата й беше да носи кафе, когато има събрания и срещи, понякога и да почиства кабинети. Не беше нещо велико, но като за начало ставаше.

-Много благодаря, че ме наехте. – Тами се усмихваше мило на жената.

-Ела утре в 8:30. Ще те представя на шефовете. И.. това ще бъде първият ти истински работен ден.

Тами отново се усмихна кимна.

Момичето излезе от компанията и се огледа. Беше малко след 19:00 а, тя не знаеше какво да прави. Извади парите от джоба си и ги преброй. Имаше около 200 долара.

В града имаше един евтин мотел, където цените не бяха високи. Сега, когато имаше работа, можеше да си позволи да остане в мотел. Било то и за една нощ. Имаше нужда от хубав сън и душ, защото утре беше важен ден.

Предложи ми нещоWo Geschichten leben. Entdecke jetzt