10. Първи ден

876 52 10
                                    


-Ето това е списъка и графика на офисите с които ти ще се заемеш.. – Холи подаде един лист на Тами. – Всеки от нас е разпределен.

Тами гледаше списъка, докато Холи продължаваше да й обяснява.

-Има няколко правила, които трябва да се спазват. Не бива да влизаме по време на срещи, освен, ако някой от там присъстващите не се обади да поиска нещо. Преди да влезем в някои от офисите, трябва да почукаме.., е, освен, ако е след работно време. Господин Бийбър.. – Холи посочи най-горното име в списъка. – Понякога е сприхав след срещи, за това неговия офис се почиства преди той да дойде на работа.

Тами кимна и разгледа останалите имена в списъка си.

-Имаш ли въпроси?

-Защо неговото име е удебелено и подчертано? – Тами посочи към името.

-Защото е г-н Бийбър. Компанията е собственост на баща му. Той е Шефът.

-Днес и утре ще бъда с теб, докато свикнеш. Ще ти помагам, ако имаш нужда.

Тами кимна отново.

-От къде трябва да започна?

-От офиса на шефа.

Двете се запътиха на там, когато някакво момиче извика Холи.

-Трябва да отидеш до офиса на г-н Раян.

Холи кимна и се обърна към Тами.

-Трябва да те оставя за малко. Офиса на шефа е в коридора в дъното. Той не би трябвало да е там. Обикновено идва в 09:30.

-Добре, ще се справя.

Тами тръгна към вратата, която й беше казала Холи. Почука, но никой не отговори. „Да..., наистина го няма." Помисли си тя и натисна дръжката, след което влезе в просторния офис.

------------

Джъстин беше в малката баня в офиса си и оправяше косата си. След като най-после беше успял да я приведе в нормален вид, подходящ за някой собственик на компания, а не за синът му, излизайки от банята очите му спряха върху дрбаната фигура на новата чистачка. Която се беше навела и поливаше цветето, което той не харесваш. Той я огледа и колкото и грешно да беше... все пак той е мъж и не е от стомана.

Количката беше оставена малко по-далеч от нея. Не я беше виждал до сега, но щеше да направи всичко възможно това да не е последния път, в който я вижда.

Предложи ми нещоWhere stories live. Discover now