⚫️2️⃣1️⃣⚫️

2.5K 96 4
                                    

Zilele trec nesteptat de rapid. Azi este vineri, orele au decurs cu lejeritate, ceea ce m-a bucurat. Cand am ajuns acasã am mâncat apoi am pregãtit canapeaua, gustarile si filmele pentru disearã. Mereu când eram toate 3 la un loc organizam o petrecere în pijamale. Asez bolurile cu covrigei pe mãsuta din sufragerie, apoi mã decid sã fac ceva dulce. Într-o fractiune de secundã imi vine ideea de a face clãtite. Asez pe masã toate ingredientele si încep prepararea continultului.

Dupã aproape o orã jumãtate de fãcut clãtite, urc la mine în camerã si fac un dus scurt, îmi aleg o lenjerie nouã si scot din dulap o pereche de pantaloni scurti si un tricou larg, negru. Aud soneria si cobor pânã în fata usii. Odatã ce deschid le vãd pe cele douã zâmbind extaziate.

-Cine-i gata de petrecere? întreabã Viv, ocolindu-mã si intrând în sufragerie.

-Bunã Rose, ce faci? Bine multumesc Vivien, dar tu? spun ironic si ea îsi rostogoleste ochii.

O îmbratisez pe Victoria care nu a spus nimic pânã acum doar a încercat sã-si stãpâneascã râsul. Viv se bosumflã si apoi vine si ne strânge în brate, cam prea tare. Odatã ce am scãpat din strânsoarea ucigasã, ne asezãm pe canapea si le spun sã aleagã un film pânã eu merg dupã ceva în bucãtarie. Intru în bucãtãrie si i-au farfuria pe care am asezat toate clãtitele pe care le-am umplut cu Nuttela si banane sau cãpsuni. Intru înapoi în sufragerie si asej farfuria pe mãsuta de cafea. Mã uit la amândouã si le observ dorinta de a le înfuleca pe toate. Vivien îmi înmâneazã filmul pe care vrea sã-l vedem, care se numeste "The Conjuring" . Sunã bine dar dupã poza care se aflã pe CD, mã sperie. Ne facem confortabile pe canapea si apoi i-au floricele si le asez la mine în poalã pentru a reusi sã luãm fiecare din el.

...

-Nu, nu o face! Aaaaaa...

-Fetelor, ce aveti? sãrim ca arse de pe canapea, scãpând tot popcornul pe jos când auzim o voce din spatele nostru. Îmi reglez respiratia când o vãd pe mama uitându-se la noi amuzatã.

-Hei mamã, acum ai ajuns? Cât este ceasul?

-Scumpo, e ora 01:48!

-Doar atât!? întreabã Viv amuzatã. De acum începe distractia!

-Bine fetelor, dar în liniste vreau sã dorm, am avut o zi grea azi. spune mã sãrutã pe frunte pãrinteste apoi urcã la etaj.

Am urcat si noi la mine în camerã si am început sã discutãm diferite subiecte. Cum ar fi masini, machiaje, haine dar am ales un subiect mai special care l-am introdus cu subtilitate în conversatie.

-Ce zice-ti de Tate? întreb uitându-mã la Vivi cum se înroseste, iar eu rânjesc deoarece e reactia pecare o vroiam de la ea.

-E de treabã. rãspunde Victoria indiferentã privind ecranul telefonului, apoi se uitã la mine si îi fac semn spre semnul rosu de circulate de lângã ea. Dar tu Vivien?

-Ãmm, e drãgut! spune chicotind

-Nu trebuie sã te ascunzi de noi, stim cã-l placi! spun prinzându-i mâinile intre ale mele. Si am aflat cã si el te place. îi fac cu ochiul iar ea face ochii mari la afirmatia mea.

-Dar tu, am auzit cã ai iubit, cum îl cheamã, cum e, e drãgut?

-E o bunãciune! spune Vic si eu îi dau un pumn în joacã în umãr.

Fall In Love Where stories live. Discover now