⚫️1️⃣7️⃣⚫️

3K 107 3
                                    

În fata mea apare o femeie blonda care cred ca are aproximativ 40 de ani, iar în spatele ei un bãrbat înalt cam de aceeasi vârstã, bine fãcut. Îmi zâmbesc cãlduros si mã invitã înauntru. Pe canapea era asezat Luke, îmi face semn sã mã asej lãngã el si încuvintez. Mã asez aproape lipita de el iar el îsi aseazã o mânã peste umãrul meu iar eu o iau si îmi încrucisez degetele cu ale lui. În fata noastrã s-au asezat pãrintii lui, la fel de zâmbitori.

-Bunã scumpo, eu sunt Liz mama blodului de lângã tine, iar el este sotul si tatãl blondului, Andrew.

-Sunt foarte încântatã de cunostintã! Eu sunt Rose si locuiesc chiar lângã casa dumneavoastrã! spun zâmbind, pãrinti lui sunt foarte draguti si deschisi cu toate cã nu am vorbit mult îi simt destul de apropiati si familisti.

-Acum cã sunteti amândoi aici, spuneti-ne cum va-ti întâlnit?! întreabã tatãl lui curios

-Tatã sa sti cã este o poveste foarte amuzantã! spune Luke

Începem sã le povestim aproape tot, cum ne-am cunoscut, cum ne-am petrecut timpul împreunã cu bãietii si cel mai important lucru Ash si Vic.

-Si-a gãsit Ash prietenã? întreabã Liz uimitã

-Nu orice prietenã, chiar prietena cea mai bunã a lui Rose!

-Wow, dar Mike si-a gãsit?

-Nu el momentam avea aventuri, spune cã asteaptã fata " perfectã" . spun si fac cu mâinile ghilimele cãnd zic cuvãntul perfectã, toti începem sã râdem.

Dupã un timp un telefon sunã pânã constat cã era telefonul tatãlui lui Luke. Se scuzã si iese din living, noi comtinuãm conversatia care am început-o mai devreme. Dupã 5 minute apare si Andrew (tatal lui Luke). Fata lui era trista, se îndreaptã spre locul unde statea odinioarã si ofteazã prelung. Liz îi pune mâna pe umãr iar el isi ridicã fata spre ea.

-Scumpo, m-au sunat de la companie. ofteazã si continuã. Trebuie sã plecãm în America  mâine la 11:45.

Luke P.O.V.

-Poftim, iar plecati? mã ridic de pe canapea si mã uit la ei. Ei mã priveau cu ochi tristi iar eu am dat din cap dezaprobator deoarece tot timpul si-l petrec la muncã, mã îndrept spre scãri dar cãnd ajung în capul scãrilor îmi amintesc de ceva. Ai uitat-o pe Rose, boule! A, da. Mã întorc si o iau de mânã si ne îndreptãm spre camera mea. Intrati în camera mea, mã asez pe scaunul de la birou si îmi asez coatele pe genunchi iar capul mi-l pun în palme. Rose începe sã-mi facã masaj, asta calmându-mã putin. Începe cu umerii, apoi coboarã pe spate si apoi pe abdomen. Îi prind mâinile si o trag în poala mea , o strâng tare în brate iar ea face la fel.

-Ce sa întâmplat?

-Ei mereu sunt plecati la muncã, nu pot sã petrec cu ei nici mãcar 1 orã deoarece le sunã telefonul întruna. Ultima datã cãnd am fost cu ei la un restaurant cu toatã familia s-au scuzat de aproximativ 7 ori cã au o treabã importantã de rezolvat! spun si îmi îngrop capul în pãrul ei mãtãsos.

-Uite facem asa, veniti cu totii la cinã si asa m-ai petrece timpul, ok? spune entuziasmatã de replica pe care a spus-o

-Mnu stiu , poate...spun dar nu mai apuc sã continui, cã mã trãgea deja pe scãri.

Ajungem în fata pãrintilor mei si ei îsi îmtorc privirea spre noi. Îmi las capul în jos pentru cã nu vreau sã îi vãd, nu acum. Rose mã strânge de mânã anuntâdu-mã cã totul este bine.

-As vrea sã vã invit la cinã, mama mã asteaptã si as vrea sã veniti si dumneavoastrã. Dar am o singurã conditie!! spune Ro

-Care este aceea scumpo?

Fall In Love Where stories live. Discover now